- 3 Haziran 2010
- 4.362
- 6.673
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Burda adama acınılabilir . Nasıl biliyor musun . Kimse adamı dinlememiş bu da ne ister diye önemsememiş . Başta annesi babası yazık etmiş . Kıymışlar evlatlarına başörtüsü yüzünden . Sonra adamı okutmamışlar muhtemelen, babasının malına mülküne mecbur kalmış . Sonra bu üyeyle evlenmiş ve dürüstte davranmış . Belki söylemesindeki amaç ben yaralıyım beni iyileştirdi . Ama eşi de onu hiç sevmemiş . Malını mülkünü sevmiş .Kudra, adamın karısına güzel davrandığını, en ufak bir güzel söz söylediğini mi düşünüyorsun?
Bu kadar cirkefliğin tek başına olduğuna inanamıyorum ben.
O yüzden acınacak bir adam da görmüyorum.
Kız adamı terk etmiş şehir değiştirmiş telefon değiştirmiş ulaşamasın diyeO mal mülkün hesabını eşi de yapmış ki eski sevgilisinden ayrılmış.
Sizlere mal vereceğim diye ağızlarına bir parmak bal çalan babacık, diğer oğluna daha fazla mal vermiş.
Evlat dahi mal hesabı yapmamalı bence.
Bu sözler bana daha çok evliliğin, evde ki mutluluğun, erkeğin gönlünün hoş edilmesi görevlerini kadına yükleyen zihniyetin ürünü gibi geldi.Yok düşünmüyorum. İnsan sevmediği insana güzel davranmaz. Ama adamın daha sakin olduğu bir gerçek bence. Kadın bile anlatırken kocam şöyle böyle dedi diyor küfür etti vurdu kırdı sandalye fırlattı demiyor.
Bir de adam diyor ki iyi olsan, insan olsan severdim seni. İyi anlaşma, sevme ümidiyle adım atmış adam. Bir kadın alayım da hayatını zindana çevireyim dememiş.
Aynen öyle, geçen gün büyük oğlum “ anne siz İstanbuldan gideceksiniz ya , işte o zaman büyük ev benim , küçük ev kardeşimin olsun” dedi . Şok oldum resmen . Oğlum ama o evler babanın ve benim . Biz nereye gidersek gidelim onları kiraya verebiliriz dedim .O mal mülkün hesabını eşi de yapmış ki eski sevgilisinden ayrılmış.
Sizlere mal vereceğim diye ağızlarına bir parmak bal çalan babacık, diğer oğluna daha fazla mal vermiş.
O mal mülkün hesabını eşi de yapmış ki eski sevgilisinden ayrılmış.
Her evlilik üzerine uzun uzun düşünülerek kurulmuyor her türlü evlilik, her telden olay var hayatta.. adamin soylemesi evlilik yapmadığı anlama gelmiyor sonuçta yapmış aile kurmuşİşte bu ilk cümlenizi ben de düşündüm, o yüzden adam açıkça söylememiştir olayını savundum. Ama işte kadın da unuttururum sandı demek ki onu da bilemem
Kadına yüklemiyorum tabi ki ama bir tarafta yaralı bir adam, diğer tarafta dikenlerini çıkarmış bir kadın var. Bu olay özelinde kadının ufak bir çabası adamı toparlardı diye düşünüyorum.Bu sözler bana daha çok evliliğin, evde ki mutluluğun, erkeğin gönlünün hoş edilmesi görevlerini kadına yükleyen zihniyetin ürünü gibi geldi.
Sonuçta karşılıklı olarak bir sevgi yok arada. Adam da kendini sevdirseydi, eski sevgilisinin düğün günü sarhoş gelmeseydi eve,eski sevgilisini unutamadığını karısının gözüne bu kadar sokmasaydi konu sahibi bu kadar delirmeyecekti belki.
Ne taraftan baksam acıyamiyorum olmuyor. :)
Saygı duyarım ama bence anlatımdan çıkan sonuç adamın babasının sözünden çıkmayan, babası ve babasının parası olmazsa evlenemeyecek bir adam olduğu.Kız adamı terk etmiş şehir değiştirmiş telefon değiştirmiş ulaşamasın diye
Adam mall mülk için terketmemis yani
Üzüldüm ben adama ama hataları var tamam da
Neden yalan olsun, böyle hayat yaşayan bir sürü insan var . Sanırım siz çok elit bir ortamdasınız . İmrendim size .Bence yalan yaa. Canı sıkılmışiki üç yorumda anladım yani yalan olduğunu. Herkes uzunnuzun yazmış bide
Ah yazık adama yahu, şiddete maruz kalıyor demek :)Burda adama acınılabilir . Nasıl biliyor musun . Kimse adamı dinlememiş bu da ne ister diye önemsememiş . Başta annesi babası yazık etmiş . Kıymışlar evlatlarına başörtüsü yüzünden . Sonra adamı okutmamışlar muhtemelen, babasının malına mülküne mecbur kalmış . Sonra bu üyeyle evlenmiş ve dürüstte davranmış . Belki söylemesindeki amaç ben yaralıyım beni iyileştirdi . Ama eşi de onu hiç sevmemiş . Malını mülkünü sevmiş .
Ev sende kalsın diyen bir adam var , nafakasını vs de alır zaten . Kadının arabası da var . Eeee boşan diyoruz , çocuklarınla mutlu ol yok diyor .
Adam sürekli bir huzursuzluğun ortasında ve sürekli şiddete maruz kalıyor . Hem fiziksel hem de psikolojik olarak .
Sünepe işte halbuki bir kere dik duruş sergileyebilseydi hayatını böyle ezik silik yaşamazdı .
O kadar elit ki umrunda değil baksana gülümsemelereNeden yalan olsun, böyle hayat yaşayan bir sürü insan var . Sanırım siz çok elit bir ortamdasınız . İmrendim size .
Aynen , içinde yaşadığı topluma bu kadar nasıl yabancı olunuyor anlamadım . Ya ben sürekli bir sürü veliyle muhattap oluyorum ya , ondan bana her konu gerçek geliyor .O kadar elit ki umrunda değil baksana gülümsemelere
Bu konuda en masum kişi çocuklar.
10 yıl önce evliliklerin ilk yıllarında eski sevgilisinin evlendiği gün eve sarhoş gelmiş kocaya nasıl davranabilirdi kadın bilemiyorum.Kadına yüklemiyorum tabi ki ama bir tarafta yaralı bir adam, diğer tarafta dikenlerini çıkarmış bir kadın var. Bu olay özelinde kadının ufak bir çabası adamı toparlardı diye düşünüyorum.
Müzik dinlediği için eski sevgilini düşünüyorsun diye kavga çıkaran bir insanla kim iyi geçinip mutlu olabilir allah aşkına?
Teşekkür ederimModeratörler anlayamadı üyenin fake olduğunu siz anladınız, büyük resmi gördünüz. Bravo