- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi istanbulasigi
Cnm bence kuruntu yapıyorsun. Ben cok takıntılı biriyimdir ama süphelerin bana bile fazla abarti geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel şeyler önermişsiniz .. belki de ihtiyacımız olan şey budur evet . Son yıllarda kendi kendimizi değil ama başımıza gelen sıkıntılar ikinizi de ayrı ayrı yıprattı .
Servise binemem epey kurumsal bir firma çok garip karşılanabilirim. Ama servis geldiği saatlerde orda olup çıkarken izlemeyi düşündüm sonra yapamadım. Bilmiyorum . Belki de yapacağım artık .Duygusal acligi var diye dusunuyorum. Omuzunuzdaki yuklerden birbirinizi ihmal etmis olabilirsiniz. Fark edin ve toparlayin Hafiften sizi kiskanmasina bile meyil verebilirsiniz. Giyim tarzinizda degisiklik, yapmadiginiz bakimlar falan. Siz bilirsiniz zaten. Sevgiler
Benimkinde de boyle sasirdigim seyler olmustu. Megetse aldatiyormus. Ama ben ayrildiktan sonra anladim. O donem konduramadim nedense. Sessiz kalin sakin huylandiginizi belli etmeyin. Sabirli olun takip edin. Iyice emin olduktan sonra yuzune carparsiniz.merhaba arkadaşlar buraya yazıp yazmamakta kararsızdım .. çünkğ kendiminde tam anlamlandıramadığı şeyler var. 32 yaşındayım eşim de 36.7 yıldır evliyiz severek ve bağlılıkla evlendik 3 yaşında bir oğlumuz var maddi manevi zorluklardan geçtik . Ve çok şükür iyiyiz artık . Son 6 aydır eşimde bana karşı ilgisizlik Yok fakat işyerinde hatta aynı serviste gidio geldiği bir kıza hisleri varmış gibi geliyor . Mesela bir gün öylesine İnan’ın sadece merak ettiğim için kaç
Kişi servis kalabalık mı dddim bana bütün isimleri saydı onun ismini
Söylemedi halbuki servis haberleşme grubunda o kızında ismini gördüm sabah alarm çalıyor nasıl hızlı giyinip çıkıyor evden sanki bir şeye kavuşacak .eskiden bazen zorla çıkardı yataktan .. Ve bilmiyorum his mi ama bir şeyler hissediyorum . En son dün akşam arabada bir yerden geliyoruz bir şarkı çaldı bilmem sanki bir hülyalara daldı . Aramızda cinsel olarak bir soğukluk yok aramızda iyi uani gün içinde arar iltifatta eder ama anlarsınız beni bu bir his ve geceleri uyuyamıyorum düşüncelerinizi bekliyorum ..
Beni kıskanır hediye alır özel günlerimizi unutmaz ama yine de bu hisse nasıl kapıldım bilmiuoyım şımarık demeyin ne olur . Kaç gece sabahladım . Sadakatsizliğe tahammülüm yok
BUnların hepsini defalarca düşündüm .. evet kızı hoş buldum belki de ondan .Esinize bunu soylemeyin aman.
Sadece ismini soylememesi elinizdeki tek somut sey. Unutmustur belki ?
Onun disinda digerleri sizin o kizi hos bulmanizdan kaynaklanmis olabilir mi?
Uzmeyin kendinizi varsa oyle bir sey cikar zaten ortaya.
Eskiye göre ilişkimize daha çok özen gösteriyorum aslında çünkğ evladımızla ilgili sorUnlar yaşadık . Gerçekten onu ihmal ettim . Ama sizin söylediğiniz duygusal açlık söZü beni etkiledi .Simariklik hic aklimdan gecmedi. Suphe insanin icini yer, aklini alir. Siz suphenize yenilmeyin. Bunlari bir kenara birakarak anlamaya ve ne yapabileceginize odaklanin. Esiniz servisi beklerken market ya da baska bahaneyle inebilirsiniz. El sallayarak ugurlayabilirsiniz, her gun degil tabi. Cocugu servise verir gibi
Bu aralar kucuk hediyeler, cebine slklstlrllmis kisa notlar, evin haricinde gecelik kacamaklar yapabilirsiniz. Flort edin iste:)
Yani evet kadın hisseder buna inanıyorum ama her zaman hisleri doğru olmayabilir.Bazen gereksiz evhamlar,şüpheler duyabiliriz.sadece güzel hoş bir kız diye de hemen gönlünü kaptıracak degil.aralarinda diyalog var mı?Evet bu sözü o diziden değil ama biliyorum
Bir kişi bir yere bakmıyorsa muhakkak orda ilgilendiği bir şey vardır gibi . Ben de zaten ilk kuşkuya öyle düştüm . Yani öyle sabah giderken ayna karşısında falan da durmaz ama mesela hemen koştura koştura çıkıyor . Bir kaç
Kere dedim ki çok yorgunsan uyu biraz daha arabayla git ne gerek var ya kalkarım dddi . Bu da bişey değil ama işte hepsi kuşkularımı arttırdı . Hiç takıntılı değilimdir. Ama öyle oldum . Sanırım biraz ilgisiz bıraktım .. çünkü eşim sever beni ama Yıllardır ilk defa böyle hissediyorsam vardır bir sebebi .
Sabahları günaydın akşamları iyi akşamlar diyorlardır sanırım onun dışında bilmiyorum çok bişeu de sormuyorum. İş nasıldı yoğun muydu falan diyorum ? Bölümleri farklı çünkü.Yani evet kadın hisseder buna inanıyorum ama her zaman hisleri doğru olmayabilir.Bazen gereksiz evhamlar,şüpheler duyabiliriz.sadece güzel hoş bir kız diye de hemen gönlünü kaptıracak degil.aralarinda diyalog var mı?
Teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için ..Evladiniza gecmis olsun. Cabucak toparlarsiniz dilerim. Kendinizi yipratmayin yalnizca.
Esinizi en iyi tanıyan,ondaki değişimleri en iyi gören sizsiniz.biz burdan ne desek afaki olur.ortada kesin şüphe çekecek bir durum şuan için yok.esinize belli etmeyin.her davranışının altında bişey ararsanız işler iyice sarpa sarar.Sabahları günaydın akşamları iyi akşamlar diyorlardır sanırım onun dışında bilmiyorum çok bişeu de sormuyorum. İş nasıldı yoğun muydu falan diyorum ? Bölümleri farklı çünkü.
Evet haklısınız biraz konuşmakta iyi geldi . Bu gece biraz rahat uyurum . Herkese teşekkür ederim .Esinizi en iyi tanıyan,ondaki değişimleri en iyi gören sizsiniz.biz burdan ne desek afaki olur.ortada kesin şüphe çekecek bir durum şuan için yok.esinize belli etmeyin.her davranışının altında bişey ararsanız işler iyice sarpa sarar.