- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.961
- 88
- Konu Sahibi istanbulasigi
daha önce de söylediğim gibi ilgisizlik YÖK mesela cinsel hayatımızda iyi Yani bunlarda problem yok ams işte gece mide krampları ile uyuyorum yada mide krampları ile uyanıyorum mesela uykuda bir kere gülüyordu uyandırıp ne oldu ne görüyorsun rüyanda bile dedim . Yapmadığım şeyleri yaptırıyor bana düşüncelerim ..
Ben sizin açıkcası biraz yıprandığınızı ve kaygı bozukluğu yaşadığınızı düşünüyorum. Muhtemel o kızı kendi gençliğinizle ve çalıştığınız zamanlarla özdeşleştiriyorsunuz. Yani kısacası şuan kendinizde memnun olmadığınız bazı şeyler var ve bu tarz düşüncelerle de pekiştiriyorsunuz. Ciddi anlamda bir kaybetme korkunuz var. Hiç farketmediğiniz bir travmanızın ya da gözünüze batmayan özgüven eksikliğinizin bu dönemde tetiklendiğini düşünüyorum. Gerçekten sizi rahatsız eden tam olarak özdeki duygu nedir bunu keşfetmeye çalışın. Bunu yapabilmek için de öncelikle zihninizi bu alarm durumundan çıkarmanız lazım. Kaygılıyken gerçekçi değerlendirmeler yapmamız zordur. Biraz sakinleşin ve günlük hayatınızı değerlendirin. Çözüm bunun ardından gelecektir.