kocam görümceme basıyor olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
benim görümcemde kapalı normalde eşimin yanında açar başını şakalaşırlar gülüp eğlenirler hiç aklıma böyle birşey gelmedi tövbe estağfirullah

benim görümcemde kapalı normalde eşimin yanında açar başını şakalaşırlar gülüp eğlenirler hiç aklıma böyle birşey gelmedi tövbe estağfirullah

Ciddiyemi aldınız bunu dalga geçmek için açılan bir konu sadece.
Kib yapın sadece.

arkadaşlar her konusuna yazıp durduğunuz için bütün konuları ilk dörtte en yukarıda

yazmayın niye yazıyorsunuz fake olduğu dalga geçmek için açtığı belli şikayet edin geçin yazdıkça yukarıda kalacak konuları

Abi- kardeş karısının yanında fingirdeşiyorlar bide .daha yaratıcı olabilirdin olmadı kimse yutmadı.

görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
Ne var eve basini aciyorsa...kardesin yaninda bas acik olmak gunah mi? Insanin sevgilisi olan kisiyle evlenip bosanmasi gunah mi? Sizin iciniz kokusmus.kisi kendinden bilir isi.

arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Yok artik!! Eslerimizi gorumcelerdende kiskanacaksak.bence Bosan hemen.sonrada hemen tedavi ol.cok çirkin bir düşünce.sonrada muhafazakar büyüdüm fln demeyin yaa.cok muhafazakar buyuduyseniz böyle iğrenç şeyler düşünmemeniz lazim.sizin gibi insanlardan nefret ediyorum.dindarim ayaklarıyla geçinmeyi.dinimizde böyle şeyler yok.nekadar çirkin iğrenç bir yakıştırma.adamin kardeşi.hic durma Bosan çünkü sen bunu duyurursan rezillik

görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
yürü git erkek üye misin nesin

bu arada görümceniz kocanızın kardeşi konu doğruysa ki sanmıyorum
öz abisinin yanında başını açabilir günah değil
kafanız mı kırık nedir?

Böyle bir zekadan ancak böyle saçma sapan fake konular çıkar ancak..eğitimsiz vasıfsız evde kapanmış kalmış ve hayata bakış olayı bu iste..yazık acınacak haldesin..biraz hava almaya çalış.Beynine oksijen gitsin en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…