Kocam eski sevgilisini unutmadı

Cunku bu kızda bunu sevms sırf aıleler uymuyr dıye bırakms kendı aılesıde ıstemems sonra telefonu degstırıp bırdahada acmamıs ama severken ayrlmslar onunda ıcınde kaldı emınım ve gorustklerını ıspatlıcam dıyorm
Biraz sakinlemişsin.
Boşanmak istediğini düşünmüyorum delil toplasan ne olacak ki ?
Adam zaten haklarını verebileceğini söylüyor şartlarını söylersin boşanırsınız.
Ancak istediğin bu değil ki
Daha fazla rezillik
Daha fazla mutsuzluk
Bu saatten sonra boşanmam sevgi saygı sadakat güven olmasa dahi ben bu evliliği devam ettiricem dersende sessiz kalmayı yutmayı öğreneceksin.

Ben kendimden bilirken üslup sorunu yok muydu peki... bakın bu kadın artık falan diyor mesela, ben bu üslubun insanı değilim ki. Ben de cevap vermezdim ona bakarsanız. Yukarıda alıntıladıklarım da işte öfkenin sonucu, salim kafayla düşünebilen insan zaten bu hesapları yapmaz. Adam gelip efendice bitirelim deseydi kadına mesaj atmadan, yine bunlar mı olurdu kadının kafasında bilemeyiz
Oturup o öfkenin nedenini de anlatırdım, gerek yok. Sorunu salt öfke değil; zihniyet, kafa yapısı. Öfkesi bunları açığa çıkarıyor. Tepkilerin sebebi bu. Öfkeyi mazur görebilirsiniz, ama lütfen bunu destekleyecek şeyler söylemekten kaçının, benden daha çok düşünüyor iseniz konu sahibini.

Oturup o öfkenin nedenini de anlatırdım, gerek yok. Sorunu salt öfke değil; zihniyet, kafa yapısı. Öfkesi bunları açığa çıkarıyor. Tepkilerin sebebi bu. Öfkeyi mazur görebilirsiniz, ama lütfen bunu destekleyecek şeyler söylemekten kaçının, benden daha çok düşünüyor iseniz konu sahibini.
Evet o çok açık zaten. İşte o zihniyetten siz çok şey bekliyorsunuz. Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Herkesin kendi şartları içinde değerlendirilmesi gerekiyor. Adam hatalar zincirini başlatan, konu sahibi devamını getirmiş, karşıdaki kadın da düğümü atmış. Kimse masum değil. Bence böyle... daha da tartışmam. Bu konu çok su götürür.

İşte bu sizin yaşantınız da o yüzden büyük büyük konuşuyorsunuz. Başka birinin dünyasına kendinizi koymuyorsunuz
Başka birinin dünyasına da kendimi koyarak söylüyorum.
Bu hanımefendi gidip ailesine "annecim/babacım evet görüştük ama eski sevgilisini unutamamış ben evlenirsem mutlu olacağımı düşünmüyorum" deseydi ne olurdu ki? Bu tip aileler kızlarının geri dönmesini istemeyeceği için başka görücü bakarlardı. Ama işte konu shaibi kendi ağzıyla söylüyor tabiki maddi durumuna baktım diye. Maddi durumuna kanıp unutur zannedip evlenirsen olacağı budur.

Başka birinin dünyasına da kendimi koyarak söylüyorum.
Bu hanımefendi gidip ailesine "annecim/babacım evet görüştük ama eski sevgilisini unutamamış ben evlenirsem mutlu olacağımı düşünmüyorum" deseydi ne olurdu ki? Bu tip aileler kızlarının geri dönmesini istemeyeceği için başka görücü bakarlardı. Ama işte konu shaibi kendi ağzıyla söylüyor tabiki maddi durumuna baktım diye. Maddi durumuna kanıp unutur zannedip evlenirsen olacağı budur.
Bu doğru. Buna diyecek lafım yok. Heves etmiş diyebilirim ancak

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Bende olsam sizi sevmem iticisiniz

Sırf konu sahibine gıcık oldunuz diye eşine acımak ve haklılık payı bulmak da ilginç. Bu adam evlendiğinde 13 yaşında mıydı? Ya da kafasına silah dayadılar ve nikah masasına mı oturttular? Yok yaralıymış yok kadın böyle davrandığı için eski sevgilisini unutamamış.. öff. Konu sahibinin haksız olduğu noktaların olması eşini masum melek yapmıyor.

