- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
- Konu Sahibi Mervesevdam
İnanirmisiniz ne dusunuyorsam yazmissiniz aslinda afetmedim sadece yazdiginiz seyleri dusundum cocugum cok kucuk en azindan okula gitse o zaman calısırım diye dusundum.. Okula gitmek istedim izin vermedi, para biriktireyim dedi param yok dedi ama altında son model arabalar, annem gel diyor ama gittigimde kimse ilgilenmiyo.. Yoksa ona karsi artık bir hissim kalmadi.. Sadece mecburiyet simdide oglumla tehdit ediyor... Oglumu iki dk yanliz birakmadim uyurken bile basini bekledim ve kucaktan inmiyor gece 10 defa kalkiyorum.. Ne hali varsa gorsun diyorum ama ilgide bekliyor benden hem kadınlık yapayım hem dovsun aldatsın hem zeki olayim herseyı istiyo
Egitim konusunda ikna et guzellikle. Olmadi evden calis. Acik ogretim, kpss. Ders videolariyla calis. Test coz. Buna da karisir mi? Cocugunu alamaz senden korkma. Sen buarada yedigi naneleri de kayit et. Ogreim durumun ne. Lise mezunu isen kpss ye girebilirsin ona asil. Degilsen once aciktan liseyi bitir. Gerekirse agzindan gir burnundan cik. Ama kavgayla degil tabiki. Senin bi sekilde tek basina yasayabilecek gucun olmasi lazim. Buna cabala.