- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- Konu Sahibi turbanliponcik58
-
Sana birazdan smaç basacaklar.
Bir kadın kolay kolay bu kelimeyi kullanmaz hele ki diğer konunda bahsettiğin kadar mutahassıp kapalı evliyken bile cinselliğe dozunda yanaşmaya çalışna bir kadın bu kelimeyi asla kullanmazarkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Bu aciklamayla amacina ulasiyor konu sahibi!Senin amacın ne anlamadım bende basortuluyum eve gelince hemen çıkarır rahat kıyafet giyerim kardeşimin yanında başım açık olur ayrıca çok güzelde kahkaha atarım kocamda hafif mesref halime bayılır inancım ve davranislarim beni ilgilendirir. Kardeşimle samimiyetim ve konuşma seklim onun hayatına etki etmediği ve karısıyla ilgili olmadığı takdirde de gelinimizi ilgilendirmez.( Şuan senin gibi bir gelinimiz olmadığı için sukrediyorum ) ayrıca siyasi partiyle bunları bağdaştırmak da aşırı saçma .
Aynen ben de konu başlığı ve içeriği şikayet ettim iğrenç ötesiNe biçim konu nasıl etiket o yahu iğrenç. Şikayet ediyorum.
GİT BOŞAN ADAMDA SENDEN KURTULSUN...arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Sen iğrenç konu başlıklarıyla iğrenç konular açacağına git önce bi sakal traşı ol DAYI!!!!arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
SABAH SABAH SANA KÜFREDESİM GELDİ.görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
Ben doğruları söyledim ve bıktım böyle kapaliyiz diye bizi robot sanan yada tam tersi bunlardan herşey beklenir zihniyetinden ve böyle algilanmasindan ben insanım kardeşim ve herşey yerine göre en yakın arkadaşım alkol almayı seven ve gayet açık bir kadın ve aramızda hiç bir zaman bunun tartışması olmadı . Bu trol belli ama bu zihniyette insanlar malesef çok.Bu aciklamayla amacina ulasiyor konu sahibi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?