Kocam eski sevgilisini unutmadı

+100000... az söylemişsiniz. Çok medeni çok modern üyeler hümanistlikte sınır tanımamışlar. Empati rica ediyorum şu foruma... hanginiz bu kadının yerinde olsanız o adamın dünyasını başına yıkmazsınız çok merak ediyorum. Bu kadın da kendi dünyası ve görgüsü içinde sinir harbinde şu anda. Öfke şeytandandır. İçinde mantık aranmayacak bir şeydir.
Konu sahibi malı mülkü görünce bir ay telefonda görüşerek evlenmiş kocasıyla. O o görüşmelerinde adam konu sahibine bol bol eski ilişkisini, ailesinin kapalı gelin isteği yüzünden ayrıldıklarını, kızın peşinden çok koştutuğunu, sevdiğini ve unutamadığını anlatmış, konu sahibi böyle bir adamla hemde , kapalı gelin istiyoruz diye oğlunu sevdiğinden ayıran ailenin üst katına gelin gitmiş paranın sıcak yüzüne kanıp, yetmemiş adam kız evlendi diye derbeder olmuş , ilk evladını gözü görmemiş,doğum gününü hatırlamamış, kadın bu rezilliğin üstüne iki çocuk daha yapmış. Yani baştan beri konu sahibinin derdi kocası değilmiş ki konu kocanın parasıymış. Kocasının ailesi ile bile bu yüzden kavgalar etmiş. Derdi koca sıcak yuva olan kim sadece telefonda sınırlı görüşme imkanı olduğu sürede bile eski aşkını ballandıra ballandıra anlatan , kendisini sevdiğine , hoşlandığına ilişkin tek laf etmeyen adamla evlenir. Kim eski sevgilisi evlendi diye, kendini alkole vuran adamla evliliği devam ettirip iki çocuk daha yapar. Burada konu sahibi beş kuruş almadan sokaklara düşsün diyen yok. Adamın kumaşı belliymiş, kimse kandırmamış. Biz konu sahibine kanunen hakkın olan malı nafakayı al önüne bak, kendine ye hayat kur diyoruz. Zaten adamda ev vermeye razı, arabasını da almış, yeterli miktar nafaka al hayatını yaşa diyoruz. Kocanın babadan kalan ve kalacak olan miras payı senin hakkın değil, hesabını yapmak senin haddin değil diyoruz. Sorunuza gelirsek , 26 yaşındayken sırf zengin diye , başkasına aşık ve sevgisine sahip çıkamamış bir sünepe ile evlenmezdim. Hadi bir salaklık yaptım evlendim diyelim, gözümün içine baka baka eski sevgilisi için ilk yası tuttuğunda delillerimi toplar , hakkım olanı alır önüme bakardım , benim zerre hakkı olmayan kocamın miras payı için milletle kavga etmeyede utanırdım.

Konu sahibi malı mülkü görünce bir ay telefonda görüşerek evlenmiş kocasıyla. O o görüşmelerinde adam konu sahibine bol bol eski ilişkisini, ailesinin kapalı gelin isteği yüzünden ayrıldıklarını, kızın peşinden çok koştutuğunu, sevdiğini ve unutamadığını anlatmış, konu sahibi böyle bir adamla hemde , kapalı gelin istiyoruz diye oğlunu sevdiğinden ayıran ailenin üst katına gelin gitmiş paranın sıcak yüzüne kanıp, yetmemiş adam kız evlendi diye derbeder olmuş , ilk evladını gözü görmemiş,doğum gününü hatırlamamış, kadın bu rezilliğin üstüne iki çocuk daha yapmış. Yani baştan beri konu sahibinin derdi kocası değilmiş ki konu kocanın parasıymış. Kocasının ailesi ile bile bu yüzden kavgalar etmiş. Derdi koca sıcak yuva olan kim sadece telefonda sınırlı görüşme imkanı olduğu sürede bile eski aşkını ballandıra ballandıra anlatan , kendisini sevdiğine , hoşlandığına ilişkin tek laf etmeyen adamla evlenir. Kim eski sevgilisi evlendi diye, kendini alkole vuran adamla evliliği devam ettirip iki çocuk daha yapar. Burada konu sahibi beş kuruş almadan sokaklara düşsün diyen yok. Adamın kumaşı belliymiş, kimse kandırmamış. Biz konu sahibine kanunen hakkın olan malı nafakayı al önüne bak, kendine ye hayat kur diyoruz. Zaten adamda ev vermeye razı, arabasını da almış, yeterli miktar nafaka al hayatını yaşa diyoruz. Kocanın babadan kalan ve kalacak olan miras payı senin hakkın değil, hesabını yapmak senin haddin değil diyoruz. Sorunuza gelirsek , 26 yaşındayken sırf zengin diye , başkasına aşık ve sevgisine sahip çıkamamış bir sünepe ile evlenmezdim. Hadi bir salaklık yaptım evlendim diyelim, gözümün içine baka baka eski sevgilisi için ilk yası tuttuğunda delillerimi toplar , hakkım olanı alır önüme bakardım , benim zerre hakkı olmayan kocamın miras payı için milletle kavga etmeyede utanırdım.
SONuna kadar haklısınız. Peki kocanız başkasına mesaj yazsaydı öfkelenmez miydiniz, biliyordum zaten deyip bavulunuzu toplamaya başlayabilir miydiniz...

