- 27 Mart 2019
- 29.000
- 103.542
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Heyyyy allahım yarabbimmasumlar apartmanı naci geldi aklıma. İşin espirisi bi yana da allah kolaylık versin bacım.
Adam da suçlu kesinlikle , yok öyle ben unutaamadim sana peşin peşin söyleyeyim ama yinede koynuna gireyim. adam zaten iradesizin teki resmen birinden biri akıllı olsa oda yok..Yalnız adam şu kendine acınan yorumları okusa şok geçirir.
3 çocuğunu gözü görmeyen, basiretsiz, ailesinin bağımsız hayat kuramayan bir adama bu kadar acımakta ne bileyim.
Karı-koca aynı suçta. Olan sadece bu gecimsizlikte doğup yaşamak zorunda olan çocuklara olmuş.
Ay ben gülerim.Düşünsene evinde oturmuş tv izleyip elma soyarken kadının biri kocam seni unutamamış yuvamı yıktın diye kapına dayanıyor.
Normal şartlarda acınacak bir adam değilse bile on senedir sınandığı kadından dolayı ben acıdım kendisine. Bir hata yapmış yanlış karar vermişse bile 10 sene burnundan fitil fitil gelmiş, cezasını çekmiş.Yalnız adam şu kendine acınan yorumları okusa şok geçirir.
3 çocuğunu gözü görmeyen, basiretsiz, ailesinin bağımsız hayat kuramayan bir adama bu kadar acımakta ne bileyim.
Karı-koca aynı suçta. Olan sadece bu gecimsizlikte doğup yaşamak zorunda olan çocuklara olmuş.
Yok maalesef ben de dün gece buralardayım aynen öyle oldu olaylar . Hepimiz yanlış anlamış olamayız .52 sayfa okumak zorunda değilim. Sizin yanlış anlamış olma ihtimaliniz yok mu
Kudra, adamın karısına güzel davrandığını, en ufak bir güzel söz söylediğini mi düşünüyorsun?Normal şartlarda acınacak bir adam değilse bile on senedir sınandığı kadından dolayı ben acıdım kendisine. Bir hata yapmış yanlış karar vermişse bile 10 sene burnundan fitil fitil gelmiş, cezasını çekmiş.
Ben ilk açıklama yazısında görmeyince insanların yorumu olabileceğini düşündüm. Ama yine de üzüldüm, çocuklar için en çok ve bu konuda en çok adamı suçladım.Yok maalesef ben de dün gece buralardayım aynen öyle oldu olaylar . Hepimiz yanlış anlamış olamayız .
Yok düşünmüyorum. İnsan sevmediği insana güzel davranmaz. Ama adamın daha sakin olduğu bir gerçek bence. Kadın bile anlatırken kocam şöyle böyle dedi diyor küfür etti vurdu kırdı sandalye fırlattı demiyor.Kudra, adamın karısına güzel davrandığını, en ufak bir güzel söz söylediğini mi düşünüyorsun?
Bu kadar cirkefliğin tek başına olduğuna inanamıyorum ben.
O yüzden acınacak bir adam da görmüyorum.
Bence yalan yaa. Canı sıkılmışAblacım doğru söyle fake misin.yalan mi bunlar.dalga geçelim diye yaptisan söyle hep beraber gırgır yaparız güleriz.
Aynen ben dün sürekli anlaşmalı boşan dedim . Ona da yanaşmıyor . Boşanacam ama rezil edecem , boşanacam ama malk mülk ne olacak ? Çocukların evi yok daha gibi değişik değişik şeyler söylüyor .Ben ilk açıklama yazısında görmeyince insanların yorumu olabileceğini düşündüm. Ama yine de üzüldüm, çocuklar için en çok
Yazmak parayla değil sende yazabilirsin. :)Bence yalan yaa. Canı sıkılmışiki üç yorumda anladım yani yalan olduğunu. Herkes uzunnuzun yazmış bide
Moderatörler anlayamadı üyenin fake olduğunu siz anladınız, büyük resmi gördünüz. BravoBence yalan yaa. Canı sıkılmışiki üç yorumda anladım yani yalan olduğunu. Herkes uzunnuzun yazmış bide
Adama ben acidim valla..Muhtemelen babasi cocukluktan beri ezmis bu adami baski altina almis..Kendi parasini bile kazanmaya musade etmeyen bir baba bu bence..Ama adama asil acidigim nokta; konu sahibi gibi bir kadinla 10 yılını gecirmis! Kadinin agzi zehir saçıyor! Su konuda yazdiklarina bile tahammul etmek zor iken, adam bu kadinla yatip kalkiyor birde..Surekli aileye ve kendine hakaret beddua ediliyor! Adam belliki pasif ve sindirilmis..Yalnız adam şu kendine acınan yorumları okusa şok geçirir.
3 çocuğunu gözü görmeyen, basiretsiz, ailesinden bağımsız hayat kuramayan bir adama bu kadar acımakta ne bileyim.
Bazı üyeleri duyan da adamın akli yetisi yok ya da boşanma davası açamayacak bir engeli var sanırKudra, adamın karısına güzel davrandığını, en ufak bir güzel söz söylediğini mi düşünüyorsun?
Bu kadar cirkefliğin tek başına olduğuna inanamıyorum ben.
O yüzden acınacak bir adam da görmüyorum.
O mal mülkün hesabını eşi de yapmış ki eski sevgilisinden ayrılmış.O dükkanları, yazlıkları sen mi aldın da hazıra konup adamın babasının mallarının bile hesabını yapıyorsun. Ne kadar kolay bir şekilde emek verdiğiniz mal mülk hakkında laf söyleyebiliyorsunuz
Bence yalan yaa. Canı sıkılmışiki üç yorumda anladım yani yalan olduğunu. Herkes uzunnuzun yazmış bide
İşte bu ilk cümlenizi ben de düşündüm, o yüzden adam açıkça söylememiştir olayını savundum. Ama işte kadın da unuttururum sandı demek ki onu da bilememAdam da suçlu kesinlikle , yok öyle ben unutaamadim sana peşin peşin söyleyeyim ama yinede koynuna gireyim. adam zaten iradesizin teki resmen birinden biri akıllı olsa oda yok..