kocam görümceme basıyor olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Bir kadın kolay kolay bu kelimeyi kullanmaz hele ki diğer konunda bahsettiğin kadar mutahassıp kapalı evliyken bile cinselliğe dozunda yanaşmaya çalışna bir kadın bu kelimeyi asla kullanmaz
ortalık karıştırmaya gelmişsin bas git
buram buram yalan dolan kokuyorsun

Bu aciklamayla amacina ulasiyor konu sahibi!

Ne biçim bir zihniyetiniz var sizin ya trol bile olsanız iğrençsiniz .
Kocasıyla sevgili olup evlenen veya kahkaha atan kadınlardan herşey beklenir mi yani !!!
Başörtülüyse ne olmuş yani kardeşinin evinde rahat olmak isteyemez mi ! Delirtirsiniz siz insanları ya pes gerçekten !!

arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Sen iğrenç konu başlıklarıyla iğrenç konular açacağına git önce bi sakal traşı ol DAYI!!!!

Bu aciklamayla amacina ulasiyor konu sahibi!
Ben doğruları söyledim ve bıktım böyle kapaliyiz diye bizi robot sanan yada tam tersi bunlardan herşey beklenir zihniyetinden ve böyle algilanmasindan ben insanım kardeşim ve herşey yerine göre en yakın arkadaşım alkol almayı seven ve gayet açık bir kadın ve aramızda hiç bir zaman bunun tartışması olmadı . Bu trol belli ama bu zihniyette insanlar malesef çok.

yanıııık yanık üye ilan ediyorum seni

dur durak bilmeden manyakça konular açıyor

güya kk ile dalga geçiyor ama espiri anlayışı çok berbat ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…