Bir de genel gözlemim erkeklere karşı daha affediciyiz toplum olarak. Bir acıma duygusu alıveriyor bizi. Öyleyse konu sahibinin üslubunu da görmeyiverelim bu mantığa göre. Zaten kimse eşinin unutamadığı eski sevgilisinden bahsederken üslup falan düşünmez.
ben konu başından beri önce kadını suçladım , çirkin sözlerinden dolayı. Sonra adama acıdım sünepe diye , kadına acıdım gün yüzü görmemiş diye , sonrasında da eski sevgiliye kızdım adamın mesajlarına sürekli cevap veriyor diye , sonra tekrar adama acıdım hiç bir sözünün kıymeti olmamış diye , sonra yine kadına acıyıp kızdım . 🙃 konu acayip bir şey. İnsan düşündükçe acab mı diyor . Empati yaptıkça yaptırıyor 😂

ben konu başından beri önce kadını suçladım , çirkin sözlerinden dolayı. Sonra adama acıdım sünepe diye , kadına acıdım gün yüzü görmemiş diye , sonrasında da eski sevgiliye kızdım adamın mesajlarına sürekli cevap veriyor diye , sonra tekrar adama acıdım hiç bir sözünün kıymeti olmamış diye , sonra yine kadına acıyıp kızdım . 🙃 konu acayip bir şey. İnsan düşündükçe acab mı diyor . Empati yaptıkça yaptırıyor 😂
Konuda herkes hatalı. Biri birinden daha masum değil. Ama kadının üslubunu beğenmediler diye konuyu bağlamından koparmışlar resmen. Yok seni kim sevsin, yok eşine acıdım, yok eşin senin yüzünden unutamamış.. sanki yetişkin bir erkekten değil de çocuk gelinden falan bahsediyoruz burda ilginç valla

İki gündür şunu anlatmaya çalışıyorum hala adam isteseydi diyenler var. Kadının istememesini akılları almıyor.
Evet, ben de kaç yerde yazan gördüm. Artık ilk mesajdan 2-3 cümle atlaya atlaya okuduklarını düşünmek istiyorum. Yoksa ana kuzusu olmayan erkek, istediğini direten erkek var bunların gözünde sanırım istenmemeyi kendine yediremeyen kadın yok.

Konuda herkes hatalı. Biri birinden daha masum değil. Ama kadının üslubunu beğenmediler diye konuyu bağlamından koparmışlar resmen. Yok seni kim sevsin, yok eşine acıdım, yok eşin senin yüzünden unutamamış.. sanki yetişkin bir erkekten değil de çocuk gelinden falan bahsediyoruz burda ilginç valla
Ama diğer kadına yollu , artık vs vs neler dedi o yüzden kızdık biz . Şu anda tek uğraşımız çocuklar için huzurlu bir ortam sağlaması için kadına yol göstermek . Çünkü çocuklar şiddet , hakaret , beddua üçgeninde heba olacaklar .

Kimseyle sevgili olmadı ama sırf malı mülkü için hiç tanımadığı bir adamla başkasını sevdiğini bile bile evlenecek kadar şark kurnazı ama
Su yoruma şapka cikaririm 👏👏 konu sahibi gözümü kocamda actim diyerek zavalli masum kiz numarasi yapiyor! Halbuki anasinin gözü bu kadin! 20 li yaslarda sevmeden, sevilmeden, bir aylik tanidigi adamla, sadece babasinin mali icin evlenebilecek kadar anasinin gözü hemde...

