• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kadinlar kulübünü sürekli takip ediyor?

Butun erkekler degil butun insanlar guzel ve cekici baska bir insan gordugunde bakar
Ve bu benim icimi acitmiyor mesela neden acitsin ki bende yakisikli adam gordugumde bakarim
Tabi ki bakmaktan kasit okuz gibi bakmak degil , gozlerini dikip karsisindaki taciz eden kisiyle ben 10 yil evli kalmazdim zaten , sapiklarla hic isim olmaz

Bi bitasi vardi bize özel onunds icine etmeye basladi erkek milleti

E tamam işte döktür tüm içindekileri. Dur ben döktüreyim biraz.
Sapık herif. Herkes bakmıyor. Sen sapıksın! Milletin karısına kızına bakıyorsun Allah belanı versin. Keşke bi gün bize denk gelsen de ağzını burnunu bir güzel dağıtsak. Ah ah senin gibileri asmak lazım.
Lanet mikrop. Iyyy kıro.
Daha çok şey sayardım da forum kuralları işte :)
Böyle bir adamı çekme arkadaşım. Bir kere dışarda kadınlara bakıp onları rahatsız eden pis zihniyetli biriyle evli kalma. S.ç ağzına bırak ortada.

buraya bakıp takip eden tüm erkekler ruh hastası ve psikopat. tedavi edilmeliler. bir de bunların hem okuyup hem de utanmadan bunları bunları yazmışsın diyen versiyonları var ki evlerden ırak düşman başına:kusmuk:

Ooo cok akıllı gizli hesab kullaniyor
Heyyyy dilanin kocası sen ne biçim insansın beeee kadınların olduğu yerde ne işin var çok git surdan hic mi utanmıyorsunuz yaaaa bide gizli hesap kullanıyormuş boyundan posundan utan bu kadın yapsa aynısını demedik lafı bırakmazsın

sende buraya kocaman harflerle onun görebıleceği bsy yaz.
E tamam işte döktür tüm içindekileri. Dur ben döktüreyim biraz.
Sapık herif. Herkes bakmıyor. Sen sapıksın! Milletin karısına kızına bakıyorsun Allah belanı versin. Keşke bi gün bize denk gelsen de ağzını burnunu bir güzel dağıtsak. Ah ah senin gibileri asmak lazım.
Lanet mikrop. Iyyy kıro.
Daha çok şey sayardım da forum kuralları işte :)
Böyle bir adamı çekme arkadaşım. Bir kere dışarda kadınlara bakıp onları rahatsız eden pis zihniyetli biriyle evli kalma. S.ç ağzına bırak ortada.
Iyi ki uye olmuşum hep dua ediyordum vesvese yapıyorum ve kendimi suçluyordum cunku ona gore normal ben delimis ne varki yapmiyorum ki bisey sadece bakiyorum okuyorum diyor

Benim esimde ben giriyorum die takti ne desem o kadinlar klubunden duyup öğrenip neler sacmaliyon dio buda benim basima dert oldu :işsiz:

Back