• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

Bu siteyi hepimiz dışarıdan ziyaretçi olarak okuyup üye olmaya karar verdik, o yüzden forumu ziyaretçilere kapamak sadece okuyup bilgi edinmek isteyenlere veya fikir sahibi olarak üye olmak isteyenlere haksızlık olur.

TC kimlik numarası ve telefon numarası alarak üye yapmayı birkaç sene önce teklif ettik ama çoğu kimse buna yanaşmadı, özür dilerim kaba ve kırıcı bir eleştiri olacak ama burada 2 gün önce tanıdığı birine en mahrem şeylerini anlatıp telefon numaraları dağıtanlar, söz konusu site yönetimi olunca tc no, telefon veremeyiz, ne bilelim sizin ne niyetle istediğinizi dediler, oysa asıl bizde en mahrem konularınız gizli kalır, telefon veya herhangi bir iletişim bilginiz kimseyle paylaşılmaz.

Bu sebeple en güzeli hem kurallarda belirttiğimiz, hem üye olunca otomatik mesajla bilgilendirdiğimiz gibi sonradan pişman olunacak konuları paylaşamamanız, mahreminizi kadındır deyip özelden kimseye anlatmamanız veya iletişim bilgilerinizi kimseye vermemeniz yerinde olur.

Mune abla dışarıdan okuyup üye olmaya karar verdik diyorsun ama site artık gittikçe yaygınlaştı. Pek çok kimse ne tür konular olduğunu, ne amaçla kullanıldığını biliyor. Eskisi gibi yeni bir forum değil yani...

İlla açık bölümler olacaksa, sağlık, yemek gibi genel konular açık olsun, bdv gibi forumlar, üye profili, üye mesajları vs üye olmadan görüntülenemesin.

TC kimlik no ve telefon konusunda milletin paranoyaklığı ölçüt olmamalı. Bunlar mahrem Bilgi değil neticede. Kapıya gelen kargocuya da veriyoruz, online alışveriş yaptığımız sitelere de...

Yeni açılmış X sitede giyim, makyaj malzemesi, çeyiz ürünleri indirimde desen, o üyelerin pek çoğu güvenilirliği sorgulamadan verir bütün bilgilerini. Buraya gelince mi veremeyiz diyorlar. Vermesinler, üye de olmasınlar o zaman?

Sevgili eşine buradan satırlar yazalım.
Kendisi gibi sorumsuz erkekler eşlerini üzüyor ve buraya konular açılıyor.
Daha fazla neyi merak ediyor yani kendisi de yapıyor :)

Arkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .
Eşin seni baya inandırmış bu yalana her erkek bakarmış peh...
Bakmak var bakmak var göz bu yolda yürürken gördüğü şeye mecbur bakar ama sadece kadınlara bakıp birde utanmadan karısının yanında bile bakıp bunu söyleyen erkek kadar itici bir şey yok her şeyi geç adam sapıklıkda Nirvana yapmış kadınlar kulübü okuyor sırf kadın var diye

Hic yani
Gizlilik neden sadece erkeklere karsi olsun ki bir de? Sanki manyak kadin hic mi yok? Musallat olacaksa kadin da musallat olur. Garip garip korkularimiz var nedense

Bir kaç sene önce manyak bir üye buradan bir arkadaşımızın avatarındaki resmini internete koymakla tehdit etmişti..
Rezil edecem seni demişti düşün yani,sadece tartışma olmuştu aralarında..
Böyle manyaklarda var aslında..

Gene bir tanesi üyenin çocuğunun videolarını bulup sitede bir topikte eklemişti..

Mune abla dışarıdan okuyup üye olmaya karar verdik diyorsun ama site artık gittikçe yaygınlaştı. Pek çok kimse ne tür konular olduğunu, ne amaçla kullanıldığını biliyor. Eskisi gibi yeni bir forum değil yani...

İlla açık bölümler olacaksa, sağlık, yemek gibi genel konular açık olsun, bdv gibi forumlar, üye profili, üye mesajları vs üye olmadan görüntülenemesin.

TC kimlik no ve telefon konusunda milletin paranoyaklığı ölçüt olmamalı. Bunlar mahrem Bilgi değil neticede. Kapıya gelen kargocuya da veriyoruz, online alışveriş yaptığımız sitelere de...

Yeni açılmış X sitede giyim, makyaj malzemesi, çeyiz ürünleri indirimde desen, o üyelerin pek çoğu güvenilirliği sorgulamadan verir bütün bilgilerini. Buraya gelince mi veremeyiz diyorlar. Vermesinler, üye de olmasınlar o zaman?
Ablacım genel bölümlerde de kadın kayınvalidesinden, sevgilisinden, eşiyle yaşadığı cinsel bir sorundan bahsediyor, atıyorum diyet bölümü genel sizin için değil mi? Açın oradaki topikleri konu içlerinde eşe saydıran da var, kayınvalidesinden yakınan da, bdvnin diğer bölümlerden hiçbir farkı yok bu anlamda.

Erkek üyeliklerden duyulan rahatsızlık da haklısınız ama buraya ısrarla üye olmak isteyen bir erkek diyet bölümünü okuyarak da üye olmak isteyebiliyor, bdvye gerek olmuyor onlara göre.

Var olan 500 küsür bin üyeninde tc numarası vermesi lazım, hepsinin tam olarak kim olduğunu bilmiyoruz çünkü, buna da çoğunluk yanaşmıyor.

Bir kaç sene önce manyak bir üye buradan bir arkadaşımızın avatarındaki resmini internete koymakla tehdit etmişti..
Rezil edecem seni demişti düşün yani,sadece tartışma olmuştu aralarında..
Böyle manyaklarda var aslında..

