- 21 Temmuz 2018
- 7.119
- 21.388
- 348
Hayır geçmiş. Yaşınız kaç?Bebek 11 haftalık aldırma durumum var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır geçmiş. Yaşınız kaç?Bebek 11 haftalık aldırma durumum var mi
29Hayır geçmiş. Yaşınız kaç?
İlk cümlenizde haklısınız. Hangi kentte kalıyorsunuz bilmiyorum ama burada zimmetlenmiyor. Aksine kalmayanların ellerinden alınıyor. Komşulara soruyorlar hiç gördünüz mü kalıyorlar mı diye.Kimse kimseye copunu vermiyor hanimefendi. Ayrica konteynerlar hakki okanlara zimmetleniyor oyle kolay degil
Deprem bolgesindeyim evet soruyorlar cunku kalmayanlarin ihtiyaci yoktur zira. Kimse merakli degil konteynerde kalmaya ama malum ihtiyaci olanda mecbur kalacak. Kalmayanlarin elinden alsinlar haklilarİlk cümlenizde haklısınız. Hangi kentte kalıyorsunuz bilmiyorum ama burada zimmetlenmiyor. Aksine kalmayanların ellerinden alınıyor. Komşulara soruyorlar hiç gördünüz mü kalıyorlar mı diye.
Zimmetli değil yani hanımefendi.Deprem bolgesindeyim evet soruyorlar cunku kalmayanlarin ihtiyaci yoktur zira. Kimse merakli degil konteynerde kalmaya ama malum ihtiyaci olanda mecbur kalacak. Kalmayanlarin elinden alsinlar haklilar
Tm sensin haklı..tn sensin. Kimse kimsenin ne yaşadığını ne hissettiğini bilemezben çocuğu istemediğinize de aldırma düşüncesi yaşadığınıza da inanmıyorum tabii ki o masum bir can ama sizler burda hamile kaldıktan sonra da Allah isteyen herkese nasip etsin tarzında sanki isteyerek yapmış gibi konular açmışsınız zaten
Taktınız çocuğa. Burda sorun çocuk mu acaba. Ben çocuğuma her türlü bakarım. Benm tek sorunum o mal kocamben çocuğu istemediğinize de aldırma düşüncesi yaşadığınıza da inanmıyorum tabii ki o masum bir can ama sizler burda hamile kaldıktan sonra da Allah isteyen herkese nasip etsin tarzında sanki isteyerek yapmış gibi konular açmışsınız zaten
Çocuk doğduktan sonra gelecek cümbüşü fısıldamaya geldim. Lohusalık, tahammülsüzlük, beden değişimi, herkesin her şeye müdahale etmesi, kaynananın ağzının içinde yaşamaya başlaması falan gibi şeyler. Lohusalık dışındakileri ben yaşamadım buralarda çok gördüm.Taktınız çocuğa. Burda sorun çocuk mu acaba. Ben çocuğuma her türlü bakarım. Benm tek sorunum o mal kocam
Tm sensinBurada üye olup konu açıp yorumlara cevap verebildiğinize göre orta seviyede internet kullanabiliyorsunuz. Keşke internette "Doğum kontrol yöntemleri nelerdir?", "Doğum kontrol hapı nasıl kullanılır?" falan yazsaydınız bi. Hiç olmadı bir kadın doğum doktoru da mı yok yaşadığınız yerde?
Bu kadar cahilce konuşmanızdan konuyu fake bile sandım, üzgünüm.
Hem konu açıp beğenmediğiniz yorum gelince de agresifleşemezsiniz.Tm sensin
İnan bana yorumun umrumda değil. Neden bilio musun cnku senin yorumunun benim açtığım konuyla bir ilgisi yok. Çocuksa çocuk o benim sorunum. Ben sadece kocam ile ilgili sorunu anlatmistm ama öğrendim ki burda ki tek cahil ben değil misimHem konu açıp beğenmediğiniz yorum gelince de agresifleşemezsiniz.
Zimmetli degil de neden belge imzalanarak teslim ediliyor acaba?Zimmetli değil yani hanımefendi.
Korunduğum halde hamile kalmıştım dediğinizde size inanmıştım inanmayanlara laf ediyordum içimden ne biliyorsunuz diye. Hakları varmış. Hamile kalmıştım diye yalan söylemeyin siz hamile kalmak için çaba harcamışsınız bir de çocukla eşinizi tehdit ediyorsunuz keşke olayları eşten ve ailesinden de dinleyebilsek hiçbir lafınız güven vermiyor artık.Ne yapabilirdim. Hamile kalmıştım o saatten sonra dikkat etmekten başka çarem kalmadı. Ondan sonra bin defa düşündüm acaba aldirsam mi aldırmasam mi diye . Ama kıyamadım bir yanım istiyordu bir yanım hiç istemiyordu. Ama eşim çok istiyordu. Çocuk olursa evine bağlı olur sorumluluğunu hisseder diye düşündüm. Hep kendimi kandirdim
Hanımefendi siz kimsiniz de beni yargılıyorsunz ortada tabikide bir yalan yok neyse o. Ben olan bir şeye artık üzülemem hamile kalmışım evet ne yapabilirim bu saatten sonra çocuğuma tabikide bakarım tek sorun çocuk mu burda. Eşimi de seviyorum onu zaten belirttim benim sorunum burda kalmamak çocuk mocukla Bi sorunum yok siz merak etmeyin. Yok korunamamissnz yok bilmem ne hepiniz mukemmelsniz Bi biz değiliz siz hepiniz ananizin karnında öğrendiniz zaten. Ben buraya sadece kocam ile olan sorunumu anlattm nerden nereye bağladılar olabilir korunamamis olabilirim ya da o çocuğu isteyerek de yapmış olabilir. Siz kendinizi ne sanionz da beni yalancılık la itham ediyorsunuz beni tanımıyorsunuz o yüzden haddinizi bilin ve bilip bilmeden de yorum yapmayın. Tek bilgili sizsiniz zaten Bi biz cahiliz evetKorunduğum halde hamile kalmıştım dediğinizde size inanmıştım inanmayanlara laf ediyordum içimden ne biliyorsunuz diye. Hakları varmış. Hamile kalmıştım diye yalan söylemeyin siz hamile kalmak için çaba harcamışsınız bir de çocukla eşinizi tehdit ediyorsunuz keşke olayları eşten ve ailesinden de dinleyebilsek hiçbir lafınız güven vermiyor artık.
