- 8 Mart 2018
- 27
- 11
- 3
- 43
- Konu Sahibi 23Dilan1985
Keske ben olsaydim bu cuma gunu keske ben sacmalasaydim keske keskehışttttttt
tatlım sen olmayasın .bizi işletmiyorsun değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske ben olsaydim bu cuma gunu keske ben sacmalasaydim keske keskehışttttttt
tatlım sen olmayasın .bizi işletmiyorsun değilmi
Sadece cinsellik bölümü değil bence tüm forumlar üyeliksiz okunmamalı.
Üyelik için de kimlik numarası falan istenip sadece gerçek kişiler tarafından üyelik oluşturulabilecek bir sistem getirilmeli.
Nisan kraliçesiBirşey kraliçesi mi prensesi mi nickini unuttum, benim psikopatolojik vakalar hakkında film önerileri diye açtığım bir konum var oraya da yazmıştı. Oradan bulabilirsin.
Utan be adam ne işin var aramızda şurda kadın kadına dertleşiyoruz buraya da musallat olmayıverinInsallah Allah dilegim sizin bu yazılarınızı görür kocam en azından biraz utanir
Ben de seninle ayni fikirdeyim. Erkek uyedir tesbit edilirse de atiliyor zaten. Abartili sekilde adam sanki kadinlar hamamina destursuz girmis gibi” auvvvvv” seklinde tepki vermek neden yani komik bence. Ama uye olmadan herkes de okusun nolacak ki?
Aslinda tamam buradaki yazilari okusun iyi benim kocam beni görmüyor gözleri hep baska dusuncelerde yok adam bana gelince odun baskasini gorunce centirmen onyilda bir cicek bir hediye görmedim hersey gunah ama baska nir kadin görsün melek oluyorBen kendimi yeteri kadar kamufle edersem, albümlerime foto çekip koymazsam, adımı soyadımı açık açık paylaşmazsam neden endişeleneyim ki erkek üyeden?
Ne yazıyorum ki buraya çok özel? Kim nereden bilecek benim kim olduğumu?
Bazı üyelerin yorumlarından erkek olduğundan şüpheleniyorum ama çok da takmıyorum..
Buraya ilk üye olduğum zamanlar bir erkek arkadaş "onların çoğu erkek ya" demişti. Nereden biliyorsun ki bile demedim. "Belli olursa yönetim inceleyip engelliyor" demiştim.
Kadınların çok olduğu platform erkekler için bir cazibe merkezi bu bir gerçek. Bazıları gizli giriyor bazıları açık açık..
Birsey soracam bu siteden bir sohbet bolumu yok demi ben en cok ondan suphelendim bu adam bu sitede ne buluryor evde bile giriyorAslinda tamam buradaki yazilari okusun iyi benim kocam beni görmüyor gözleri hep baska dusuncelerde yok adam bana gelince odun baskasini gorunce centirmen onyilda bir cicek bir hediye görmedim hersey gunah ama baska nir kadin görsün melek oluyor
Hic yaniBen kendimi yeteri kadar kamufle edersem, albümlerime foto çekip koymazsam, adımı soyadımı açık açık paylaşmazsam neden endişeleneyim ki erkek üyeden?
Ne yazıyorum ki buraya çok özel? Kim nereden bilecek benim kim olduğumu?
Bazı üyelerin yorumlarından erkek olduğundan şüpheleniyorum ama çok da takmıyorum..
Buraya ilk üye olduğum zamanlar bir erkek arkadaş "onların çoğu erkek ya" demişti. Nereden biliyorsun ki bile demedim. "Belli olursa yönetim inceleyip engelliyor" demiştim.
Kadınların çok olduğu platform erkekler için bir cazibe merkezi bu bir gerçek. Bazıları gizli giriyor bazıları açık açık..
Iste gordugunuz kadar sohbet ediliyor. Ama ozelden de birilerine yuruyor olabilir tabii.Birsey soracam bu siteden bir sohbet bolumu yok demi ben en cok ondan suphelendim bu adam bu sitede ne buluryor evde bile giriyor
bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor
Hayır doğru değil.bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor