Kocam eski sevgilisini unutmadı

Abla kadın zaten bizim için şartlar iyice zor demiş yani adamın önüne set geçmiş senin kocan yalvarmış.
Valla alınma ama kayın ailenin neden o kızın konusu açılınca ağladığı çok belli, nedeni çok uzaklarda arama. Adamların evlatlarının kafasında bir sandalye kırmadığın kalmış onu da yapmışsın nasıl sevsinler nasıl seninle evlendirdiklerine pişman olmasınlar?
Ama ıhtımalde bırakmıs olurmu ne gorusmesı dememıs

Nasıl böyle dusunebılıyosnz nasıl istersnz kavusmalarnı kendı gıdebılıosa gitsn bakalm
Niye istemeyelim? Adam sizi sevmiyor, siz onu sevmiyorsunuz, ortada bir evlilik yok. Adam size boşanalım ne istersen verecem diyor. Diğer kadını hala unutamamış. Kadının gönlü yok bence ama hadi sizin için var diyelim. Bu senaryoda sizin inadınız hiç bir şekilde mantıklı değil. Bu adam sizi sevmiyor, sevmemiş, sevmeyecek. Bırakın nereye gidiyorsa gitsin. Siz alın alacağınızı çocuklarınızla huzurlu yaşayın.

Nasıl böyle dusunebılıyosnz nasıl istersnz kavusmalarnı kendı gıdebılıosa gitsn bakalm

Neden gidemiyor bağlayacakmışın adamı
Adam senin yanında 10 yıl kalmış 3 çocuk yapmış ama yanınız da olsa bile aslında adam yokmuş o kizin yanındaymış

Kocanız şuan yanınizdami sanıyorsunuz
O adam hep o kadınla birlikte

O adam öyle bir gider ki şaşar kalırsınız

Ben neden kadınında ynına bırakayım dıyorm neden anlatamyorm
Ay kadın birşey yapmamış.
Kocani aramamis, sormamış.
O kadar pişmanim, hala seviyorum lafınin üzerine atlamamıs. Herşey çok zor demiş. Eşin adam olsun ilk önce.

Kadına boşuna hırslanıyorsun boşuna.

Ama ıhtımalde bırakmıs olurmu ne gorusmesı dememıs
Bırakmamış olur, zaten üzerine bir set çekmiş.

Bak sen şunu anlamıyorsun.
Sanki kocan kadını bırakmış kadın kocanın peşinden koşmuş gibi davranıyorsun.
Kadın kocanı bırakmış, malı mülkü için dönecek olsa 3 çocuğu olduğunda mı döner? Kadın dönecek olsa o zaman neden bıraktı? O kadın şuan senin kocana neden dönsün? Artık çok zor demiş, bu olmaz anlamına geliyor bir yerde. Kadında bir problem yok yok.Yok yani evet suçlu kocan ama sende bile bile başkasını sevdiğini bilerek evlenmişsin. Cevap vermiyorsun niye evlendin bu adamla?

Gizliden gizliye kocaya suç bulmuyor, kadına suç buluyor gibi.
Erkek egemen zihniyet çünkü. Kadının mesajlara cevap vermesini bile kocasını ayartmak olarak görüyor. Medenice konuşmak kavramı kodlanmamış kadına. Sanki kadın cevap vermese kocası bir anda kendisini sevmeye başlayacak.

Niye istemeyelim? Adam sizi sevmiyor, siz onu sevmiyorsunuz, ortada bir evlilik yok. Adam size boşanalım ne istersen verecem diyor. Diğer kadını hala unutamamış. Kadının gönlü yok bence ama hadi sizin için var diyelim. Bu senaryoda sizin inadınız hiç bir şekilde mantıklı değil. Bu adam sizi sevmiyor, sevmemiş, sevmeyecek. Bırakın nereye gidiyorsa gitsin. Siz alın alacağınızı çocuklarınızla huzurlu yaşayın.
Ben onu sevdım cocuklarm olmasa d
Gizliden gizliye kocaya suç bulmuyor, kadına suç buluyor gibi.
onun yuz vermesınede suc buluyorum

Tek taraflı sevgi olmaz. Sen istersen aşkından öl adam seni sevmiyor. Seninki de sevgi değil hırs, sevgi böyle bir şey değil.

Kadın kocanıza yüz vermiyor. O kadar kapalısınız ki kendi dünyanızda sıradan bir konuşmayı yüz vermek sanıyorsunuz. Kocanız kadına yürüyor, kadında tık yok.

Şuraya bayılıyorum ya bitti valla bitti.
Abla anlamıyor musun kadın senin kocana yüz vermiyor vermiyor
Senin kocan kadının totosundan ayrılmıyor burada kadının suçu ne Allahım yarabbim.

Adamın bu mesajlarını gördükten sonra da hala eve alıyorsanız pes, daha da bir şey demiyorum. Nasıl sindiriyorsunuz çok çok ağır değil mi ? Mazoşist misiniz? Acıdan zevk mi alıyorsunuz? Adam başka kadına ardından mahvoldum bir gün bile unutmadım diyecek siz de hala intikam peşinde olacaksınız. Yazık yahu. Kendi canınıza yazık. Biraz gururlu olun gerçekten devam gelecektir. Siz gene tüm malını mülkünü alın. E tamam adamın geriye posası kalıyor zaten bırakın gitsin.

Erkek egemen zihniyet çünkü. Kadının mesajlara cevap vermesini bile kocasını ayartmak olarak görüyor. Medenice konuşmak kavramı kodlanmamış kadına. Sanki kadın cevap vermese kocası bir anda kendisini sevmeye başlayacak.
Ee boşananları artık olarak görmesinden belli.
Valla 10 yıl 3 çocuğa rağmen bu adam sevmediyse aslaaaa sevmez.

Yanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm

Adamın bu mesajlarını gördükten sonra da hala eve alıyorsanız pes, daha da bir şey demiyorum. Nasıl sindiriyorsunuz çok çok ağır değil mi ? Mazoşist misiniz? Acıdan zevk mi alıyorsunuz? Adam başka kadına ardından mahvoldum bir gün bile unutmadım diyecek siz de hala intikam peşinde olacaksınız. Yazık yahu. Kendi canınıza yazık. Biraz gururlu olun gerçekten devam gelecektir. Siz gene tüm malını mülkünü alın. E tamam adamın geriye posası kalıyor zaten bırakın gitsin.
Bence konu sahibi Kocasının 5 parasız olsa bile kadınla mutlu olma ihtimalini kaldıramıyor, ben mutsuzsam o da benimle mutsuz olacak demek istiyor.

Yanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm
Yahu kadın birşey yapmıyor ki kadına mesaj atan kocanız. Anlamak istemiyor musunuz siz? Ne eski kocasına ulaşması ya valla kahkaha atar adam yüzünüze yüzünüze.

Abla bu adamın başkasını sevdiğini bile bile neden evlendin?
O cevap vermeyecek ben vereyim. Sevgi ne aşk ne bilmiyor, ömründe hiç yaşamamış. Anası babası eve kapatıp hayırlı kısmet bekletmiş. E adamın da ailesi zengin daha hayırlı kısmet mi olur deyip evlenmiş. Sevmenin ne olduğunu bilmediği için de amaaan ne olacak unutur gider, benim elime erkek eli değmedi beni daha çok sever demiş.

X