- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Kafam çok karışık ben esimi sevdim ailesi istemedi o zaman soğudum ama esimin o mutlu sesini duydum dedim ya içim yandı ama ispat edersem yüreğim yanacak biliyorum ama son olacak tabiki kaçınılmaz sonBöyle diyerek kendini kandırma . Hangi kadın kabul edebilir böyle bişeyi ya şaka mısınız siz . Parasını yiyerek bu olayları gizleyerek kocana değil kendine ve kardeşine kötülük yapmıs oluyosun. Madem böyle bişey var ispatla al donuna kadar öyle ye parasını . Böyle bi ahlaksızlığı nasıl sindirir bi insan . Sizin de sorunlarınız var bence kusura bakmayın
Madem kocanın maddi durumu iyi gizliden para biriktirip çeyrek, yarım tam altın al sakla(kayıtsız para olsun)İspat edersem yüreğime çok koyacak kaçtığım bu sondan tabiki o zaman kacamayacagim
Konuşma da var diyor, yüz yüze iken de laf gönderme var demiş önceki konusunda..
Hem gelini uyardığında öyle birşey olmasa gelin ortalığı ayağa kaldırırdı, görümcem bana iftira atıyor diye
İşte bunu yaptım aynen dediğiniz gibi safa yatarak allahtan yardım etti bakın tel konuşmalarını duyurdu bana... Böyle devam edecem, ama zoruma giden önceden tanisiklik yok net bilgi zoruma giden hep derdim ki beni gerçekten istedimi yoksa yaşım geldi diyemi evlendi şimdi o mutlu sesini duymak çok koydu bana........Sizden önce tanışıyorlar mıydı eşiniz ve yengeniz. Belki sizinle evlenmeden önce aralarında birşey vardı sonra da unutamadılar.
Dediğiniz gibi elinizde sağlam bir delil olmadıktan sonra ispatlaması çok zor bir iddia. Siz şimdi deseniz bunlar görüşüyor önce akrabalık bahane edilecek sonra yengeniz beni kıskanıyor iftira atıyor diyecek. Şimdilik tavsiyem göz korkutmak yerine bilmiyor gibi yapıp onların hata yapmasını bekleyin. Elinize delil geçmesi için onları çok sıkı takip edip aynı zamanda hiç bir şey belli etmemeniz lazım. Tabi kimseye bir açıklama yapmadan ayrılmak da bir seçenek ama o zaman herşey yanlarına kar kalacak.
Erkekler mantıklıdır, dikkat ederek anlar, gizliden araştırır.ben inandım zaten de. kardeşi inanır mı bilemem inkar edecekler sonuçta.
Bakin ne kadar zor degilmi ne kadar zor Bir konu aşağı tükürsen bıyık yukari tükürsen sakal, ben sevmiştim esimi, bu kızla konuşurken gülmesi çok koydu banaben inandım zaten de. kardeşi inanır mı bilemem inkar edecekler sonuçta.
İspat edersem yüreğime çok koyacak kaçtığım bu sondan tabiki o zaman kacamayacagim
Keşke konuşmayı kayıt etseydiniz. Çünkü ne duyarsınız duyun elinizde somut bir delil olmadıktan sonra hepsi bir iddia ve iftira sayılır.İşte bunu yaptım aynen dediğiniz gibi safa yatarak allahtan yardım etti bakın tel konuşmalarını duyurdu bana... Böyle devam edecem, ama zoruma giden önceden tanisiklik yok net bilgi zoruma giden hep derdim ki beni gerçekten istedimi yoksa yaşım geldi diyemi evlendi şimdi o mutlu sesini duymak çok koydu bana........
Bakin ne kadar zor degilmi ne kadar zor Bir konu aşağı tükürsen bıyık yukari tükürsen sakal, ben sevmiştim esimi, bu kızla konuşurken gülmesi çok koydu bana
Bak canım bu "beni istedi mi yoksa ihtiyaç için mi evlendi" gibi saçma sapan düşünceyi çıkar aklından...İşte bunu yaptım aynen dediğiniz gibi safa yatarak allahtan yardım etti bakın tel konuşmalarını duyurdu bana... Böyle devam edecem, ama zoruma giden önceden tanisiklik yok net bilgi zoruma giden hep derdim ki beni gerçekten istedimi yoksa yaşım geldi diyemi evlendi şimdi o mutlu sesini duymak çok koydu bana........
Evet cocuklar var her iki ailede de kız güzel abim zaten vuruldu esime gelirsek dalıp gidiyor desem... Ben farkedene kadar..kiz kapalı giyinir saçı açıkBak canım bu "beni istedi mi yoksa ihtiyaç için mi evlendi" gibi saçma sapan düşünceyi çıkar aklından...
Görücü usulü yapılan evliliklerde erkek yada kadın mantık evliliği yapar genelde, istisnalar nadir çıkar...
Adam senle evlenmiş, çocuk da yapmış, kavga gürültü yapıp boşanmaya da kalkmamış, niye öküzün altında buzağı arıyorsun...
Yengenle olan ilişkisine gelince bu meseleyi senin abin çözer, abine bırak, çözsün.
Sonra düşünürsün ne yapacağını, istersen boşanma ama çözülsün ki kafan rahatlasın..
Merak etme, abin bosansada karısından, eşin senden boşanıp evlenmeye cesaret edemez.
Eğer eşinde o kadar cesaret olsa abin ile yengen nişanlı iken adım atardı, yada daha öncesinde..
Kafanı bu düşüncelerden kurtarmak adına adım at, abine de yazık etme
Çocuğu var mı abin ile yengenin?
Ve yengen senden daha güzel ve daha mı alımlı?
Şüphelerinde haklı buldum ben seni ama bunu çözmen lazım, eşine hiçbirsey söylemeden ve duyurmadan abin ve yengenle çöz derimEv
Evet cocuklar var her iki ailede de kız güzel abim zaten vuruldu esime gelirsek dalıp gidiyor desem... Ben farkedene kadar..kiz kapalı giyinir saçı açık
Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Ay bence siz hemen 182 miydi neydi, arayın acilen psikiyatristen randevu alınBundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?