- 5 Kasım 2020
- 16
- 11
- 44
-
- Konu Sahibi brokolikafa
Bana da öyle geliyor gibiSizin ilk evliliginiz beklentileriniz heyecanlariniz esinizinkiyle cok farkli. Onun ikinci evliligi 2 tane de cocugu var. Demek ki sizinle olduktan sonra özüne dönmüş sanmiyorum artik degisip başlardaki gibi olacagini cocuk fikrini erteleyin bence daha cok problem yaşarsınız.
Ama bende gidemiyorum kampa benim de en sevdiğim şey kamp yürüyüşBenim eşim de kampa gider. Annesi gibi:arkadaşlarını sevmedim, gidemezsin" demem. Kimse de sırf birisi ile evlendi diye en büyük hobilerinden vazgeçmek zorunda kalmamalı. Biri beni buna zorlasa soğurdum
1.yılda kendini göstermiş geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim eşimin 2.evliligi 2 çocuğu var benim ilk evliliğim benim dibimden ayrilmayan sevgiyle bakan süprizlere boğan insan şimdi yok son bir aydir değişmeye başladı sadece sabahları öperek gider ise evliligimizin basında da hep telden oyun oynardi Cafe de bile oturunca oyun oynuyor, evde tv izliyor bir iki muhabbet okadar şimdi de siyasete girdi sürekli bu konu ile ilgileniyor arkadaşları evli hepsi zararlı kendisi herseyi anlatmıştı erkek erkeğe kamp yapmak icin bazen dile getiriyor ana ben arkadaşlarına guvenmiyorum ve ben işden çıkarıldım iş bulamıyorum çocuğum olmuyor tüp bebek icin uğraşıyorum ve ben bunlari onun yüzüne vurmuyorum benim söylemem ile düzelecek mi bilmiyorum sanırım hep idareci tarafım patlak ne zaman veririm bilmiyorum
Ama bende gidemiyorum kampa benim de en sevdiğim şey kamp yürüyüş
Ama bende gidemiyorum kampa benim de en sevdiğim şey kamp yürüyüş
35Yaşınız kaç bu arada
Aslında çok gencsiniz neden 2çocuklu elegini elemis ununu satmis adamla evlendiniz
Evet oldumAslında çok gencsiniz neden 2çocuklu elegini elemis ununu satmis adamla evlendiniz
Adama cok mu asik oldunuz
Bende arkadaşlarımla bekarken olduğu gibi kamp yapmak istiyorum ama kızlar tek basına yapamazlarmisAnlamadım size gitme mi diyor eşiniz? Bunun çözümü ben gidemezsem sen de gidemezsin demek mi?
Bende arkadaşlarımla bekarken olduğu gibi kamp yapmak istiyorum ama kızlar tek basına yapamazlarmis