Kocam eski sevgilisini unutmadı

Bu durumda o kizin gidip alnında öpmek gerekiyor ...sağlam karakterli olduğu için

Adama da şunu demek gerek ..

Kendin ettin kendin buldun...

Ya ben bu konuda artık sevgisizliği filan da geçtim. Eski nesil de görüyoruz, ikisi de sevmeden evlenmiş, kaderimiz bu demişler devam etmişler. Ama burda başka birşey var.

Yani kadının sürekli bitmeyen talepleri, kavgacı tutumu. Bu belki evde aynı yatakta yattığı adamın başkasını sevdiğini bilmekten kaynaklanıyor olabilir, bilemem.

Ama allah aşkına çocuklarımın üzerine ev almadı diye de kavga etmek nedir ya? Ben bir Ebru gündeş/reza zarrab çiftini hatırlıyorum, sürekli çocukları üzerine birşey alan. Hangi aile, durup durduk yerde aldığı malı çocuğunun üstüne yapıyor. Benim annem babam yapmadı valla. Adam ev almış, yazlık almış, araba almış, dükkanları var. Daha ne olsun, maşallah

-Olivia- sizi alıntılayamadım. Bu basiretsiz adam mıy mıy konuşmuştur. Hala seviyorum diye açıkça söyleme ihtimali düşük

52 sayfa okumak zorunda değilim. Sizin yanlış anlamış olma ihtimaliniz yok mu

Kadın kendisi yazmış.
10 yıllık evliyim diye.
Kocası 16 yıldır unutamamış.
6 yıl boyunca kadının arkasından yas tutmuş belli ki, adam 15 kilo vermiş.
Görücü usulü aileler tanıştırınca adam söylemiş böyle böyle ben birini sevdim aileler yüzünden ayrıldık demiş, unutmadığını belli etmiş.
Kadında bile bile lades diyip atlayıp evlenmiş. Mune ablanın dediği gibi adam babanın malını mülkünü kaybetmemek için babasının istediğiyle görücü usulü tanışmış ama az buçuk karakter gösterip sevdiği biri olduğunu söylemiş. Konu sahibi de buna rağmen (muhtemelen o da malı mülkü için, zira sana gelen malın için gelir diyor kişi kendinden bilir işi mantığı) gidip adamla evlenmiş. Yetmemiş adam kadının evlendiği gece sarhoş sarhoş gelmiş, kadın sevilmediğini bile bile çocuk yapmış. Hadi adam zaten suçlu, kadın sevilmediğini bile bile çocuk yaptığı için o da suçlu. İkisi birbirinden beter, ortada en masum ve karakterli olan eski sevgili.

Çok dogru bu kadar hata bir araya gelince sonuç bu. Hatta malı mulki var diye oğlunun evlenecegi insana karısan kayinbaba da hatalı.

Tek masum 3 çocuk birde bir tanesi 7 aylık. evde vazolar kırılıyor hakaretler havada ucusuyor ve burada konu sahibi sadece mal mulk konusunda evlatlarım diyor. onlarin sevgi ilgi ihtiyacı kimsenin umrunda degil. baskasina asık babaları babaları icin evi katıp karıştiran anneleri var.

Yazık o cocuklara nasıl bir ruh hali icinde buyuyuyorlar.

-Olivia- sizi alıntılayamadım. Bu basiretsiz adam mıy mıy konuşmuştur. Hala seviyorum diye açıkça söyleme ihtimali düşük
Söylemiş, kendisi söyledi konu sahibi. Unutur zannettim evlendim, böyle saçmalık mı olur diyor. Sonuçta aileler yüzünden ayrıldığı bir sevgilisi olduğunu ve 6 yıldır unutamadığını bile evlenmiş mi? Evlenmiş. Bilmiyordur, dememiştir demeyin zira ayrılıktan sonra 15 kilo verdiğini anlatan adam onu da söylemiştir.

girlinred
Burada yazılan üzerine konuşuldu hepsi.

Kimse adami hakli bulmadi ben adam haklidir die birsey yazmadim orda nie carptirdinizi anlamadim ben orda kadinin sucu yok.diyenleri elestirdim.kimse kusura bakmasin adam ne kdr yanlis yapmisaa kadinda o.kadar yanlis yapmis birinin oburunden farki yok bana gore bende seni sevdim yazmis bunu savunanlari anlamadigimi dile getirdim.orda adami kayircak bisey solemedim adam zten hatali ama kadinda hatali evli adama bende seni sevdim yazmak bana gore acik kapi birakmaktir buni tartismicam herkeskn dusuncesi farklidir ben toplumumuzunda o kdr genis.olmadigini dusunuyorum..

Bu durumda o kizin gidip alnında öpmek gerekiyor ...sağlam karakterli olduğu için

Adama da şunu demek gerek ..

Kendin ettin kendin buldun...
Valla hanımefendinin anlatımından bence çıkan sonuç bu, babam yüzünden demiş adam, bir de örtünmeyi kabul etmemiş kız, demek ki adam eski sevgilisine babasının istemediğini, örtünmesi gerektiğini, babacığının istediği gibi bir gelin olmasını söyledi, kız da kabul etmedi terk etti.
Bu durumda kız ayrılarak en iyisini yapmış, babasının karşısına çıkıp ben bu kızı seviyorum, olduğu gibi kabul edeceksiniz diyemeyen adamdan ayrılmak gerekir çünkü, adam kız değişsin istemiş olmamış, babasının münasip bulduğu gelin adayı eski sevgili meselesini duyunca ayrılsın istemiş o da olmamış.

Konu sahibesi düşünce şeklinde yanlış mı evet, eski sevgiliye söylediği sözler de çok yakışıksız lakin adam da ak kaşık değil, cesaretsiz, babasının kanatları altından çıkamayan, benim sevdiğim kadın bu diyemeyen biri.

O yüzden adamın konu sahibesine söyledikleri de yakışıksız, babanı mutlu etmek mallarından olmamak için evlenmeseydin, silah mı dayadılar?
Sen hiçbir şeye cesaret edeme, senin edemediğin cesareti kadınlardan bekle.

Son düzenleme:
Düşünsene evinde oturmuş tv izleyip elma soyarken kadının biri kocam seni unutamamış yuvamı yıktın diye kapına dayanıyor.

Yalnız adam şu kendine acınan yorumları okusa şok geçirir.

3 çocuğunu gözü görmeyen, basiretsiz, ailesinden bağımsız hayat kuramayan bir adama bu kadar acımakta ne bileyim.

Karı-koca aynı suçta. Olan sadece bu gecimsizlikte doğup yaşamak zorunda olan çocuklara olmuş.

Son düzenleme:
Ha konu sahibinin adamın babasından kalan mallara "sana gelen malın için gelir, çocuklarımın rızkını yedirmeeeğmm" demesi de ayrı bir fiyasko, taş attın da kolun mu yoruldu konu sahibi? O dükkanları, yazlıkları sen mi aldın da hazıra konup adamın babasının mallarının bile hesabını yapıyorsun. Ne kadar kolay bir şekilde emek verdiğiniz mal mülk hakkında laf söyleyebiliyorsunuz. Mevzu çocukların rızkı falan değil, mevzu bu kadar paralı adam gitmesin bu paraları başka kadınla yemesin. Yemin ederim mevzu sadece budur. Adam normal maaşlı bir eleman olsa çookktaaan boşanmıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…