Gene bir tanesi üyenin çocuğunun videolarını bulup sitede bir topikte eklemişti..
Ayyy ben kendi tecrubemi hic anlatmayayim abla ,o da kadin uyeydi erkek degildi :KK66: muneye soz verdim. Sokuverir tirpanini gozume. Ortalik ruh hastasi dolu maalesef

Edit;yazim hatalari

Son düzenleme:
Ablacım genel bölümlerde de kadın kayınvalidesinden, sevgilisinden, eşiyle yaşadığı cinsel bir sorundan bahsediyor, atıyorum diyet bölümü genel sizin için değil mi? Açın oradaki topikleri konu içlerinde eşe saydıran da var, kayınvalidesinden yakınan da, bdvnin diğer bölümlerden hiçbir farkı yok bu anlamda.

Erkek üyeliklerden duyulan rahatsızlık da haklısınız ama buraya ısrarla üye olmak isteyen bir erkek diyet bölümünü okuyarak da üye olmak isteyebiliyor, bdvye gerek olmuyor onlara göre.

Var olan 500 küsür bin üyeninde tc numarası vermesi lazım, hepsinin tam olarak kim olduğunu bilmiyoruz çünkü, buna da çoğunluk yanaşmıyor.

Vermek istemeyenleri şutlayın o zaman:KK48:

Diyet topiğinde kaynanasından ya da cinsellikten bahseden vardır tabi ki. Ama en azından kalkıp da benim kocam konularımı okuyor deme hakkı olmaz. Doğru kısma konu açsaydın denir böyle bi durumdao_O

Ayyy ben kendi tecrubemi hic anlatmayayim abla ,o da kadin uyeydi erkek degildi :KK66: muneye soz verdim. Sokuverir tirpanini gozume. Ortalik tuh hastasi dolu maalesef

Anlatma bence sende saklı kalsın.:KK66:

Birde şuna kızıyorum takip eden yeni üye.
Bir bakıyorum hiç mesajı yok,arkadaş nerden buluyon da takip etmeye başlıyorsun.
Aynı gün üye olmuş hemen takibe başlamış,birde sitenin en bilinen üyeleri yani..
Dışardan okuyanlar bunlar zaten..
Bir kerede Kazen'e dedim kim bunlar diye temiz çıktı sonra..

Anlatma bence sende saklı kalsın.:KK66:

Birde şuna kızıyorum takip eden yeni üye.
Bir bakıyorum hiç mesajı yok,arkadaş nerden buluyon da takip etmeye başlıyorsun.
Aynı gün üye olmuş hemen takibe başlamış,birde sitenin en bilinen üyeleri yani..
Dışardan okuyanlar bunlar zaten..
Bir kerede Kazen'e dedim kim bunlar diye temiz çıktı sonra..
Sen yazdıktan sonra ben fotomu kaldırdım.korkuttun beni wallaha bu kadar zamandır burdayım hiç ünlü olmadım harbi ya aynı gün üye olanlar muhabbetin dibine vuruyorlar o_O

Sen yazdıktan sonra ben fotomu kaldırdım.korkuttun beni wallaha bu kadar zamandır burdayım hiç ünlü olmadım harbi ya aynı gün üye olanlar muhabbetin dibine vuruyorlar o_O

Bencede iyi yaptın kaldırmakla..
Takip edene bakıyorsun bilmiyorsun ne olduğunu.
Bizler ilk üye olduğumuzda tırsardık o zamanlar yeni gelenlere hoş geldin topiği vardı orada yazardım bende .
Sonradan açılmaya başladık bizde..
Bana bile erkeksin sen dediler artık sen düşün..

geçen yazık kocamla çocuk için dr gittiğimiz zamanlar

bir konuyla ilgili bilgi almak için google yazdı buranın yorumları çıktı tabii
sonra oradakı yorumları bana okuyor bak böyle yazan bunu yaşayan kadınlar var bak böyle yapmışlar falan yazıyor ,
bu arada benım yorumumda geldi yazık onuda okudu bak böyle soranda varmış diyor ,

kendi kendıme güldüm yaaa gerçektenmı aşkım falan dedim , ama burayı takip ettiğimi üye oldugumu biliyor ,

Bencede iyi yaptın kaldırmakla..
Takip edene bakıyorsun bilmiyorsun ne olduğunu.
Bizler ilk üye olduğumuzda tırsardık o zamanlar yeni gelenlere hoş geldin topiği vardı orada yazardım bende .
Sonradan açılmaya başladık bizde..
Bana bile erkeksin sen dediler artık sen düşün..
Burda bir erkek üye sardı bana zamanında hemen kiblemiştim.Her tür insan var maalesefne zevk alıyorlar kadınların sitelerinde fink atmaktan.:KK11:

Burda bir erkek üye sardı bana zamanında hemen kiblemiştim.Her tür insan var maalesefne zevk alıyorlar kadınların sitelerinde fink atmaktan.:KK11:

Bin çeşit inan var burada bırak erkeği kadın bile neler söylüyor burada..

Yaa anlamiyorum kii ne anliyor? buraya girince ne gececek eline? teyy allahim zihniyetiniz batsin sizin!

Iyi de zaten uye olmasina gerek yokki normal google'den bile giriliyor,aslinda uyelik olmadan kimse girememeli tabiki sartli ozel olacak, burda bile rahat yok bee:KK14:

O sapık adam buraları okuyorsan haberin olsun, ya na cak sın. Bu sapıklığı bırak, iğrenç be, hiç aklıma gelmezdi buralardan zevk alınacağı

Back