Kocam eski sevgilisini unutmadı

Oda cocuklarım ıcın ama suda gercek cocukları bırakamaz cok duskun yıne dıyorm kavusamadıgı ıcın buyutuyo gozunde ben o bunu anlasın ıstıyorm
Yaşamadan anlayacağını mı sanıyorsunuz? Kavuşmadığı sürece o kadın adamın içinde yara olarak kalacak, unutamayacak.

Boşanmak demek çocukları bırakmak demek değil. Kocalığı bitecek, babalığı devam edecek.

Yanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm
Tobe yarabbi ya sen iyimisin ne gerek var eskimkocaya falan
Yazık ya yordun bacım bizi ya

O kadın yok yok anla o kadın yıllar evvel yok olmuş gitmiş kendi hayatını.kurmus

Öyle ordan burdan bulurum rezil ederim dersen sana bir.mahkeme acar O kadar basit mi sen ne sanıyorsun
ozel hayatıma müdahaleden başlar 50 tane.mahkeme acar

Uğraş dur ne gerek var

O kadın yıllarca kocanla metres hayati yaşamamış karını birak dememis

Senin sorunun o kadın değil kocan ya kocan
Boşan al Nafakayı çekil git hayatını kur...

Oda cocuklarım ıcın ama suda gercek cocukları bırakamaz cok duskun yıne dıyorm kavusamadıgı ıcın buyutuyo gozunde ben o bunu anlasın ıstıyorm
Tamam bırakın öyleyse bile yaşayıp görsün.Ama kendinizi onun gözünde çocukların gözünde daha fazla küçültmeyin.Çünkü kavuşamamanın verdiği bir özlemse bunu yaşamadan bilemez.Bırakın ne istiyorsa yapsın.Siz de güçlü gururlu duruşunuzla çocuklarınıza örnek olun.

Son düzenleme:
Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi

Siz de severek evlenmemişsiniz ki. 1 aylik telefon gorusmesinin ardindan 1 haftada isteme olmuş. Bu surede kim sever onune oylesine getirilen birini? Adamin unutamadigi sevgilisi olmasaydi bile sizi sonradan sevememe ihtimali hep vardi yani.

Muhtemelen o mallar, paralar aileden gelme veya ailesinin ustunedir o yuzden adam kafasina gore hareket edemiyordur. Herkes birbirinin başinı yakmış boylece.

Tobe yarabbi ya sen iyimisin ne gerek var eskimkocaya falan
Yazık ya yordun bacım bizi ya

O kadın yok yok anla o kadın yıllar evvel yok olmuş gitmiş kendi hayatını.kurmus

Öyle ordan burdan bulurum rezil ederim dersen sana bir.mahkeme acar O kadar basit mi sen ne sanıyorsun
ozel hayatıma müdahaleden başlar 50 tane.mahkeme acar

Uğraş dur ne gerek var

O kadın yıllarca kocanla metres hayati yaşamamış karını birak dememis

Senin sorunun o kadın değil kocan ya kocan
Boşan al Nafakayı çekil git hayatını kur...
Ama yazmıcam zaten dogru dusunemedım dedim

Ama yazmıcam zaten dogru dusunemedım dedim
Sana diyorum sakın ol diye sakın düşün
Bırak ne halt ederse etsin kocan ister gitsin bulsun.kadini belkide mutlu olamayacak yada olucak Çik hayatından

Seni anlıyorum ama sen böyle yaptığın sürece haklıyken haksız olacaksin iyiyken kötü olacaksin
Böyle ateşe körükle gidersen ilerde çocuklarından olacaksin babalarına düşkünler babada onlara

Tamam 10 yıl dile.kolay ama senle bir bütün olmayan seni sevmeyen adamla sen neden birlikte olacaksin
Onurun gururn yokmu
Sen.ne kadar uğraşırsan uğraş biliyormusun

Ilahi adalet var oranın.mahkemsi daha ayrıntılı
Çocuklarının gözünden düşme kendine saygını kaybetme
Sakin ol öfkeni anlıyorum
Ama öfkenin esiri olma

Yanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm
Bu söylediklerinizi yaparsanız sadece kendinizi rezil edersiniz. Sakinleşin, mantıklı düşünün. Boşanın ne hali varsa görsün. Çocuklarınızla beraber kavgadan gürültüden uzak, huzurlu bir hayat kurmak varken daha fazla kaosa sürüklenmeyin

Erkek egemen zihniyet çünkü. Kadının mesajlara cevap vermesini bile kocasını ayartmak olarak görüyor. Medenice konuşmak kavramı kodlanmamış kadına. Sanki kadın cevap vermese kocası bir anda kendisini sevmeye başlayacak.
Medenice konuşmak ne demek yakınından bile geçmiyor konu sahibi, ona göre kadın bağırıp çağıracak sovecek neden yazıyorsun diye...bu kadından olmaaaazz...

Eşin baştan sana demiş ki; ben birini çok sevdim ömrümün sonuna kadar da sevmeye devam edicem. Sırf evlenip çocuk yapmak için soyum yürüsün diye ailemin onayladığı biriyle evleniyorum (bu manaya gelmeseydi asla bu konuşmayı yapmazdı).

Sen de 5 yıl boyunca başkasını sevmiş bir adamı belki sindirip belki de unuttu artık diye düşünüp evlenmişsin. Kadınlık yapmışsın yıllarca, 3 de çocuk. Hakkın tartışılmaz. Ama kaşığın başında varsa sapında da var. Eşin evli olmasına rağmen hala eski defterleri kurcaladığı için suçlu. Sende üzgünüm belki ağır olacak ama tabiri caizse çirkeflik yaptığın için suçlusun. Tehditle, hakaretle beddua ve kavgayla ne kadar tutabilirsin ki bir insanı? Biraz kendine mi yönelsen acaba hırslarını bir kenara bırakıp. Üç çocuk anasısın, nikahı da sende sen niye kendini bu kadar heder ediyosun?

Ya ben babasız büyüdüm ve demek olduğunu çok iyi biliyorum ama benimki bari vefat etti, hem hayatta olacak hem babasız büyüyecek çocuklar nefretle kinle, sorunlu bir anneyle, nerde mutlu aile tablosu görse içi cız edecek, neden annenin bitmeyen kıskandığı hırsı öfkesi yüzünden.... bir anne evladına bunu nasıl yapar? Hemde defalarca baba çocuklarına düşkün diyorsun!!! İnsanlar anlaşamıyor boşanıyor ama sırf çocukları için bir araya geliyor birlikte bişeyler yapiolar, bir taraftada sizin gibi bir zihniyet!!!! Aklım almıyor anne çocuklarini hiç mi düşünmez bu kötülüğü onlara yapmanın planını kuruyorsun yazık, evliliğin de sevgin de intikamın da kadınlığın da nefretin de yerin dibine batsın!!! Kocan haklı demiyorum kesinlikle ama her şeyi bir kenara bırak ve çocuklarına odaklan!!!!!

Tabıkı baktım maddi duruma neden bakmıyım sadece 1 ay telefonda gorustuk 1 hafta ıcınde ailesıyle geldler ıstendım dıyorjm cunku bızde sevgılılık gezme yok onada dedım bızde öyle tanısma gezme olmaz dıye söledım ben onu sonradan sevdm o benı sevmedi
Peki iyi mi olmuş sevgililik, gezme olmayınca. Adamla birbirinizi tanımadan, sevmeden evlenmiş üstüne çocuk yapmışsınız. Sevgisizlikten mutsuzsunuz. Kızlarınız varmış, ilerde biriyle görüşüp tanışmak istediklerinde bunlar gelsin aklınıza, set koymayın önlerine

Peki iyi mi olmuş sevgililik, gezme olmayınca. Adamla birbirinizi tanımadan, sevmeden evlenmiş üstüne çocuk yapmışsınız. Sevgisizlikten mutsuzsunuz. Kızlarınız varmış, ilerde biriyle görüşüp tanışmak istediklerinde bunlar gelsin aklınıza, set koymayın önlerine
Esekten düşenin halinden esekten düşen anlarmis, adam ne kadar acı çekti kim bilir!(bu tabiki yaptıklarını haklamaz) ama nihayetinde kavusamamislar bir şekilde ve ne yalan söyleyeyim ben buna üzüldüm:KK43: (her an bende banlanabilirim):)

