• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden Dr a gitmiyorsunuz? Yengenizle konuştuğunu ne biliyorsunuz? O olsa bile konuşma da ne var? Ayrıca eşinizin kadınla ilişkisi olsa şaşırmam. Zorla kafasına sokuyorsunuz. Sonra burada haklıymışım diye konu açacaksınız.

Dalga geçecek hiç bisey yok ben bundan önceki yazdiginizda da size hak vermiştim kadın hisseder cunki bunlar yasanmayan şeyler değil insanlar niye sizi suçluyor onuda anlamadım bekleyin sessizce elinize sony bir delil geçene kadar takipte kalin
Evet haklısınız kadınlar hisseder ama konu sahibi suppeden öteye gidemiyor ve 8 yıldır şüpheli. Somut birşeyler bulması lazım yoksa dışardan paranoyak gözüküyor

Konuştuğu kişinin o olduğunu bilmiyorum diyorsunuz? Eşiniz eve sonradan mi geldi hep evde miydi? Bilmiyorum madem bu kadar eminsiniz susmayin madem ben bi iki konunuzu gördüm, yani akil almadi. Eşiniz yuksek sesle kiza bakarak bisey demis kizin arkasi donukmus gormemis ama esiniz bakmış bunlar yeterli gelmiyor , gercketen psikolojik olarak sorunsuz nasi görüyorsunuz kendinizi bu olay varsa susmamanizda cok yerinde olduğunu göstermez, kac sene olmuş artik bu düşüncedesiniz

Vallahi sen bu adamı boşamazsan eğer kocanla kardeşinin eşi birlikte kaçacak sizde abla kardeş dut gibi kalcanız.
Neden boşa demeyelim. Bile bile devam ediyosun eğer doğruysa tabi.
Doğru değilsede zaten senin içindeki şüphe bu nasıl bu evlilik devam eder ki?
başkası olsa göz yumdun deyip anlıcam aileden biri bu nasıl kaldırabiliyosunuz böyle bişeyi.
Ayrıca gelini zaten uyarmışsınız böyle bişey doğruluğu olmasaydı sizi orda paralardı bence.
Demekki doğru. Bian önce kardeşinizle birlik olup tekmeyi basın bu karaktersizlere.

Eski konularını da az çok biliyorum, bana paranoyak, kendi kafasında kurup oynatan biri gibi geldin.
Düzenleme: bunu yazmayın demişsin, mesajımı eş geç o zaman.

Ben esimle gorucu usulu evlendim tamam tanıştık zamanla alıştık evlendik tavsiye üstüne sonra ailesi istemedi beni bunlarla uğraşırken bu kiz gözümden kaçtı ayrı sehirdeydik son seneler samimiyet arttı cenaze hastalık düğünler oldu daha çok gördük bir baktım yavsamalar falan ne oluyor dedim geriyi düşününce meğer baştan beri varmışta ben hengamenin içinde görmemişim var dediğim ilişkileri yok korkumuzdan galiba yok ama gönülleri var bu pisliklerin..
Sınıfın haylaz çocukları gibi oluyor bazen burdakiler. Biri bi espiri yapıyor diğer herkes peşine takılıp gir gir şamata yapma, Like alma peşinde koşuyorlar. Anlattıkların gayet açık ve anlaşılır. İçinde bulunduğun durumun zorluğu da ortada. Bi çok açıdan seni anlıyorum ama ondan intikam almak için bosanmama yolunu secip kendini de cezalandirmanı anlamıyorum. Bence yapman gereken bu belirsiz durumu netlestirip ikisini de rezil edip sonrasında hayatına bakman. Biraz geri çekil takip de kal. İşlerini kolaylastir. Bol bol git gel kardeşine. Telefonunu caktirmadan takip et ama hiç müdahale etme görüşmelerine . İyice rahatlayıp olayı ilerlettiklerinde de çık ortaya elindeki delillerle rezil et. Kardeşin de sen de bu iğrenç durumun içinde olmayı hak etmiyorsunuz. Kalan hayatinizi bi yalanla gecirmeyin

Birde konuştuğu kadın gelininiz değilse de başka bi kadın.
Sizi öyle yada böyle aldatmış işte.
Boşanın.

Siz delirdiniz mi?

Ne demek aldatiyorsa bile parasını yiyip, öyle zarar vermek? Yahu kadın hisseder zaten, zaten konuşuyorlar, duymussunuz, uyarmaniza rağmen devam ediyorlar, daha neyi bekliyorsunuz? Gelininiz suçsuz olsaydı, uyardiginizda ortalığı ayağı kaldırdı, ama susup iletişime devam ediyorlar. Bu açık bir aldatmadir. Benim kocam, erkek kardeşimin eşiyle gizli saklı ne konuşabilir ki? Yanınızda olsa hadi bı nebze hayra yoracagim.

Deli misiniz dediğim kısım, kendi gururunuz yoksa kardesinizi düşünün bari. Onun gururnu düşünün. Renk vermeden ciddi kanıtlar bulun ve ikiniz de siyrilin bu midesizlerden.

Gidip teli elinden alıp deseydin hayırdır bacım gelmiyoruz görüşmüyoruz açık açık belli değil mi

Sizin gerçekten yardım almanız gerekiyor diye düşünüyorum. Bir insan bu kadar soruyla nasıl yaşar anlamıyorum. Hayatı resmen kendinize zindan ediyorsunuz boşanma davası açıp eşinizden tazminat alabilirsiniz daha ne kadar kanıt gerekiyor ki size gözümle görmedikten sonra üç maymunu mu oynamak mı istiyorsunuz.

takıntılısın psikolojik sorunların var, acil tedavi olmalısın, allah eşine sabır versin.
bir de parasını yicem kötuluk yapıcam diyosun.
cidden iyi ki senin gibi insanlar çevremde yok ya, böyle bir olaydan şuphelensem bile tasımı tarağımı toplar evden giderdim.
kanıta manıta ihtiyaç yok.
sen hem şuphelenmiyosun eminsin, hem de onurunu hiçe sayıp parasını yicem diyosun. ne desem hiç bilmiyorum. çocuklarına yazık, eşine yazık.

Son düzenleme:
Kocanin parasini yiyerek ondan intikam alan birine ilk defa rastliyorum.
Hadi diyelim ki yapiyorsunuz bunu,ulke ulke ,kita kita gezip alisveris mi yapiyorsunuz mesela para yiyorum derken? Yoksa ctesinden ctesiye cikip iki lahmacun yiyip Kotondan Lcwden birer pantolon kazak alarak koca parasi yenmez yani onu belirteyim de. Ona gore yiyin bari

takıntılısın psikolojik sorunların var, acil tedavi olmalısın, allah eşine sabır versin.
bir de parasını yicem kötuluk yapıcam diyosun.
cidden iyi ki senin gibi insanlar çevremde yok ya, böyle bir olaydan şuphelensem bile tasımı tarağımı toplar evden giderdim.
kanıta manıta ihtiyaç yok.
sen hem şuphelenmiyosun eminsin, hem de onurunu hiçe sayıp parasını yicem diyosun. ne desem hiç bilmiyorum. çocuklarına yazık, eşine yazık.

Konu sahibinin, suphelensem de parasını yiyip öyle cezalandırıcam demesi çok absurd doğru ama neden yengesiyle gizli saklı iş ceviren o serefsize yazık oluyor, onu anlamadım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back