- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
- Konu Sahibi 23Dilan1985
-
Geçmişe baksana anlarsın giriş yapmış mı yapmamismiYok diyor ama bilmem zaten ben ondan dilayi bu siteyi öğrendim
Bu sitenin geçmişe mi bakiliyor muGeçmişe baksana anlarsın giriş yapmış mı yapmamismi
Yok kocanın telefonunun gecmiseBu sitenin geçmişe mi bakiliyor mu
sende buraya kocaman harflerle onun görebıleceği bsy yaz.
Lanet olsun ki başımdaburaya bakıp takip eden tüm erkekler ruh hastası ve psikopat. tedavi edilmeliler. bir de bunların hem okuyup hem de utanmadan bunları bunları yazmışsın diyen versiyonları var ki evlerden ırak düşman başına
Ooo cok akıllı gizli hesab kullaniyorYok kocanın telefonunun gecmise
Heyyyy dilanin kocası sen ne biçim insansın beeee kadınların olduğu yerde ne işin var çok git surdan hic mi utanmıyorsunuz yaaaa bide gizli hesap kullanıyormuş boyundan posundan utan bu kadın yapsa aynısını demedik lafı bırakmazsınOoo cok akıllı gizli hesab kullaniyor
sende buraya kocaman harflerle onun görebıleceği bsy yaz.
Iyi ki uye olmuşum hep dua ediyordum vesvese yapıyorum ve kendimi suçluyordum cunku ona gore normal ben delimis ne varki yapmiyorum ki bisey sadece bakiyorum okuyorum diyorE tamam işte döktür tüm içindekileri. Dur ben döktüreyim biraz.
Sapık herif. Herkes bakmıyor. Sen sapıksın! Milletin karısına kızına bakıyorsun Allah belanı versin. Keşke bi gün bize denk gelsen de ağzını burnunu bir güzel dağıtsak. Ah ah senin gibileri asmak lazım.
Lanet mikrop. Iyyy kıro.
Daha çok şey sayardım da forum kuralları işte :)
Böyle bir adamı çekme arkadaşım. Bir kere dışarda kadınlara bakıp onları rahatsız eden pis zihniyetli biriyle evli kalma. S.ç ağzına bırak ortada.
Allahima havale ediyorumburaya bakıp takip eden tüm erkekler ruh hastası ve psikopat. tedavi edilmeliler. bir de bunların hem okuyup hem de utanmadan bunları bunları yazmışsın diyen versiyonları var ki evlerden ırak düşman başına
Gizli hesap derkenOoo cok akıllı gizli hesab kullaniyor
Bilmiyorum ama su bir gercek hicbisey goremiyorumGizli hesap derkengizli sekme mi yoksa?
Pislik ışte okuyormus sadeceNe cesit bi fantezi bu ya
Burda onu en cok ceken nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?