- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradaki herkes eski konunu bilmek zorunda mı? O kız kim ne oluyor?
Anlamadım ben bişey
çok kafiyeli olmuş heeAşk mesajı görmen şart mı? Ne sebepten görüşür ki bir kadın ve bir erkek başka? Boşanmak zorunda değilsin beni ilgilendirmez de boşanmayacaksan kurcalama boşuna
Hiç fark etmemiştim valla. Ruhumda varmış şairlikçok kafiyeli olmuş hee
Evet haklısınız kadınlar hisseder ama konu sahibi suppeden öteye gidemiyor ve 8 yıldır şüpheli. Somut birşeyler bulması lazım yoksa dışardan paranoyak gözüküyorDalga geçecek hiç bisey yok ben bundan önceki yazdiginizda da size hak vermiştim kadın hisseder cunki bunlar yasanmayan şeyler değil insanlar niye sizi suçluyor onuda anlamadım bekleyin sessizce elinize sony bir delil geçene kadar takipte kalin
Sınıfın haylaz çocukları gibi oluyor bazen burdakiler. Biri bi espiri yapıyor diğer herkes peşine takılıp gir gir şamata yapma, Like alma peşinde koşuyorlar. Anlattıkların gayet açık ve anlaşılır. İçinde bulunduğun durumun zorluğu da ortada. Bi çok açıdan seni anlıyorum ama ondan intikam almak için bosanmama yolunu secip kendini de cezalandirmanı anlamıyorum. Bence yapman gereken bu belirsiz durumu netlestirip ikisini de rezil edip sonrasında hayatına bakman. Biraz geri çekil takip de kal. İşlerini kolaylastir. Bol bol git gel kardeşine. Telefonunu caktirmadan takip et ama hiç müdahale etme görüşmelerine . İyice rahatlayıp olayı ilerlettiklerinde de çık ortaya elindeki delillerle rezil et. Kardeşin de sen de bu iğrenç durumun içinde olmayı hak etmiyorsunuz. Kalan hayatinizi bi yalanla gecirmeyinBen esimle gorucu usulu evlendim tamam tanıştık zamanla alıştık evlendik tavsiye üstüne sonra ailesi istemedi beni bunlarla uğraşırken bu kiz gözümden kaçtı ayrı sehirdeydik son seneler samimiyet arttı cenaze hastalık düğünler oldu daha çok gördük bir baktım yavsamalar falan ne oluyor dedim geriyi düşününce meğer baştan beri varmışta ben hengamenin içinde görmemişim var dediğim ilişkileri yok korkumuzdan galiba yok ama gönülleri var bu pisliklerin..
isminide duymussunuz demek ki haklisinizTelde konusurken ben evde yokum sanıp esim ismini söyleyerek konuştu sürekli öyle degll diye açıklama yaptı
takıntılısın psikolojik sorunların var, acil tedavi olmalısın, allah eşine sabır versin.
bir de parasını yicem kötuluk yapıcam diyosun.
cidden iyi ki senin gibi insanlar çevremde yok ya, böyle bir olaydan şuphelensem bile tasımı tarağımı toplar evden giderdim.
kanıta manıta ihtiyaç yok.
sen hem şuphelenmiyosun eminsin, hem de onurunu hiçe sayıp parasını yicem diyosun. ne desem hiç bilmiyorum. çocuklarına yazık, eşine yazık.
Bu işin Esra Erol çözerKonu sahibinin, suphelensem de parasını yiyip öyle cezalandırıcam demesi çok absurd doğru ama neden yengesiyle gizli saklı iş ceviren o serefsize yazık oluyor, onu anlamadım?