• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

Benim esimde ben giriyorum die takti ne desem o kadinlar klubunden duyup öğrenip neler sacmaliyon dio buda benim basima dert oldu :işsiz:
Cunku senin yeni seyler ogrenmenden, gozunun acilmasindan rahstsiz oluyor. Alismislar ses cikarmayan kadinlara. Sen ona bakma. Ben kk nin insanlara cok sey kattigina inaniyorum. Burda ne hayatlar okuyup goruyoruz. Resmen yasamadan tecrube ediyoruz bir cok seyi. Farkli bakis acilarindan bakabilmeyi ogreniyoruz olaylara. Birbirimizden ogrenecek cok seyimiz var. Kocanin da senden ogrenecegi seyler olacak bu asamada. Sen fikirlerinin kararlilikla arkasinda dur.

Üyelik isminizi biliyor mu sizin??

Kendisi de üye mi?

Ve bu çok itici,iğrenç:KK43:

kesin okumakla kalmayıp kadın kılığında aramızda dolaşıyodur :sopa:ayrıca bütün erkekler bakmaz kendi pisliğini sapık zihniyetini bu şekilde normalleştirmeye çalışma :ukala:

Ben size biraz o herifi
kesin okumakla kalmayıp kadın kılığında aramızda dolaşıyodur :sopa:ayrıca bütün erkekler bakmaz kendi pisliğini sapık zihniyetini bu şekilde normalleştirmeye çalışma :ukala:
Hayir olur mu herkes bakiyormus hatta o o kadar hakli ki bana surat yapiyor

Esin cinsiyet degistirsin uyelik kursun bu nasil bi kafadir ya

Kimlikle giris yapilsin dedigimizde herkes hölölö dediydi yalniz onu hatirlatirim ;)
Ayrica disaridan okunmamizin ne zarari var ki ben onu anlamadim. Erkek olsun kadin olsun okusun belki bir seyler ogrenirler. Burasi sadece bdv degil,tup bebek bolumleri,saglik,estetik,beslenme vs vs bir suru bolum var. Ayrica google amcaya bir sey sordugunuzda sizi hemen buraya yonlendiriyor. Revacta bir site, ondan bakiyorlar insanlar. Yoksa kapatip gidelim madem dukkani.

Bence de uyeliklerde TC sart. Patron bir seyler dusunuyordur belki

Ayrica butun erkekler bakar diye durumu normallestirmeye calismayin bu gozle bi aldatma bicimidir

KK'ye takılmaya devam ettikçe östrojen de salgılamasın yakında :KK48: şaka bi yana kadın muhabbetlerine ilgi duyan erkeklerden hiç hoşlanmamışımdır, babam mesela kahvede konuşulan olayları asla evde anlatmazdı biz küçükken başkalarından duyardık, benim evime dedikodu giremez derdi. Biz böyle gördük :KK59:

Arkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .
Kadınlar klübünde ne arıyor sosyal medyamı sandı acaba

Kimlikle giris yapilsin dedigimizde herkes hölölö dediydi yalniz onu hatirlatirim :KK66:
Ayrica disaridan okunmamizin ne zarari var ki ben onu anlamadim. Erkek olsun kadin olsun okusun belki bir seyler ogrenirler. Burasi sadece bdv degil,tup bebek bolumleri,saglik,estetik,beslenme vs vs bir suru bolum var. Ayrica google amcaya bir sey sordugunuzda sizi hemen buraya yonlendiriyor. Revacta bir site, ondan bakiyorlar insanlar. Yoksa kapatip gidelim madem dukkani.

Bence de uyeliklerde TC sart. Patron bir seyler dusunuyordur belki
Okusun ama bunu. Ogrenmek icin yapsin niye üye oluyor ki

Cunku senin yeni seyler ogrenmenden, gozunun acilmasindan rahstsiz oluyor. Alismislar ses cikarmayan kadinlara. Sen ona bakma. Ben kk nin insanlara cok sey kattigina inaniyorum. Burda ne hayatlar okuyup goruyoruz. Resmen yasamadan tecrube ediyoruz bir cok seyi. Farkli bakis acilarindan bakabilmeyi ogreniyoruz olaylara. Birbirimizden ogrenecek cok seyimiz var. Kocanin da senden ogrenecegi seyler olacak bu asamada. Sen fikirlerinin kararlilikla arkasinda dur.
Hayır canım eşler buraya merak salmış ya şimdi onlarda burdan öğreniyor artık herşeyi Erkeklik kitabına farklı bir boyut kazandırdılar.

Sadece cinsellik bölümü değil bence tüm forumlar üyeliksiz okunmamalı.

Üyelik için de kimlik numarası falan istenip sadece gerçek kişiler tarafından üyelik oluşturulabilecek bir sistem getirilmeli.
katiliyorum ama esinin, annesinin, ablasinin tc sini yazip uye olan bile olabilir.

Ayrica butun erkekler bakar diye durumu normallestirmeye calismayin bu gozle bi aldatma bicimidir
Ya çok yoruldum balkona cikar kpmsulari gozetler yolda çarşıda her yerde gozler fıldır fıldır cocugum cok zeki hep birincilikleri var onun gelecegi icin susuyorum ama cok yoruldum

Back