- Konu Sahibi istanbulasigi
YOk kızı hislerim ayyuka çıkınca şirket Maillerinden ismini soyismini bulup instagram da Aradım hoş ve albenisi olan bir kız belki bu da beni biraz etkiledi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde hissettigim seylerde hakli ciktm ama sadece hisle degil elinizde saglam bi delil olmasi gerek suclaman icin. Esinize bu durumu sorup durursaniz evet ya cok hoslaniyorum diyecegini hic zannetmiyorum. Bu konu hakkinda bisey demeyin bence yoksa ogrenme sansiniz varsada kaybedeceksiniz.Bir kere çok bunaldığım
Bir gecenin sabahında ya ne var bı serviste ben de geleyim senible dedim . Ne olacak kapının önüne kadar götürüyor kaçırayım mı dedi ?
Anlaşıldı sebebi. Eşinle aynı birimdemi çalışıyolarYOk kızı hislerim ayyuka çıkınca şirket Maillerinden ismini soyismini bulup instagram da Aradım hoş ve albenisi olan bir kız belki bu da beni biraz etkiledi.
Kızı görmedim şirket maillerinde adını bildiğim için soyadını da orda buldum instagrama girip baktım .. hoş bir kız bu da beni yoğunlaştırdıKızı gördünüzmü siz daha önce yoksa sadece wp grubundan mı tanıyıp bunları düşündünüz
Aynı birimde değil ama aynı katta . HiçAnlaşıldı sebebi. Eşinle aynı birimdemi çalışıyolar
Evet canım şarkıda model in mey şarkısıdemek şarkıyla hülyalara daldı
Bu hislerimi paylaşınca dalga geçileceğini bildiğim için yazmak istemiyordum ams kimselerle paylaşamadım onun için buraya yazdım
Erkenden orta yaş sendromuna girmiştir belkimerhaba arkadaşlar buraya yazıp yazmamakta kararsızdım .. çünkğ kendiminde tam anlamlandıramadığı şeyler var. 32 yaşındayım eşim de 36.7 yıldır evliyiz severek ve bağlılıkla evlendik 3 yaşında bir oğlumuz var maddi manevi zorluklardan geçtik . Ve çok şükür iyiyiz artık . Son 6 aydır eşimde bana karşı ilgisizlik Yok fakat işyerinde hatta aynı serviste gidio geldiği bir kıza hisleri varmış gibi geliyor . Mesela bir gün öylesine İnan’ın sadece merak ettiğim için kaç
Kişi servis kalabalık mı dddim bana bütün isimleri saydı onun ismini
Söylemedi halbuki servis haberleşme grubunda o kızında ismini gördüm sabah alarm çalıyor nasıl hızlı giyinip çıkıyor evden sanki bir şeye kavuşacak .eskiden bazen zorla çıkardı yataktan .. Ve bilmiyorum his mi ama bir şeyler hissediyorum . En son dün akşam arabada bir yerden geliyoruz bir şarkı çaldı bilmem sanki bir hülyalara daldı . Aramızda cinsel olarak bir soğukluk yok aramızda iyi uani gün içinde arar iltifatta eder ama anlarsınız beni bu bir his ve geceleri uyuyamıyorum düşüncelerinizi bekliyorum ..
İnanın düşündüm bunu bile..Erkenden orta yaş sendromuna girmiştir belki
Güzel şeyler önermişsiniz .. belki de ihtiyacımız olan şey budur evet . Son yıllarda kendi kendimizi değil ama başımıza gelen sıkıntılar ikinizi de ayrı ayrı yıprattı .Eşinizin iş arkadaslariyla bag kurun. Ofisi ziyarete mutlaka ama mutlaka gidin. Onlar ogle yemegini disarida yiyorsa on gunde bir siz de denk getirin. Aksam organizasyonlari oluyorsa siz de katilin. Etrafa gereken mesajlar verilmis olur. Erkekler bazen kadinlarina olan askini unutur. Tazeleyin. Kaba olacak ama gaz verin Onun bugune kadar fark etmediginiz ozelliklerini fark ettiginizi, x olay da soyle davranmasinin cok hosunuza gittigini, ona bir kez daha hayran oldugunuzu, siz olsaydiniz bunlarin akliniza gelmeyecegini vb. soyleyebilirsiniz. Gogsunu kabartin, sizi yeniden fark etmesini saglayin. Bence sizi ve bazi duygulari hatirlamaya ihtiyaci var esinizin. Kotu birsey oldugunu hic sanmiyorum. Bu siralar biraz farklilik yapsaniz guzel olur.