SONuna kadar haklısınız. Peki kocanız başkasına mesaj yazsaydı öfkelenmez miydiniz, biliyordum zaten deyip bavulunuzu toplamaya başlayabilir miydiniz...
Koskoca 10 sene yüzüme bakmamış, bir güzel söz söylememiş, bir kere elimi tutup saçımı okşamamış adam başkasına yazsa ne olur yazmasa ne olur. Adam bende değil ki. On yıldır aldatılıyorum zaten.

Koskoca 10 sene yüzüme bakmamış, bir güzel söz söylememiş, bir kere elimi tutup saçımı okşamamış adam başkasına yazsa ne olur yazmasa ne olur. Adam bende değil ki. On yıldır aldatılıyorum zaten.
O başka. Somut mesaj görmek insanı çıldırtır ama güzel söz duymamak sadece üzer. Öfke kontrolüm vardır ama bu konu bambaşka...

O bavulu toplamakta çok geç kalmış konu sahibi
O bavul daha önce toplansaydi şuan belki 2.3.çocuk olmayacaktı
Malları o kadına yedirmem deyip bu işkenceyle yaşamış
Ve halen hem kendine hem o kocaya hemde çocuklara eziyet yaşatıyor

Ben gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Cok sevmıs onu kavusamadı ya ondan oyle geliyor kadın ınstagram sayfasını acıyor arada bu gorsun dıye emınım bunlar gorusuyorlar mesajda bende cok sevdım demis neden yazıyon dememıs rezıledicem onları zaten bır cozeyım konuyu tam
Bu kadar öfkeli ve boşanmış bir kadına artık diyen birini adam sevememiştir belki. Iki kere Allahlarından bulsun demişsiniz. Eş kişisi beddua etmenizden de şikayetçi zaten.
Ayrica eski sevgilinin ne suçu var anlayamadım. Eş kişisi başlatmış konuşmayı. Kadin sizin kafanızdakini yazmak zorunda degil. Bu kadar öfkeli olmanızın sebebi sanırım sevilmemek. Bu arada sevginin gözümü onda açtım olayı ile bir ilgisi yok. Sevgi Ruhsal bir sey.

