Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşiniz durumun farkında mı? Nasıl bu kadar korkusuz olunabilir?

Böyle bi şey varsa bile kardeşinizin karısı olmasın o kadın.. Çok feci bi şey bu.

Telefonu kurcalama şansınız varsa arama dökümünü alın.

Kafam çok karışık ben esimi sevdim ailesi istemedi o zaman soğudum ama esimin o mutlu sesini duydum dedim ya içim yandı ama ispat edersem yüreğim yanacak biliyorum ama son olacak tabiki kaçınılmaz son

ben inandım zaten de. kardeşi inanır mı bilemem inkar edecekler sonuçta.

İşte bunu yaptım aynen dediğiniz gibi safa yatarak allahtan yardım etti bakın tel konuşmalarını duyurdu bana... Böyle devam edecem, ama zoruma giden önceden tanisiklik yok net bilgi zoruma giden hep derdim ki beni gerçekten istedimi yoksa yaşım geldi diyemi evlendi şimdi o mutlu sesini duymak çok koydu bana........

ben inandım zaten de. kardeşi inanır mı bilemem inkar edecekler sonuçta.
Bakin ne kadar zor degilmi ne kadar zor Bir konu aşağı tükürsen bıyık yukari tükürsen sakal, ben sevmiştim esimi, bu kızla konuşurken gülmesi çok koydu bana

Keşke konuşmayı kayıt etseydiniz. Çünkü ne duyarsınız duyun elinizde somut bir delil olmadıktan sonra hepsi bir iddia ve iftira sayılır.

Bakin ne kadar zor degilmi ne kadar zor Bir konu aşağı tükürsen bıyık yukari tükürsen sakal, ben sevmiştim esimi, bu kızla konuşurken gülmesi çok koydu bana

zor ama şüpheyle yaşamakta daha zor.
oturduğunuz yerden şüphelenmek çözüm değil ki.
kıza da eşine de söylemişsin ama bir işe yaramamış.
ses kaydı almalısın. eşinin teline yükle.

Bak canım bu "beni istedi mi yoksa ihtiyaç için mi evlendi" gibi saçma sapan düşünceyi çıkar aklından...

Görücü usulü yapılan evliliklerde erkek yada kadın mantık evliliği yapar genelde, istisnalar nadir çıkar...

Adam senle evlenmiş, çocuk da yapmış, kavga gürültü yapıp boşanmaya da kalkmamış, niye öküzün altında buzağı arıyorsun...

Yengenle olan ilişkisine gelince bu meseleyi senin abin çözer, abine bırak, çözsün.

Sonra düşünürsün ne yapacağını, istersen boşanma ama çözülsün ki kafan rahatlasın..

Merak etme, abin bosansada karısından, eşin senden boşanıp evlenmeye cesaret edemez.

Eğer eşinde o kadar cesaret olsa abin ile yengen nişanlı iken adım atardı, yada daha öncesinde..

Kafanı bu düşüncelerden kurtarmak adına adım at, abine de yazık etme

Çocuğu var mı abin ile yengenin?
Ve yengen senden daha güzel ve daha mı alımlı?

Konu sahibine hitaben..
Annemin dayisinin oglunun karisi bana iftira atti..kocasinda (abimde) gozum oldugunu..onu kiskandigimi..yuvalarini bozmak icin ugrastigini vsvs kanitida yokken herkese soyleyerek ailede "hafif kadin olarak" nitelendirdi beni.. benim kendimi aklamam 1 yilimi aldi.. simdi kendisi en bastada kocasinin gozunde ne hallere dustu..cunku hem bana hem de kocasina iftira atmis oldu..

**" Kocanin tlfnunu kurcuklamadin kimin aradigini bilmiyosun (tlf sifresinden giremedin belki)
**" Kadinin sesini duydun mu hayir? Gelin oldugunu ne bildin?!
**" Bazi kadinlar hemcinsleriyle cok vakit gecirmeyi sevmezler ,erkeklerle muhabbetleri daha iyidir veya cikar dunyasi,menfaati onu gerektirir..missl amcamin karisi yengem biz hemcinsleriyle konusmak yerine baban,enistem,babamin amca ogullariyla arasi cok iyiydi saatlerce tlfda veya yanyanayken koyu muhabbetlerde olurdu havadan sudanda olurdu ama yengem ogretmendi ,meble bi sikintisi olunca babamla,akrabalarini işe sokmak icinde amcaogullariyla muhabbei siki tutardi
**"Bence kocanin oyle yapmasi gelininizin bekar bi akrabasini kendine uygun gormesi olabilir..
Bide boyle yaparak karpuz kapuguna su kacirdiniz belkide..