Buraya derdimi anlatırken gerçekten beni anlayan benim gibi olan kadınlar vardır illa ki diye düşündüm. Tecrübeli biri çıkar da beni aydınlatır diye düşündüm çoğu yorum o kadr bencil o kadar kibirli ki. Gerçekten neden böylesiniz insanları kırarken hiç mi düşünmüyorsunuz üstelik o yorumları Bi hamile bayanın okuyacağını bildiğiniz halde gerçekten kadının düşmanı yine kadın bunu bir kez daha anladim. Ben cahil olayım ama sizin gibi kibirli bencil olmayayım bu bana yeter.Hanımefendi siz kimsiniz de beni yargılıyorsunz ortada tabikide bir yalan yok neyse o. Ben olan bir şeye artık üzülemem hamile kalmışım evet ne yapabilirim bu saatten sonra çocuğuma tabikide bakarım tek sorun çocuk mu burda. Eşimi de seviyorum onu zaten belirttim benim sorunum burda kalmamak çocuk mocukla Bi sorunum yok siz merak etmeyin. Yok korunamamissnz yok bilmem ne hepiniz mukemmelsniz Bi biz değiliz siz hepiniz ananizin karnında öğrendiniz zaten. Ben buraya sadece kocam ile olan sorunumu anlattm nerden nereye bağladılar olabilir korunamamis olabilirim ya da o çocuğu isteyerek de yapmış olabilir. Siz kendinizi ne sanionz da beni yalancılık la itham ediyorsunuz beni tanımıyorsunuz o yüzden haddinizi bilin ve bilip bilmeden de yorum yapmayın. Tek bilgili sizsiniz zaten Bi biz cahiliz evet
Yahu banane sizin çocuğunuzdan. İsterseniz on tane doğurun banane. Ama alenen yalan söylüyorsunuz siz hamile kalmak için çaba harcamışsınız eski mesajlarınızda net bir şekilde belli bu. Şimdi de gelmiş korundum hamile kaldım diyorsunuz alenen yalan bu. O zaman yazdığınıza kim niye inansınHanımefendi siz kimsiniz de beni yargılıyorsunz ortada tabikide bir yalan yok neyse o. Ben olan bir şeye artık üzülemem hamile kalmışım evet ne yapabilirim bu saatten sonra çocuğuma tabikide bakarım tek sorun çocuk mu burda. Eşimi de seviyorum onu zaten belirttim benim sorunum burda kalmamak çocuk mocukla Bi sorunum yok siz merak etmeyin. Yok korunamamissnz yok bilmem ne hepiniz mukemmelsniz Bi biz değiliz siz hepiniz ananizin karnında öğrendiniz zaten. Ben buraya sadece kocam ile olan sorunumu anlattm nerden nereye bağladılar olabilir korunamamis olabilirim ya da o çocuğu isteyerek de yapmış olabilir. Siz kendinizi ne sanionz da beni yalancılık la itham ediyorsunuz beni tanımıyorsunuz o yüzden haddinizi bilin ve bilip bilmeden de yorum yapmayın. Tek bilgili sizsiniz zaten Bi biz cahiliz evet
Hayır geri çekilme değil kesinlikle o aklımdan bile geçmedi. Ertesi gün hapı kullandım ismi ella
Valla ben genelde bu sitede bu şekilde yakınırım insanların yarasına tuz basılmasın destek olunsun falan diye düşünür kötü yorum yapanlara laf ederim ama siz isteyerek çocuk yapıp sonra korunduğum halde hanile kaldım derseniz ben de size destek olamam konu burda çocuk değil sizin olayı anlatışınız. Ayrıca ben de hamileyim bana burda neler söylendi çok yanlış yere gelmişsinizBuraya derdimi anlatırken gerçekten beni anlayan benim gibi olan kadınlar vardır illa ki diye düşündüm. Tecrübeli biri çıkar da beni aydınlatır diye düşündüm çoğu yorum o kadr bencil o kadar kibirli ki. Gerçekten neden böylesiniz insanları kırarken hiç mi düşünmüyorsunuz üstelik o yorumları Bi hamile bayanın okuyacağını bildiğiniz halde gerçekten kadının düşmanı yine kadın bunu bir kez daha anladim. Ben cahil olayım ama sizin gibi kibirli bencil olmayayım bu bana yeter.