Bakın burada benim öfkelenebilmem için bilmediğim bir durum olması, eşimin beni bu konuda kandırması, evlenirken o kadını unuttuğunu ve beni sevdiğine ilişkin yalan söylemesi lazım. Burada o mesajlaşma malumun ilanı gibi birşey , kadının bilmediği birşey değil yani. Adam hiçbir zaman konu sahibine seni seviyorum bile dememiş, bir kere sarılmamış bile. Buna rağmen konu sahibi ısrarla evlenmiş ve evliliği devam ettirmiş, boy boy çocuk yapmış. Üstelik bir evlilikte en önemli konu sevgi ve saygıyken konu sahibinin en büyük derdi kocasının miras payı olmuş, para için evde kavgalar eksik olmamış. Konu sahibi internetten kadının resimlerini bulup, bunu mu unutamadın, bunlar filitre güzeli, ben daha güzelim , boşa kıskanıyorum diye konuştuğuna ilişkin beyanları var. Şu konuşma normal bir konuşma mı? O kadın konu sahibinin evliliğinde hiç kapanmamış ki ? Mesajlar olmadanda ne konu sahibi dilinden düşürmüş, ne adam vazgeçmiş. Her şeye ve konu sahibinin bu olayı zaten bilmesine rağmen gene üzülebilir ama seni sevmeyen adamla evli kalmak için diretmesine ve bunun sebebininde hakkı olmadığı miras payı olmasına kızıyoruz biz. Ayrıca şu mesajlaşmada benim diğer kadına laf edebilmem için , önce o mesajları atan ve kadının peşine düşen kocamı kapının önüne koymam gerekir. Kocayı koynuna almaya devam ederken bana zerre sadakat borcu olmayan birine laf etmek benim hakkım değil. Zira aldatma iki taraflı, birine dünyayı dar etmenin yolunu ararken diğerini koynunda yatıramazsın.
Konu sahibi buraya konu açarken deseydik ki böyle böyle oldu hata ettim evlendim, üstelik adam kadından vazgeçmemesine rağmen üç çocuk yaptım. Ama artık iyice aleni yapıyor mesaj atmış boşanmak istiyorum dese mesleğim gereği ilk ben yol gösterirdim . Ancak kadının öyle bir derdi yokki adam ev veriyormuş, arabasını almış , biraz zorlasan para ve iyi bir nafakada verir. Zaten adamın mal varlığı adamın ailesinden geldiği için kadının kanunen hakkı yok, şu şartlar altında boşanmamak, hakkı olmayan miras mallarını istemek, adamı evlatları ile tehdit etmek, çocuklarına düşkün bir babayı, çocuklardan ayırmak, çocukları doldurmak için planlar yapmak neden? Bakın bende anneyim kocam beni 100 kadınlada aldatsa çok iyi bir baba ve ben kızımı babasından ayıramam. Zira baba bir evladın arkasındaki dağdır ve kimse onun yerini tutamaz. Kendi kişisel hırsları için evladında böyle büyük yaralar açma hesaplarına düşen insan bence gerçek anne olamamıştır.

Son düzenleme:
O başka. Somut mesaj görmek insanı çıldırtır ama güzel söz duymamak sadece üzer. Öfke kontrolüm vardır ama bu konu bambaşka...
Konu sahibi 10 yıl geç kalmış bu adamdan hesap sormak için 10 yıl bir kere sarilmamis seni seviyorum dememiş ama üç çocuk yapılmış. empati yapmaya çalışıyorum 10 yıl kocam bana bir tatlı soz söylemese sarılmasa hayırdır sana yasen beni istemiyor musun derim ..bu adama ben sadece bu kadın konusunda değil hiç güvenmem daha kimbilir ne haltlari vardır konu sahibinin bilmediği..

Kocan olacak adam sünepe, baba parasıyla derme çatma evlenebilmiş, kişisel problemlerini aşık olduğunu sandığı kız ile bir şekilde rasyonalize eden ve bu yüzden takıntılı davranan hödüğün teki. Aşık olan adam yıllar boyu unutamayacak adam babasına rest çekebilirdi ailesine bi şekilde sevdiği kızı kabul ettirirdi. Senin sünepe babasının eline bakan bir acuze olduğu için vazgeçmek durumunda kalmış. Bu adamdan herhangi bir beklentinin olması hata

