Ben de öğretmenim, yeni evliyken ilk yaptığım şey korunmak oldu çünkü henüz atanmistim, eşim çok iyiydi evim de ayrıydı ama gel gör ki eşimin ailesi bir ev gibi yaşamak istiyordu bizimle, sürekli dibimizdeydiler asla rahat vermiyorlardı eşim de sesini çıkaramıyordu despot bir babası vardı ondan çekiniyordu, uzun süre kayinbabam ve kayinvalidemin tacizlerine maruz kaldım huzur vermediler hiç, kendime yaptığım en büyük iyilik bir kursa yazılmak oldu o sayede atandım ve eşime seni sırf Ailenden kurtulmak için boşuyorum dedim , eşim anladı ki ben ciddiyim, oturup ailesi ile konuştu herkese sınır çizdi, resmen kurtulduk o günden sonra, yani eğer atanmayıp direk çocuk yapsaydım halim sizden farklı olmazdı, cok yanlış yapmışsın resmen kendini kör kuyulara atmışsın, çocuk güzel bişey ama düzeni olmayanlar için değil maalesef, çocuk olmasaydı emin ol bu kadar cüretkar olamazlardı, suanda atanman büyük hayal , kusmasiydi, halsizliği derken bir bakmışsın bebek doğmuş ve daha fazla sorumluluk almışsın, ben eşim de dahil hiçbir erkeğe güvenmediğim için bugün huzurluyum ve mutluyum, Türkiye şartlarında kızların cesaretlerine hayranım, sana tek tavsiyem biran önce o aileden bir şekilde kurtul gerekirse boşan...