- 9 Aralık 2015
- 966
- 1.845
- 113
- 38
- Konu Sahibi turbanliponcik58
-
'te allam yaa davul olmayasıya cavidancavidan sen burda benden mi bahsettin yeni görüyorum bunu hadsiz kasar
Öf buraya da mı geldin 2. troll. Seni fortlatmadılar mı dahacavidan sen burda benden mi bahsettin yeni görüyorum bunu hadsiz kasar
Bu erkekler ne pislik oluyor ya bu konuyu bir bayan açmış olaamazarkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Eski kocasıyla evlenmeden önce ne olmaları lazımdı kigörümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
Bu ne ya görümcen kocanın kardeşi değilmi? Ne kadar saçma bir düşünce ya benim abimin karısıda o kadar kıskanıyorki abimi benden onunla mutlu olup eğlendiğimde hep surat asıyor sizin gibi aynı kötü niyetli. Evet boşanın biran önce siz bu kadar kötü niyetle o insanları haketmiyorsunuz.arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?