- 5 Kasım 2020
- 16
- 11
- 44
-
- Konu Sahibi brokolikafa
Konuşmaya calisinİlgiliydi hep son bir aydir değişmeye başladı
neden hep biz kadınlar süprizi erkek yapsın hep bizle erkek ilgilensin istiyoruz acaba :) eşiniz belki bu sıra mutsuzdur belki size belli etmediği hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardır. Birazda isz ilgilenmeyi deneyin. Yada canı sıklıyordur. mesela ben bazen hayatta hiç bir sıkıntım olmadanda dinginleşirim belki bu sıra modu düşüktür takılmayın .. biraz siz
İlgileniyorum ama yine aynı dün alışverişe tek gitmek istedi hep yapışık mi gidecegiz diye şaka ile söyledi sözde ondan önce yine hiç konusu yokken iş yemeklerine seni de götürüyorum ki kendisi hep heryere beraber gideceğiz tek gitmek yok diyordu ben illa gelicem demiyordum hatta herkese heryere eşimle giderim bizde böyle diye hava atıyormuş şimdi neoldu bilmiyorumneden hep biz kadınlar süprizi erkek yapsın hep bizle erkek ilgilensin istiyoruz acaba :) eşiniz belki bu sıra mutsuzdur belki size belli etmediği hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardır. Birazda isz ilgilenmeyi deneyin. Yada canı sıklıyordur. mesela ben bazen hayatta hiç bir sıkıntım olmadanda dinginleşirim belki bu sıra modu düşüktür takılmayın .. biraz siz ilgilenin
bence çok üstüne gitmeyin belki bunaldı biraz yalnızlık istiyor biran eşinizde kendimi gördüm bazen bende bu şekilde oluyorum ama bir sebebi yok insan herzamna mutlu oalmıyorki evlendik diye bibirimize kelepçelenmedikki belki markete yalnız gitmek istiyor :) sonuçta oda bir kişilik öyle düşünün ve ikinizde tek başına birer bireysiniz herzaman heryerde birlikte olmak zorunda değilsiniz bu sizide evliliğinizide tüketir arada özleyin birbirinizi bugün o ilgisizse siz ilgili olun baktınız ilgi geri tepiyor bırakın akışına belki yalnız kalmak istiyordur bu sıralar insanın anı anını tutmuyorkiiİlgileniyorum ama yine aynı dün alışverişe tek gitmek istedi hep yapışık mi gidecegiz diye şaka ile söyledi sözde ondan önce yine hiç konusu yokken iş yemeklerine seni de götürüyorum ki kendisi hep heryere beraber gideceğiz tek gitmek yok diyordu ben illa gelicem demiyordum hatta herkese heryere eşimle giderim bizde böyle diye hava atıyormuş şimdi neoldu bilmiyorum
Neden olmayacağını biliyoruz dediniz bir sağlık problemi mi var ondan dolayı mıÇocuk icin cok heyecanlı degil oda bende olmayacağını biliyoruz sadece ben bir kez denemek istedim
Tüp bebek icin cok dusuk bir ihtimal cunkuNeden olmayacağını biliyoruz dediniz bir sağlık problemi mi var ondan dolayı mı
Onun zaten çocukları varNeden olmayacağını biliyoruz dediniz bir sağlık problemi mi var ondan dolayı mı
13 yıl evli kalmışlar anlaşamamışlarİlk eşinden neden ayrılmış peki ? Ben evlilikte kadınların kolay kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum. Eğer ilk eşi vefat etmediyse demek ki adam sorunlu. İki cocuktan sonra boşanmış.