- 23 Şubat 2014
- 148
- 12
- 29
Engellemesini ben istemiştim. Aklında eski sevgilisi var aradan 5-6 yıl geçmiş oysakiBu adam sızı cok uzer asıkmısınız
Sankı onun aklında bır baskası var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Engellemesini ben istemiştim. Aklında eski sevgilisi var aradan 5-6 yıl geçmiş oysakiBu adam sızı cok uzer asıkmısınız
Sankı onun aklında bır baskası var
Hayır böyle bir evlilik istemem. Zaten Oğuz konusunda takıldı bayağı.Bu tip adamların geçmişte birine çok aşık olduğuna falan inanıyor musunuz gerçekten? Bunlar bencil. Sadece kendi peşlerinden koşulsun ister. Kimse için kılını kıpırdatmaz kimseyi sevmez. Sen yeterince iyi bir kız olursan belki evlenirsiniz ama o şansını da araya oğuzu sokarak kaybetmişsin bence.
Evlendiğinizde de işler öyle gitmez seni evlenmeye ikna eden taraf o olmaz sen onu etmiş olursun. En ufak bir ilgisizliğinden vs şikayet ettiğinde de ben sana demiştim kızım ben kimseye kalbimi açamıyorum lafları tekar başlar.
5..6 senede cok uzun zaman sıze ulasmak ısteyen sızı bulur ısınız zor bu adamlaEngellemesini ben istemiştim. Aklında eski sevgilisi var aradan 5-6 yıl geçmiş oysaki
Hayır böyle bir evlilik istemem. Zaten Oğuz konusunda takıldı bayağı.
Kesinlikle. Kafamı çok kurcalıyor, ben ilk ayrılmamızdan sonra döneceğine hiç ihtimal vermemiştim çünkü ben hiçbir eski sevgilime dönmem demişti.5..6 senede cok uzun zaman sıze ulasmak ısteyen sızı bulur ısınız zor bu adamla
Oğuzu söylemek ile hata mı ettim diye düşünüyorum. Ama onun da benden sonra konuştuğu kişiler olmuş sonuçta. Kendisi de sanki 7 ay oturmuş beni beklemiş havasındaTakılmadı aslında o da umrunda değil. Sadece seni ezip üste çıkmasına bahane oldu. Aradığı buydu. Adam seni bayağı manipüle etmiş.
Amacı ne onu anlamadım. Yani ne yaptım ki ben ona böyleNerden buluyorsunuz bu ruh hastalarını
Herif sana psikolojik şiddetin alasını uyguluyor dovmuyo diye iyi mi sandın
Amacı ne onu anlamadım. Yani ne yaptım ki ben ona böyle
Adamı çözemezsiniz zira psikiyatride uzmanlıgınız yok. Biz de çözemeyiz. Yok illa doktorculuk oynayalım derseniz de narsistik kişilik bozukluğu olan bi sadist derim.Merhaba,
Konuya nasıl girsem bilemiyorum. Kısaca özetlemek gerekirse şöyle; Geçen sene Temmuz ayında Şafak diye bir öğretmen ile tanıştım. Beni ilk buluşmada eve çağırdı ben de nedense gittim. Yakınlaşmak istedi tepki gösterdim (keşke direkt çıkıp gitseydim ya da çağırdığı an engeli bassaydım ama artık çok geç). Sonra bununla ilişkimiz başladı. Kendisi kova burcu zamanında bir kızı sevmiş 4 sene sürmüş evlenecekmiş kız bunu aldatmış o kızdan sonra da kimseyi sevmemiş. Bana açıkça evlenmek istemiyorum, kendini çok bağlama gibi şeyler söyledi. Ben ise bunu en hassas olduğu konu hakkında denedim ve bir oyun yaptım. Tabi bu oyun sonunda beni terketti. 