- Konu Sahibi turbanliponcik58
Sana kimler bastı da böyle oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim görümcemde kapalı normalde eşimin yanında açar başını şakalaşırlar gülüp eğlenirler hiç aklıma böyle birşey gelmedi tövbe estağfirullaharkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
bende okudum anlamadim hepsi ayri konu. farkli içerikli..biraz önceki konuyu açan delii nasıl bir hayal dünyan var
benim görümcemde kapalı normalde eşimin yanında açar başını şakalaşırlar gülüp eğlenirler hiç aklıma böyle birşey gelmedi tövbe estağfirullah
Ne var eve basini aciyorsa...kardesin yaninda bas acik olmak gunah mi? Insanin sevgilisi olan kisiyle evlenip bosanmasi gunah mi? Sizin iciniz kokusmus.kisi kendinden bilir isi.görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
Ne var eve basini aciyorsa...kardesin yaninda bas acik olmak gunah mi? Insanin sevgilisi olan kisiyle evlenip bosanmasi gunah mi? Sizin iciniz kokusmus.kisi kendinden bilir isi.
Ok tsk.Dalga geçiyor inanmayın konuya.
Yok artik!! Eslerimizi gorumcelerdende kiskanacaksak.bence Bosan hemen.sonrada hemen tedavi ol.cok çirkin bir düşünce.sonrada muhafazakar büyüdüm fln demeyin yaa.cok muhafazakar buyuduyseniz böyle iğrenç şeyler düşünmemeniz lazim.sizin gibi insanlardan nefret ediyorum.dindarim ayaklarıyla geçinmeyi.dinimizde böyle şeyler yok.nekadar çirkin iğrenç bir yakıştırma.adamin kardeşi.hic durma Bosan çünkü sen bunu duyurursan rezillikarkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim
Feci şekilde gorumceyi kıskanıyor.adam viran önce kurtulsun benceNe var eve basini aciyorsa...kardesin yaninda bas acik olmak gunah mi? Insanin sevgilisi olan kisiyle evlenip bosanmasi gunah mi? Sizin iciniz kokusmus.kisi kendinden bilir isi.
yürü git erkek üye misin nesingörümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
uyuyor olabilir.. iş iolabilir ayolMune neyi bekliyorsunuz 2. Konu bile açılmış