Kocam eski sevgilisini unutmadı

Ha şu yönden katılıyorum. Konu sahibi öyle idare edilip, razı olunup yaşanıp gidecek biri değil. Ben olsam ben de terk ederim konu sahibi gibi birini. O noktada haklısın Kudra.

Karşı tarafın suçu yok ki kadını açık diye aile istememiş o da ayrılmış kocaniz mesaj atmış o da hakkını helal et demiş
Gorusmuyorlarsa sıkıntı kocanizda
Ben olsam bosanirdim çünkü mutsuz bir ailede çocuk yetiştirmek sağlıklı bir durum değil,iyi düşünün öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.
Allah yardımcınız olsun

Adam haklı evet normal değilsiniz

Bence de lanet olsun, bu hikayenin versiyonlarına seyirci kalıyoruz.
Hatta bu sitede çocuklar için ne kadar korkunç sonlar yaratıldığını okuyoruz
Koca koca diye ölüp bitip çocuklarının hayatını mahvediyorlar ve çocuklara " sizin için neler yaptım, nelere katlandım" diyorlar utanmadan.

Rezillik çıkarmış. Ee yani? Ne olur en fazla? Bir iki itiş kakış, reklam olunur etrafa. Sonra unutulur. Kimse ömür boyu rezil olmaz bizim toplumumuzda zaten.
Bir de adam gelmiş kaç yaşına. Onca sene ailesinin istediğini yaşamış. Şu saatten sonra höt der artık bence. Kimden çekinecek yav? Tüm gemileri yakabilir artık. Kadının bir gel demesine bakar. Her erkeğin bir zaafı vardır ve o zaafın anahtarları da belli kadınlarda oluyor işte. Ayartmak o kadar da zor değil.

Adam haklı evet normal değilsiniz
Kesin kadının ahı tuttu. Başka açıklaması olamaz. Tam istedikleri gelini alıp oğullarının başını yakmışlar işte.
Bu konuda Suç adamda ben öldüm artık diye hayattan vazgeçip evlenmeseydi. Olan 3cocuga olmuş işte.

Allah aşkına şu toplumda hangi erkek karısını aldattı ya da boşanıp başka bir kadınla evlendi diye rezil oluyor? Konu sahibi kafasında ne kuruyor bilmiyorum ama hayalindeki gibi değil gerçek hayat.

Yoo, gidemiyor çünkü kadın gel demedi.
Kadın gel desin koşa koşa gider.

Çocuklarınız akılları erince babalarını seçerler zaten. Sandalye fırlatan anneyi isteyeceklerini sanmıyorum.

Ha inat eder göstermez, icrayla falan aldırırsanız çocukları, akıllarının ermesine gerek kalmaz bir velayet davasıyla çözer olayı.

Kadın medeni biri olduğu için, adamın yüzüne çemkirmemiş. İnsan gibi sohbet etmiş, bırakmış. Kocanızı istese alması iki cümleye bakar zaten. Neyin derdindesiniz siz? Kocanıza boşan gel dese, akşama gelir bavul toplar adam. Dua edin kadın gel demiyor. Derse görürsünüz mumla aramayı.

Neyini mumla arayacağını düşünüyor acaba?

Allah aşkına şu toplumda hangi erkek karısını aldattı ya da boşanıp başka bir kadınla evlendi diye rezil oluyor? Konu sahibi kafasında ne kuruyor bilmiyorum ama hayalindeki gibi değil gerçek hayat.
Doğru değil ama sırtını pohpohlayacaklar bile olur. Heyt aslanıma bak, ikinciyi bile buldu diye. Rezil mezil olmazlar bence de.

Kadının yazdığı cevap senin kocanı reddettiğinin delili. Ne yüz vermesinden bahsediyorsun?
Seni mumla aramaz. Bu karakterde bir insanı kimse aramaz.
Hem de kocanın aşık olduğu kadın hakında böyle konuşan bir kadını asla aramaz. Çocukları arar elbette ama siz böyle yaparsanız size bulaşmamak için onları bile aramaz. Çünkü tüm tavrınız adamı o kadına doğru itiyor. Kadın yüz verse sen o adamın suratını bir daha göremezsin.
Ve en acısı, sen bu kafayla devam edersen çocukların zaten hayal kırıklığına uğrayacak. Babası kadar sen de suçlu olacaksın.

Kesinlikle onun ahı tutmuş.Muhtemelen adam aile işinden para kazanıyor o yüzden ailesine rest çekemedi.Böyle ortamda 3 tane çocuk yapıp büyütmeye çalıştıkları için konu sahibi de kocası da suçlu.Anladığım kadarıyla adam maddi konudan mağdur etmeyecek böyle sevgisiz ortamda yaşamaktansa ben bir gün beklemeden boşanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…