- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.016
- 313
Saygısızlık yapmak istemem ama gülüyorum artıkTasinalim dediğim Her Allahın günü tartışıyoruz. Bende artık bu konuyu açmaktan yoruldum. Korunmama rağmen hamile kaldım. Çok üzüldüm hamile olduğumu öğrenince ama ondan sonra sana bunu Allah nasip etmiş diye düşündüm. Belki çocuğu olursa evine dahaa duskn olur falan filan. Bilmiyorm belki de kendimi böyle kandirdim
7 aylık evlilik, 2.5 aylık hamilelik.
Gerçekten cinsel hayatınızda gözüm yok, ben de evliyim fakat 36 yaşında, evliliğinden önce de cinsel hayatı olan bir kadın olarak bu forumda keşfettiğim bir şey var "korunurken hamile kalmak". Doktor tarafından kontrollü ve sağlıklı olduğumu bilmesem kendimi gerçekten kısır olarak görücem en son.
Bakın kayıtlı olduğunuz aile sağlık merkezi sizi arıyordur. Beni mesela 500 kez aradılar, korunma yöntemi, gebelik düşünüyor musun vs. Sizin korunma yönteminiz nedir? Geri çekilme mi? Benim çevremde gerçekten korunurken hamile kalan kimse görmedim ben, bu forumda herkes böyle. Hayır, bilgilendirin de en azından ben yanlışlıkla hamile kalmayayım.
Evliliğiniz oturduktan sonra çocuk neden yapmıyorsunuz, neden genel eğilim hemen çocuk bir kadın olarak asla anlamıyorum ki ben de hormonal bir canlıyım günün sonunda. Ben evcil hayvan alırken bile daha uzun düşündüm sizden sanırım.
Umarım tüm erkeklerin aksine çocuğu olduğu için evinize ve size daha düşkün (!) olur.
Siz de bir çıkış yolu göremiyorum, çocuk da kaos içine doğacak. Eşinizin ailesinin şu anki mesafesine şükreder hale geleceksiniz bebek olunca. Kavga, gürültü, tehdit, size bebekle baba evi, sonra "çocuk var babasına çok düşkün" evresi, geri dönüş, kocanın bebekten ve kavgalardan fırsat evden kaçması, aldatılma, şanslıysanız 3-4 yıla boşanma ve kapanış.
Realist olarak bakıyorum, özür dilerim.