kocam görümceme basıyor olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
görümcem normalde kapali ama eve girdigi zaman hemen cikartiyor basortusunu bide evlenmeden once de eski kocasiyla sevgililerdi zaten bosandilar simdi hersey beklenir
Sizde bosanmaliyim diye yazmissiniz.bosaninca arkanizdan bu bosandi zaten hersey beklenir desek hosunuza gider mi? Kardesinin yaninda tabiki rahat olcak cikarcak basortusunu.namusu yani kardesi.ayrica eski kocasiyla sevgililerdi ne demek yahu.bende sevgiliydim evlendim sonra.cok normal bisey bu.ya cok sıg ve pis dusuncelerde bi insansin yada trollsun.allah islah etsin

Erkek olduğunuz çok belli
Hayır kadın forumuna ensest başlığı açacak kadar nasıl düştünüz, akşam akşam başka işiniz gücünüz yok mu?

Tam bir loser davranışı.

Olamazmi eve girince bende cikartiyorum basortumu auriyeten nasil bi yakistirma o nasil cirkin bise iki kardesi birbirine yakistirma irencsiniz

Kocanız hafif meşref halinize bayılır mı

Saygısız ergen edepsiz ergen kapalılarla ne alıp veremediğin var fantezi dünyanı yıkarlar senin

mahlukatın fikri neyse zikride odur.
nasıl böyle leşlik aklınıza geliyor vallahi pes.
travman falan varsa acil tedavi ol.
ensest düşüncelerin var. hiç normal değil.

Ya o ne biçim laf. Basortuluyse ne olmuş kardeşinin yanında çıkarabilir ki. Su basortululeri bi rahat bırakın artık. Nerde edepsiz konu başlıkta ama o başörtülü. Sen o edepsiz düşüncelerini önce sorgula. Bide doktora git.

arkadaslar gorumcem normalde basortulu bise her geldiginde basortusunu cikartiyor ve bazen balkonda falan otururken kahkaha atiyor kocamin yaninda kendisi evlenmisti bosandi sonradan bu suphe kafami yiyip bitiriyor sizce bosanmali miyim

Velev ki böyle bir pislik var bu soru böyle mi sorulur yiyecek bir kafan olduğuna inanmıyorum diyip gidiyorum banlanacağım az kaldı

Eklentiler

• kk2.png
    102,3 KB · Görüntüleme: 114
kardesinn abisinin yanında rahat hareket edecek herhlde bu ne saçma bişy yahu ne okudum ben az önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…