Sana gelecek olursam, anlıyorum yetiştiğin çevre itibarıyla evlenmeden önce kimseyle görüşmemiş olmayı yüksek bir ahlak ve namus göstergesi olarak görüyor ve bu yüzden kendini diğer kadından üstün görüyorsun ama üzgünüm, gerçek hayatta işler öyle değil. Onun gençken erkek arkadaşı olması ahlaksızlık olmadığı gibi senin kimseyle görüşmemen seni daha değerli ahlaklı “temiz” yapmıyor. Böyle hayal dünyasında yaşayıp gerçeklerle yüzleşince duvara tosluyorsunuz. Umarım çocukları da bu zihniyetle yetiştirmiyorsundur. Çocukları bahane ediyorsun ama çocukları düşündüğü için boşanmayan kadın onların huzuru için rezillik çıkarmayı filan düşünmeden olayları sakince değerlendirirdi. Evlilik içinde kendi kabuğuna çekilir kocanla en az seviyede muhattap olur kendini çocuklarına adardın ama çocuklar sadece bahane.
Bu hikayede en normal davranan kocanın aşık olduğu kız, onun da salaklığı böyle bi herife cevap vermeye tenezzül etmiş olması.

Kocan olacak adam sünepe, baba parasıyla derme çatma evlenebilmiş, kişisel problemlerini aşık olduğunu sandığı kız ile bir şekilde rasyonalize eden ve bu yüzden takıntılı davranan hödüğün teki. Aşık olan adam yıllar boyu unutamayacak adam babasına rest çekebilirdi ailesine bi şekilde sevdiği kızı kabul ettirirdi. Senin sünepe babasının eline bakan bir acuze olduğu için vazgeçmek durumunda kalmış. Bu adamdan herhangi bir beklentinin olması hata

Sana gelecek olursam, anlıyorum yetiştiğin çevre itibarıyla evlenmeden önce kimseyle görüşmemiş olmayı yüksek bir ahlak ve namus göstergesi olarak görüyor ve bu yüzden kendini diğer kadından üstün görüyorsun ama üzgünüm, gerçek hayatta işler öyle değil. Onun gençken erkek arkadaşı olması ahlaksızlık olmadığı gibi senin kimseyle görüşmemen seni daha değerli ahlaklı “temiz” yapmıyor. Böyle hayal dünyasında yaşayıp gerçeklerle yüzleşince duvara tosluyorsunuz. Umarım çocukları da bu zihniyetle yetiştirmiyorsundur. Çocukları bahane ediyorsun ama çocukları düşündüğü için boşanmayan kadın onların huzuru için rezillik çıkarmayı filan düşünmeden olayları sakince değerlendirirdi. Evlilik içinde kendi kabuğuna çekilir kocanla en az seviyede muhattap olur kendini çocuklarına adardın ama çocuklar sadece bahane.
Bu hikayede en normal davranan kocanın aşık olduğu kız, onun da salaklığı böyle bi herife cevap vermeye tenezzül etmiş olması.
yahu daha bir kaç sayfa önce defalarca yazılmış kadının istememesini aklınız almıyor diye. adam ailesinden dolayı kızla evlenememiş filan değil kız istememiş..

yahu daha bir kaç sayfa önce defalarca yazılmış kadının istememesini aklınız almıyor diye. adam ailesinden dolayı kızla evlenememiş filan değil kız istememiş..
Kadının istememesini neden aklım almasın hanımefendi:)) yorumumda olayı adam açısından değerlendirdim kız bunu terk etmeden önce babası kızın açıklığı hakkında yorum yapabiliyor yani kız olur deseydi bile bu herif babasına karşı çıkacak dirayeti gösteremezdi. Zaten hikayede az çok aklı başında görünen tek kişi adamı bırakan kız

Kadının istememesini neden aklım almasın hanımefendi:)) yorumumda olayı adam açısından değerlendirdim kız bunu terk etmeden önce babası kızın açıklığı hakkında yorum yapabiliyor yani kız olur deseydi bile bu herif babasına karşı çıkacak dirayeti gösteremezdi. Zaten hikayede az çok aklı başında görünen tek kişi adamı bırakan kız
ben sizin için aklınız almıyor demedim, öyle denmiş bir kaç sayfa önce gözden kaçıyor çünkü genel yorumlarda adamın çok sevip kadınında çok sevip sadece ailesinin kabul etmemesi olarak görüldüğü için yazdım. konu sahibi zaten direk kadını suçladığı için o da kadının aslında en baştan mantıklıca karar alıp ayrılmış olmasını görmüyor, yıllarca da bunu eşine konu yapmış, muhtemelen de eşinin önüne ısıtıp ısıtıp koyuyor.

X