2 buçuk ay sürdü. Sonra karşıma başka biri çıktı ertesi gün hemde. O kadar spontane gelişti ki ben bile ne olduğunu anlamadım. Sonra birden baktım bu yeni adamla (adı Oğuz) evlilik planları yapıyoruz. Neyse bu adam da 5 ayın sonunda bahaneler ile gitti. Ben tamamen çöktüm tabi bu süre zarfında Şafak aklıma bile gelmedi. Nisan 18 de bana mesaj attı. Çok şaşırdım çünkü dönmesini hiç beklemiyordum. Oğuzdan sonra kimseyle muhatap olmak istemedim. Bir köpekle ilgili soru sormam lazım dedi (hayvanları çok sevdiğimi biliyor). Dinledim, çözüm sundum sonra konu ilişkimizden açıldı. İşte sen bu hale getirdin gibisinden suçladı ben de kabul ettim. Sonra bana sitem etmeye başladı neden beni bu kadar ay aramadın diye. Ben de beni istemeyen adamı neden arayayım dedim. Benden sonra başkası oldu mu dedi, oldu dedim ve buna çok tepki gösterdi (sanki kendisi benden sonra yapmamış gibi). Oturup yasını tutamam dedim. Biz tekrar başladık ama adam yine eskiye döndü. Ben aşkı bir kere yaşadım, duvarlarımı yıkamaz kimse, uğraşırsan üzülürsün, kimseye bağlanamıyorum ve sevemiyorum, ben de isterdim bir kız için bir şeyler yapmayı ama olmuyor, biri benim için 2 sene uğraştı tam kalbimi açacaktım vazgeçti vs. Gibi şeyler söyledi. O kadar incindim ki anlatamam. Ben adam için neler düşündüm adam neler söyledi bana. Hayatımda bu kadar değersiz hissetmedim. Tartıştık ve ertesi gün yapamıyorum, beni sevmeyeceksin ve ayrılalım, üzülmek istemiyorum dedim. Haklısın dedi kabul etti. Sonra akşam aradım ve böyle bitmesini istemiyorum dedim. Sonra baktım beni yine suçluyor. Sen ayrılmak istedin, bu çocuk oyuncağı mı, sen beni sevmiş olsan hayatına başkasını almazdın, bana yazardın, sana güvenmiyorum, çabalasan bile olmayacak dedi ben de tamam dedim. Sonra işte sevgin bu kadar senin dedi. Delirdim tabiki ne istediği belli değil resmen. Kalkıp evine gittim baktım içmiş. Ne yapmaya çalışıyorsun? Dedim. Sarıldı bana. Sonra ise seninki sadece bir inat, beni sevmiyorsun, sadece takıntı yaptın, sen acıdan hoşlanıyorsun, ben peşinden koşsam yüzüme dahi bakmazdın, hepiniz aynısınız gibi şeyler söyledi. Sonra başladı beni biri 5 senedir bekliyor evlenmiyor bile, biri 2 sene peşimden koştu, savcı istedi ben kabul etmedim, Antalyadan manken geldi evlenmek istedi kabul etmedim diye kendini övmeye başladı. Bana hiçbir eski sevgilime dönmem demiştin o zaman bana niye döndün dedim. Sen beni mutlu ediyorsun dedi. Neyse ben bunu ikna ettim. Sabah aradı işte ben istemiyorum, sonunda üzülen sen olacaksın, vicdan yaptım, biz arkadaş kalalım gibi şeyler söyledi. Ben de hayır o zaman her yerden engelle beni ciddiyetini göreyim dedim ve engelledi her yerden. Ben de son 3 mesaj attım ve bir daha dönerse hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, benim için artık herkes gibi olduğunu söyledim. Ama öyle bir acı çekiyorum ki anlatamam size. Ne yapacağım bilmiyorum. Neden böyle oldu anlamadım bir akıl verin.
