Ben buna ggelenın malına gelecegını bılıyorm yuzune karsıda dıyorum zaten
Siz malına gelmişsiniz belli, başkasını sevdiğini unutamadığını söyleyen adamla, ailesinin ilişkiye karşı çıkması nedeniyleöönceki kızdan ayırdığını bile bile koştur koştur o zihniyetteki ailenin üst katına bile gelin gitmeyi kabul ederek evlenmenizden bu çok net anlaşılıyor. Kişi kendinden bilir işi mantığı ile böyle söylemeniz çok normal.
Ama bir annnenin kendi hırsları için bir gün bile sevgi göstermeyen bir adamdan, o mutsuz evliliğe sürekli çocuk doğurması, çocukları istediklerini yaptırmak için silah olarak kullanması, kendi hırsları yüzünden sırf eşiniz sizi istediğiniz gibi sevmiyor diye, çocukları babasız bırakmaya çalışması, nasıl bir zihniyet ben anlamıyorum. Çocuklarınıza hiç sevginiz yok mu gerçekten?
Size en basitinden anlatayım, anladığım kadarı ile eşinizin malları ailesinden gelen mallar, tapusu eşinize devredilse bile sizin o malda kanunen hiçbir hakkınız yok. Sizin ancak eşinizin evliliği içinde kendi maaşı ile aldığı mallarda yarı oranında hak sahibisiniz. Sizin üstünüze mal varsa da onunda yarısı eşinize ait. Yani hayallerinizdeki gibi kocanızı soyup soğana çevirmeniz pek mümkün değil. İddia ettiğiniz gibi bir aldatma varsa ki olduğuna ilişki bir deliliniz yok, hadi bir ihtimal ispatladınız alacağınız tazminat kocanız en fazla bir ev parası. Gidin istediğiniz avukatla görüşün. O adam kafaya koyarsa sizi öyle de böylede boşar, bu kafayla devam ederseniz zaten siz delil toplamadan siz ona bir dünya delil toplar zaten. Kocanıza karşı, en ufak bir sevginiz bile yok, tek derdiniz para, ömür boy elde edemeyeceğiniz bir para için boşa uğraşmayın, alın evinizi, arabanızı hayatınızı devam ettirecek bir nafaka önünüze bakın. Bu kafa ile ve böyle bir dille, psikolojinizi bozar, mahkemede çocuklarınızın velayetini bile kaybedebilirsiniz.
Bakın burada bir sürü kadın sizin konunuza yazdı, size tam hak veren bir Allahın kulu yok, anlayışla karşılayanlarda sizin psikolojinizin bozuk olduğunu düşündüklerinden anlayışla yaklaşıyor, iki gündür hiç oturup düşündünüz mü acaba, bu kadar kadın daha eşiniz kendini savunmadan bile neden beni haksız buluyor diye?