Simdik kotu niyetli dusunursek
Siz geline ayar verdiginizde gelin nasil olduda bu durumu kaynanasina veya kocasina anlatipta sizi sikayet etmedi??!?
Esinize ayar verdiginizde tepkisi nasildi? İnkar mi etti susup kabullendi mi?
Tlfdakinin kadin degilde erkek olma durumu yokmu? Akraba olsaydi veya akran,kucugu olsaydi " canim" derdi.. demekki yas olarak buyuk bi insan,olamaz mi?

Ev Evet cocuklar var her iki ailede de kız güzel abim zaten vuruldu esime gelirsek dalıp gidiyor desem... Ben farkedene kadar..kiz kapalı giyinir saçı açık

Ev
Evet cocuklar var her iki ailede de kız güzel abim zaten vuruldu esime gelirsek dalıp gidiyor desem... Ben farkedene kadar..kiz kapalı giyinir saçı açık
Şüphelerinde haklı buldum ben seni ama bunu çözmen lazım, eşine hiçbirsey söylemeden ve duyurmadan abin ve yengenle çöz derim

Rabbim size, esinize ve yengenize akil fikir versin, bosanmaycaksaniz sadece para yemeyin altin yapin biriktirin esiniz sizi bosadiginda lazim olur. Bosanacaksaniz akilli birisi veya bir avukatla iletisime gecip delil toplayip bosanin ve parasini yine yiyin nafaka alirsiniz zaten kanitlarsaniz. Ama zaten bunlar ortaya cikar diye korkuyorsunuz cesaretsizsiniz ve siz bosanmak istemiyorsunuz o yuzden hic kurcalayip bizide dert sahibi yapmayin.

Tamam esinin kalbinde kiz var.sen de bjnu farkettin.hissedilir zaten kadin anlar erkekler anlamaz da.
Ben olsam bunu farkettigim an bosanirdim net soyluyorum.parasini yerim vs sacma.hirs yapma.bosan nafakani al cocuklarinla yasa mis gibi bu adam olmadan.
Kardesine de durumu oldugu gibi anlat.yorum katmadan.mesajlastilar.konustular vs gibi.ya da bi sey anlatma.siz ayrilinca hala gorusulurse zaten ortaya cikar.kadin bosanir vs vs.hayatta her sey olacagina varir.bosan.seviyorsun evet bu sevgi senden kaynakli.bu icinde oldukca baskasini da sevebilirsin.o adam seni sevmiyor , omrunu tuketiyor.bir defa geldin su hayata deger mi bu kadar yipranmaya?

O kadınla konuştuğuna somut delillerle emin misin? Görüşmelerini takip edeceksin eşinin. Bir de boşanmayla ilgili ağzını ara bakalım. Ailede güvenebileceğin biri yok mu? Diğer kardeşin mesela? Kuruntu olabilir nasıl gerçeği anlayabilirm diye plan yapabileceğin? Bu şüphe delirtir insanı.
Eşinle gelininizin mesajlaşması,9 dk konuşması benim için normal değil. Nir şey danışacaktır vs tamam. Ancak naber, nasılsın, neden haber vermediniz bize gibi sohbetler için uygun kişi değil bana göre. Haklısın şüphelenmekte. Önce eşinin o kadınla konuştuğuna telefon kayıtlarıyla emin ol.

Ben sizi anladım. Kocanızın hareketlerinden gelini beğendiği anlaşılıyor. Ama aralarında somut bir ilişki yok. Akraba ayağına konuşuyorlar. Bu şekilde bir kanıt da sunamıyorsunuz. Gelini tehdit etmişsiniz ne dediniz orasını bilmiyorum. Tehdit edildiği halde neden kimseye bişey dememiş, neden bir de kocanızı arayıp hesap sormuş hiç masum gelmiyor kulağa. Gelininiz neden sizi değil de kocanızı arıyor. Sekiz sene beklemişsiniz biraz daha bekleyin, ispat edip ayrılın bence..

Ay bence siz hemen 182 miydi neydi, arayın acilen psikiyatristen randevu alın

Siz duydunuz kadinlik onuru kirdi
Bence bosanmak icin hazirmiyim diye sormalisin kendine
Sonra delilleri toplarsin
Ses kaydini alsaydin keske
Daha onceden boyle vukatlari oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…