- 19 Kasım 2018
- 7
- -1
- 1
- 27
- Konu Sahibi turbanliponcik58
-
arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Kocam gorumceme basıyor mu ne yaarkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Troll bile olsan laflarına dikkat et. Burda eşiyle sevgili olarak tanisip evlenip bir sürü kadın var onlar dan hersey beklenir demek istiyorsun resmen. Senin için ban yemek istemiyorum ama haddini asiyosungörümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
senin gibi ahlaksızlar kardeşine bile hallenir işte.arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Yani ne diyim. Sen diyosan dogrudur. Kadın hissedergörümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
Senin amacın ne anlamadım bende basortuluyum eve gelince hemen çıkarır rahat kıyafet giyerim kardeşimin yanında başım açık olur ayrıca çok güzelde kahkaha atarım kocamda hafif mesref halime bayılır inancım ve davranislarim beni ilgilendirir. Kardeşimle samimiyetim ve konuşma seklim onun hayatına etki etmediği ve karısıyla ilgili olmadığı takdirde de gelinimizi ilgilendirmez.( Şuan senin gibi bir gelinimiz olmadığı için sukrediyorum ) ayrıca siyasi partiyle bunları bağdaştırmak da aşırı saçma .görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?