HaklısınızAmacı falan yok ruh hastası sana şiddet uygulayarak kendini tatmin ediyor
Gerçekten çok güzel ve çok motive edici bir yazı olmuş. Ben biraz yumuşağım yani öyle kin tutamam. Bir insanı birkaç güzel sözle beni gayet güzel yönetebilir. O kişi de bunun farkındaydı. Başta çekinerek yazdı ama sonra benim tekrar barışacağımı anlayınca yine eskiye dönmeyi tercih etti. Bu defa bu kızı elde edemem diye düşündü sanırım ama ben sazan gibi atladım hemen.Adamı çözemezsiniz zira psikiyatride uzmanlıgınız yok. Biz de çözemeyiz. Yok illa doktorculuk oynayalım derseniz de narsistik kişilik bozukluğu olan bi sadist derim.
Kendini üstün ve ulaşılmaz görme : check
Onay ve övgü ihtiyacı : check
Dünya benim etrafımda dönsün, bana özel muamele göster beklentisi : check
Kendini abartarak yüceltmek : check
Empati yoksunlugu : check
Eziyet etmekten keyif alma, karşısındakini sürekli acı ve mıcadele ile sınama arzusu: check
Tabi bu kadar bilimsel yaklasmak zorunda degiliz. Kısaca ben seni üzerim erkeği deyip geçebiliriz de. Kişisel gelişimini tamamlayamamış genç kızlar ya da tamamlamış ama bi sebepten kişliği yara almış kadınlar, bedeni büyüyüp IQ ve EQ yönünden minnak kalmış bireyler üzerinde her zaman çalışan bi modeldir.
Bunlardan bi tane lise yıllarımda vardı bende. Büyümek için daha kolay yollar vardı ama ben zor olanını seçmiş bulundum. Kişisel utanç vesilesi tabi ama kendi kendime lise bu, zihinsel ve duygusal gelisimin bezelye kadardı daha zaten çok da takma kafana deyip gülüp geçiyorum simdi hatırlayınca
Ama belli ki siz lisede de degilsiniz. Adamı cözecegim adı altında bu yolda devam ederseniz benim kadar kolay gülüp geçemeyeceksiniz. Bi sey cözmek istiyorsanız neden bu model sizin üstünüzde iş yapabiliyor, sizin hangi eksikliginiz bu ucuz avcıya fırsat yaratıyor onu cözmelisiniz. Yani ne arıyordum da bunu buldum sorusu yeni gündem maddeniz olmalı bence.
O basmış zaten engeli gerçi ben istedimIyy hic cekemem ıssız adam triplerini. Basın engeli gitsin ya.
Geleceğini sanmıyorum hatta gelmez eminim yaniEn rahat da çözülcek tipler ya halbuki. Tatmin olmak isteyen kompleksli bir kereste. Asla yüz verme, bak nasıl kıçın kıçın geliyor.
Yukarıda da söyledikleri gibi bu tipler hep ilk sevgilisini çok sevdiğini aldatildığını şimdi istese de kimseyi sevemediğini söylerler. YALAN. Karşı tarafa değer vermeden, sevmeden sadece cinsellik yaşamak istiyorlar. Açık olsalar hiçbir kız onları kabul etmeyecek kılıfına uyduruyorlar.İlk ilişkisi hakkında neler düşünüyorsunuz?
Boşver. Değmez. Valla değmez. Ne dersen de sadece egosunu tatmin etmiş olursun.Ben bana geri gelmesini istiyorum. Söyleyemediğim ne varsa söylemek sonra da def etmek istiyorum
Çoktan ettim bileYukarıda da söyledikleri gibi bu tipler hep ilk sevgilisini çok sevdiğini aldatildığını şimdi istese de kimseyi sevemediğini söylerler. YALAN. Karşı tarafa değer vermeden, sevmeden sadece cinsellik yaşamak istiyorlar. Açık olsalar hiçbir kız onları kabul etmeyecek kılıfına uyduruyorlar.
Boşver. Değmez. Valla değmez. Ne dersen de sadece egosunu tatmin etmiş olursun.