10yıl boyunca hır gür degıldı ama dedim ya bir kere senı sevıyorum demedı yada askım canım demedı sarılmadı.ılk 3 sene kaynanamların ustkatında oturduk zehır gıbıydı orası anasını babasını yurtdısına gonderdı benım hayalım olan yere anasını babasını tatıle gonderdı sonra ben orda oturmak ıstemıyodum kavga kıyamet cıktık babası bunla 2 ay konusmadı dıger eve gectık dıye

Bır iki kısı dısında kımse bana hakvermemıs
Ben sıze acıkca anlatayım ,gorucu usulu tanıstık 1 hafta sonra gelıp ıstedıler cunku bızde gezme sevgılılık yok.ve erkek kardesınden once evlenmesını ıstıyodu aılesi
Ilk gorustugumuzde ben bırkısıyı sevdım 5 sneen beraberdık aıleler yuzunden olmadı bıraktı benı gıttı cok sevdm dedi 5 senenın oncesıde zaten 2 sene kızın pesınden kosmus 2 sene sonra sevgılı olmuslar sonrada kız bırakmıs konu bu.
Dıger kız Evlendıgı gun bu eve ıctı ıctı sabah geldi bende evet kırdım vazoları
Ama ben onu sevmstım aslında o bana bu 10yılda birkere askım demedı yada bırkere senı sevıyorm demedı
Erkek kardesı kapalı bır kızla evlıydı bosandılar sımdı acık bır kızla evli 2 de cocugu var sonra babası buna ben senın hakkna gırdım demıs aglamıs ama neden benden kolay bosanmaz cunku annesı babası dıger kardesın bosandı sende bosanıp bızım boynumuzu egme Allah rızası ıcın sen sabret demısler
Hemde cocuklarına duskun ama ben onu cocuklara hasret bırakırım eger gorustujlerını ıspatlarsam delıllerı toplarsam
Bosanmıcam demedım ben bosanıcam ama önce delil toplayıp bosanıcam
Aferin. Olaylar çirkinleşsin diye bekleyin. Eğer bulursanız delil onlaeı ortaya saçın da çocuklarına hasret kalsın adam. Bir kere yok öyle bir şey çocuklarına hasret falan kalmaz adam yasalar var.siz çocuklarına hasret bırakıcam derken kocayı mı cezalandıracaksınız çocuklarınızı mı????? Neyin kafası bu ya. Buram buram kötülük, buram buram seviyesizlik akıyor yazıklarınızdan. Çok çirkin çok. Acıyorum kocanıza.

Konu sahibi olan olmuş. Baştan keşke ben başkasını çok sevdim diyen adamla evlenmeyi kabul etmeseydin. Eminim o güne dönme şansın olsa zaten etmezdin ama geçmişi değiştirecek güç yok kimsede.

Kocan olacak hıyar dürüst davranmış ama senin hakkına da girmekten kaçınmamış sonuç olarak. Büyük ihtimalle iş sahibi olmadan, okuma hakkın olmadan ailenin uygun gördüğü adamla evlendirildin. Senin de çok bir seçeneğin yoktu. Keşke diğer kızlar gibi sevgili olduğun, anlaştığın adamla evlenebilme şansın olsaydı.

Fakat bunlar senin dışında sana kötülük yapılan durumlar olsa da en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun. İnsanın kendine yaptığını kimse yapamazmış derler birebir örneğisin.

Kocan o ya da bu nedenle seni sevememiş, sen sonradan sevmişsin. Bunu yaşayan dünya üzerinde milyarlarca insan vardır şu anda bile. Burada yapılması gereken şey de bellidir. Karşı taraf için değil, kendi mutluluğun, akıl sağlığın için.