Offff of

Bi of çeksem karşı ki dağlar yıkılır
Bugün posta günü canım sıkılır :KK51:

Ne alaka diyenlere öyle içinden geldi
Kac gundur efkar bastı

Evet, ben de kaç yerde yazan gördüm. Artık ilk mesajdan 2-3 cümle atlaya atlaya okuduklarını düşünmek istiyorum. Yoksa ana kuzusu olmayan erkek, istediğini direten erkek var bunların gözünde sanırım istenmemeyi kendine yediremeyen kadın yok.
O yazanlardan biri bendim. Atlayarak okumuştum, bence diğerleri de benim gibi okumuştur

Ama diğer kadına yollu , artık vs vs neler dedi o yüzden kızdık biz . Şu anda tek uğraşımız çocuklar için huzurlu bir ortam sağlaması için kadına yol göstermek . Çünkü çocuklar şiddet , hakaret , beddua üçgeninde heba olacaklar .
Üslubu kötü zaten ama ben eşimin başka kadına unutamadığına dair mesajlar attığını görsem hem eşime hem kadına saydırırdım sanırım ya üslup falan düşünemem o sinirle. Buraya da yazmam tabii sonuçta yazım dilinde düşünme payımız var.

Şimdi adam.isten geldi yemek hazırladı çoluk çocuk oturdular yemek yiyorlar

Ama o masa da huzur.yok sevgi yok o çocuklar o evde babaları yıllarca.aklinda kalbinde.bir.kadinla yaşamış
Kadın sevilmediğini bile bile o adama hizmet etmiş
Bu kadar sevgisizligin içinde 3 çocuk olmuş

Adam sevmiyorum diye kadına defalarca söylemiş
Kadın çıldırmış halende pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyor

Çocuklar gözüne geliyor bir anneye bir babaya bakıyorlardır

Huzur yok kimsede keyif yok

Kadına diyoruz ki bir hayatini kur çocuklar sağlıklı büyüsün babalarını görsünler sende belki biriyle yeni hayata başlarsın
Belki seni seven biri olur sevgiyi ask-i onda bulursun diye

Aman kadın çivilenmiş gibi olduğum yerde duruyor

O kadın o Kadın

Allah akıl fikir versin kalbine ferahlık versin

Üslubu kötü zaten ama ben eşimin başka kadına unutamadığına dair mesajlar attığını görsem hem eşime hem kadına saydırırdım sanırım ya üslup falan düşünemem o sinirle. Buraya da yazmam tabii sonuçta yazım dilinde düşünme payımız var.
Aynen öyle ve muhtemelen çocuklarınızın önünde kocanıza sandalye , sehpa fırlatmazsınız . Ya da biri size bak bu yanlış dediğinde acaba mı deyip düşünürsünüz.

Şimdi adam.isten geldi yemek hazırladı çoluk çocuk oturdular yemek yiyorlar

Ama o masa da huzur.yok sevgi yok o çocuklar o evde babaları yıllarca.aklinda kalbinde.bir.kadinla yaşamış
Kadın sevilmediğini bile bile o adama hizmet etmiş
Bu kadar sevgisizligin içinde 3 çocuk olmuş

Adam sevmiyorum diye kadına defalarca söylemiş
Kadın çıldırmış halende pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyor

Çocuklar gözüne geliyor bir anneye bir babaya bakıyorlardır

Huzur yok kimsede keyif yok

Kadına diyoruz ki bir hayatini kur çocuklar sağlıklı büyüsün babalarını görsünler sende belki biriyle yeni hayata başlarsın
Belki seni seven biri olur sevgiyi ask-i onda bulursun diye

Aman kadın çivilenmiş gibi olduğum yerde duruyor

O kadın o Kadın

Allah akıl fikir versin kalbine ferahlık versin
Anammmmm hayal ettim vallahi ağzımdaki elmayı yutamadım 🥺 çok zor . Yavrucuklara ne çok üzülüyorum.

X