- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.159
- 133
- Konu Sahibi 23Dilan1985
-
Boyutlarina tukureyimHayır canım eşler buraya merak salmış ya şimdi onlarda burdan öğreniyor artık herşeyi Erkeklik kitabına farklı bir boyut kazandırdılar.
Kafa olsa biraz yuvasini düşünürEsin cinsiyet degistirsin uyelik kursun bu nasil bi kafadir ya
Ama kadin olmazsa ilgilerini cekmezHer erkek bakmiyor esim asla bakmaz
Kk konusunda esin yalniz degil
Surekli erkekler konu aciyor
Bence e.k. en kisa zamanda acilmali
tatlım sen olmayasın .bizi işletmiyorsun değilmiYok uye degilim diyor bence yalan söylüyor ben yeni uye oldum. Haberi yok
katiliyorum ama esinin, annesinin, ablasinin tc sini yazip uye olan bile olabilir.
Gizli bir bilgi degil ki. Muhtar biliyor, yolda sizi ceviren trafik polisi biliyor, kaymakamliga gidin oradaki siradan memur biliyor, vergi dairesindeki memur biliyor, saglik ocagina gidiyorsunuz sira beklerken kimlik numaraniz ekranda yanip sonuyor herkes goruyor, onlari da gectim cep telefonu almaya gidiyorsunuz orada calisanlar da biliyor, bankacisi biliyor herkes biliyor. Kazen bilse cok mu? Ulkenin tamamina ait insanin kimlik bilgisi calinali cok oldu. Artik bir esprisi kalmadi yani kimse bir sey yapamaz kimlik nosuylaYorumlarda kimlik numaralarıyla kaydolsın diye önerenler var. Arkadaşlar kimlik numarasını her yere vermeye öyle alıştırılmışızki bunu öneri haline bile getiriyorsunuz. Kimlik numarası her yere verilmez. Ben yurda kaydolurken bu kadar bilgimin verilmesinden bile tedirginken siz buralara vermekten bahsediyorsunuz. Başka önlem alınmalı
Tc no ile yapilabilecek usulsuz bir islem var mi ki?Gizli bir bilgi degil ki. Muhtar biliyor, yolda sizi ceviren trafik polisi biliyor, kaymakamliga gidin oradaki siradan memur biliyor, vergi dairesindeki memur biliyor, onlari da gectim cep telefonu almaya gidiyorsunuz orada calisanlar da biliyor, bankacisi biliyor herkes biliyor. Kazen bilse cok mu? Ulkenin tamamina ait insanin kimlik bilgisi calinali cok oldu. Artik bir esprisi kalmadi yani kimse bir sey yapamaz kimlik nosuyla
Farkındaysanız bende zaten buna alıştırıldık demiştimGizli bir bilgi degil ki. Muhtar biliyor, yolda sizi ceviren trafik polisi biliyor, kaymakamliga gidin oradaki siradan memur biliyor, vergi dairesindeki memur biliyor, onlari da gectim cep telefonu almaya gidiyorsunuz orada calisanlar da biliyor, bankacisi biliyor herkes biliyor. Kazen bilse cok mu? Ulkenin tamamina ait insanin kimlik bilgisi calinali cok oldu. Artik bir esprisi kalmadi yani kimse bir sey yapamaz kimlik nosuyla
Ben kimlik nuöarasını hep özel bulmuşumdur. Bankada bir işlem yaparken bile kimlik numarasıyla yapıyorsunuz cilt numarası ya da aile sıra numarasıyla değilTc no ile yapilabilecek usulsuz bir islem var mi ki?
Sadece TC yeterli degil. Usulsuzluk yapacak insan her turlu yapar. Ben annemin tum bilgilerine hakimim mesela. Bankalar telefonla kredi veriyor,imza bile istemiyor. Telefonla arasam benim annem olmadigini kim anlayacak kimse.Tc no ile yapilabilecek usulsuz bir islem var mi ki?
Ve siz bunu normal görüyosunız artık . İşte herşeyi kendiniz dediniz zatenSadece TC yeterli degil. Usulsuzluk yapacak insan her turlu yapar. Ben annemin tum bilgilerine hakimim mesela. Bankalar telefonla kredi veriyor,imza bile istemiyor. Telefonla arasam benim annem olmadigini kim anlayacak kimse.
Alistirilmak degil ki bu. Paylasmaniz sart olan bir bilgi. Yolda giderken trafik polisi sizi durdursa kimlik no sorsa paylasmayacak misiniz? Paylasmamaniz suctur. Alistirildik dediginiz sey bu.Farkındaysanız bende zaten buna alıştırıldık demiştim
Örnek verdiğiniz kişi polis yalnız.Alistirilmak degil ki bu. Paylasmaniz sart olan bir bilgi. Yolda giderken trafik polisi sizi durdursa kimlik no sorsa paylasmayacak misiniz? Paylasmamaniz suctur. Alistirildik dediginiz sey bu.
Normal gordugumu soylemedim, kimlik nosu paylasmadan da yapilabiliyor usulsuzlukler. Ulkede acik ararsak her noktada bulabiliyoruz zaten, kimlik nosunu kazen bilse bir sey kaybetmem ondan bahsediyorum. Napsin adam benim kimlik nomu? Tek basina bir sey ifade etmiyor ki,Ve siz bunu normal görüyosunız artık . İşte herşeyi kendiniz dediniz zaten
Polisleri ya da devlet katını kasdettiğimi nerden çıkarıyosunuz siz ağzımdan öyle birşey çıktı mı? Alışveriş yaparken bile isteyen insanlardan bahsettimAlistirilmak degil ki bu. Paylasmaniz sart olan bir bilgi. Yolda giderken trafik polisi sizi durdursa kimlik no sorsa paylasmayacak misiniz? Paylasmamaniz suctur. Alistirildik dediginiz sey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?