- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi 23Dilan1985
-
Cunku senin yeni seyler ogrenmenden, gozunun acilmasindan rahstsiz oluyor. Alismislar ses cikarmayan kadinlara. Sen ona bakma. Ben kk nin insanlara cok sey kattigina inaniyorum. Burda ne hayatlar okuyup goruyoruz. Resmen yasamadan tecrube ediyoruz bir cok seyi. Farkli bakis acilarindan bakabilmeyi ogreniyoruz olaylara. Birbirimizden ogrenecek cok seyimiz var. Kocanin da senden ogrenecegi seyler olacak bu asamada. Sen fikirlerinin kararlilikla arkasinda dur.Benim esimde ben giriyorum die takti ne desem o kadinlar klubunden duyup öğrenip neler sacmaliyon dio buda benim basima dert oldu
Yok uye degilim diyor bence yalan söylüyor ben yeni uye oldum. Haberi yokÜyelik isminizi biliyor mu sizin??
Kendisi de üye mi?
Ve bu çok itici,iğrenç
Onca zamandir burayi takip ediyorsa kesin uyeligi vardir.Yok uye degilim diyor bence yalan söylüyor ben yeni uye oldum. Haberi yok
Hayir olur mu herkes bakiyormus hatta o o kadar hakli ki bana surat yapiyorkesin okumakla kalmayıp kadın kılığında aramızda dolaşıyodurayrıca bütün erkekler bakmaz kendi pisliğini sapık zihniyetini bu şekilde normalleştirmeye çalışma
Kadınlar klübünde ne arıyor sosyal medyamı sandı acabaArkadaslar 10 yıllık evliyim ,bu yillar içinde kocamdan tek şikayetim. her yerde gözleri ben dışında bütün bayanlarda ve en kötüsü ben suçlumuş çünkü bu normalmiş, bütün erkekler bakarmış doğru hepsi bakıyor ama ne kadar çok icimizi açılıtıyorlar farkında değiller .yaş ilerledikçe bu konu artik daha çok canımı sıkıyor simdiki yeni huyu evde iste kadınlar kulubune bakıyor yoruldum ilgisizlikten suçlamaktan kadınlığımı anneligimi evliliğimi yaşatmadi .
Okusun ama bunu. Ogrenmek icin yapsin niye üye oluyor kiKimlikle giris yapilsin dedigimizde herkes hölölö dediydi yalniz onu hatirlatirim
Ayrica disaridan okunmamizin ne zarari var ki ben onu anlamadim. Erkek olsun kadin olsun okusun belki bir seyler ogrenirler. Burasi sadece bdv degil,tup bebek bolumleri,saglik,estetik,beslenme vs vs bir suru bolum var. Ayrica google amcaya bir sey sordugunuzda sizi hemen buraya yonlendiriyor. Revacta bir site, ondan bakiyorlar insanlar. Yoksa kapatip gidelim madem dukkani.
Bence de uyeliklerde TC sart. Patron bir seyler dusunuyordur belki
Hayır canım eşler buraya merak salmış ya şimdi onlarda burdan öğreniyor artık herşeyi Erkeklik kitabına farklı bir boyut kazandırdılar.Cunku senin yeni seyler ogrenmenden, gozunun acilmasindan rahstsiz oluyor. Alismislar ses cikarmayan kadinlara. Sen ona bakma. Ben kk nin insanlara cok sey kattigina inaniyorum. Burda ne hayatlar okuyup goruyoruz. Resmen yasamadan tecrube ediyoruz bir cok seyi. Farkli bakis acilarindan bakabilmeyi ogreniyoruz olaylara. Birbirimizden ogrenecek cok seyimiz var. Kocanin da senden ogrenecegi seyler olacak bu asamada. Sen fikirlerinin kararlilikla arkasinda dur.
şikayet et ver nicikiniOkusun ama bunu. Ogrenmek icin yapsin niye üye oluyor ki
Uye oldugundan emin misiniz? Emin olmadan konusmamak lazim cunku. Kadin veya erkek herkes burayi okumakta ozgurdur.Okusun ama bunu. Ogrenmek icin yapsin niye üye oluyor ki
katiliyorum ama esinin, annesinin, ablasinin tc sini yazip uye olan bile olabilir.Sadece cinsellik bölümü değil bence tüm forumlar üyeliksiz okunmamalı.
Üyelik için de kimlik numarası falan istenip sadece gerçek kişiler tarafından üyelik oluşturulabilecek bir sistem getirilmeli.
Ya çok yoruldum balkona cikar kpmsulari gozetler yolda çarşıda her yerde gozler fıldır fıldır cocugum cok zeki hep birincilikleri var onun gelecegi icin susuyorum ama cok yoruldumAyrica butun erkekler bakar diye durumu normallestirmeye calismayin bu gozle bi aldatma bicimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?