İlla kanıtlayacağım diyorsun. Düşün peki diyelim ki bunlar buluşuyorlar. Kadın boşandığından beri birlikteler diyelim. Sen de bunu kanıtladın. Zina suç değil. Zina sadece ve sadece boşanma sebebi. Sen haklı konuma geçersin ve boşanma isteğin kabul edilir. Bunun için tazminat da alırsın, çocuklarına nafaka da alırsın ve kendine nafaka alırsın. Bu kadar. Yok rezil olacaklar bilmemne. Yahu bir kadın programlarına bak ülke tren yapmış, kimin eli kimin cebinde belli değil ve kimsenin rezil olduğu mahvolduğu falan yok. Aldatanın kendi vicdanı varsa sızlar, rahatsız olur o kadar. Kimse kimsenin kimi aldattığını, cinsel hayatını merak etmiyor ki etmesin de zaten.

Ya da diyelim ki ikinci senaryoda adamla kadın buluşmuyor, sevgili falan değiller. Kanıt da yok. Şimdi ne yapacaksın? Seninle mutlu olmadığını söyleyen adamla birlikte olmaya devam mı edeceksin mutsuz mutsuz?

Öyle ya da böyle bu yolun sonu belli. İki seçenekten başka seçeneğin yok. Ya boşanacak ve bu huzursuz mutsuz hayattan kurtulacaksın (ki bu durumda kocan mutlu olmuş, mutsuz olmuş hiç ama hiç önemli değil) ya da cehennem gibi bir hayatı zorla devam ettireceksin. Her şey şu anda senin elinde. 3 tane çocuğun varmış 3ünü ve nafakanı al, mutlu huzurlu evlatlarını yetiştir. Kendin de yeni bir hayat çiz. Senin için en iyi senaryo bu değil mi? Yoksa kocanın mutlu ya da mutsuz olması daha mı önemli senin mutlu ya da mutsuz olmandan?

10yıl boyunca hır gür degıldı ama dedim ya bir kere senı sevıyorum demedı yada askım canım demedı sarılmadı.ılk 3 sene kaynanamların ustkatında oturduk zehır gıbıydı orası anasını babasını yurtdısına gonderdı benım hayalım olan yere anasını babasını tatıle gonderdı sonra ben orda oturmak ıstemıyodum kavga kıyamet cıktık babası bunla 2 ay konusmadı dıger eve gectık dıye
Hala canım aşkım demedi sayıkla aman o kafana birşey dank etmesin. Siz severek evlenmemişsiniz, adam başkasını seviyormuş bunu bile bile gelmişsin. Kavga sebeplerin birçok kadına lüks. O kayınbaba çok mal verdi diye kıskandığın kayınların gibi olsa kocan, gıkını çıkaramazdın be.

Kocan kavusamadigi için adı Sevda olmuş kavussaydi büyük bir ihtimal Allah cezanı versin olurdu😂sizde niye beddua ediyorsunuz adama bile bile almışsınız adamı ?: boşanmamak ta çok ütopik Türk filmlerindeki kötü kadınlar gibi kavusturmayagim edalarindasiniz...

Ben anladım dedıınızı onlar naparsa yapsın dıyonuz ama onlar kavusacak hazır kadında bosanmıs ne güzel ben onada dedım al rahatla hazır bosanmıs onun kızına babalık yap evlen benıde cagırın dedım sacma sapan konusma dıyo baskası olsa senğ bır gun tutmazdı dıyo yzunu bıle gormek ıstemıyorm dıyo beddua dılınden dsmez gecımsız ınsanın tekısın dıyo bende cocuklar olmasa bıgun durmazdım zaten dedım
Ben bunun aılesınede dedım hala bu kadının adını kızıma soyluyor benım dogurduguma onun adıyla seslendı dıye onlarda olmus bıtmıs uzatma dıyolar bana ama benım uzatmadıgımı gercegı onlarda gorecek herkes onu gorecek ıste

Kocan kavusamadigi için adı Sevda olmuş kavussaydi büyük bir ihtimal Allah cezanı versin olurdu😂sizde niye beddua ediyorsunuz adama bile bile almışsınız adamı ?: boşanmamak ta çok ütopik Türk filmlerindeki kötü kadınlar gibi kavusturmayagim edalarindasiniz...
Evet kavussa anlardı dıyorm onada dedım kavussan anlardım kavusamadın ya ondan dedım

X