- 4 Ekim 2012
- 16.181
- 31.573
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
52 sayfa okumak zorunda değilim. Sizin yanlış anlamış olma ihtimaliniz yok mu52 sayfa konuda nerede yazdığını nerden bulayım ben size şimdi? Takip etmediğiniz konuda ahlam kesmeyin bir zahmet.
Nerde yazıyor unutur sandım evlendim diye? İlk yazıda konu sahibi öyle bir şey dememiş
Bu kız onu bırakınca15 kılo vermıs yemeden ıcmeden kesılmıs ben sana bastan soyledım dıyo ınsan 16 sene nasıl unutmaz böyle sacmalık olurmu
Unutur sandım, unutamayacağını nereden bileyim cümlesini yanlış anlayabileceğimi sanmıyorum.52 sayfa okumak zorunda değilim. Sizin yanlış anlamış olma ihtimaliniz yok mu
Adam hakkında yazdıklarınıza aynen katılıyorum, konu sahibesinin anlatımı aynen şöyle:
"5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı"
Bence bu konuşmanın meali:
Adam eski sevgilisine şöyle der:-Babamın malı mülkü var, ben de babama ve malına mülküne muhtacım, onun onaylamadığı bir evlilik yaparsam arkamda durmaz, babamın istediği gibi bir gelin değilsin, onun istediği gibi olman lazım çünkü babam seni bu şartlarda istemiyor. (Ayakları üzerinde duramayan, sevgisine bile sahip çıkamayıp ailesinin laflarını kadına taşıyan erkek modeli örneği)
Nereden çıkardın derseniz anlatımdan çıkan sonuç bu, adam eski sevgilisine babam seni bu halinle istemiyor örtünmen lazım demiş, kız da ya beni bu halimle kabul edersiniz ya bu iş biter demiş, kız bakmış ki adam kızın arkasında duramıyor, babacığının kanatları altından çıkamıyor eyvallah o zaman deyip gitmiş.
Kızın her şeyi kabul edeceğini sanıp ayrılacağını düşünmeyen adam dumura uğramış, sonra mal mülk sahibi babacık istediği gibi bir gelin adayı bulmuş, adam da evleneceği kadına eski sevgilisini anlatmış, bence sandı ki anlatırsa babasına karşı kendi gösteremediği cesareti evleneceği kadın gösterir, ben başkasını seven adamla evlenmem der evlenmezler ama plan tutmamış evlenmişler.
İnsan hayatta dimdik olmalı, bir duruşu olmalı, seviyorsa sevgisinin arkasında durmalı yapamıyorsa o kişiden zaten kimseye ne eş olur ne sevgili.
Başkasını sevenle de aşk olmaz.
52 sayfa okumanıza gerek yok.Eski mesajlarına şöyle bir göz gezdirmeniz kafi.52 sayfa okumak zorunda değilim. Sizin yanlış anlamış olma ihtimaliniz yok mu
52 sayfa okumak zorunda değilim. Sizin yanlış anlamış olma ihtimaliniz yok mu
Konuda haklı kimse yok. Eş unutamadıysa neden evleniyor? Annesi babası istedi diye siparişe göre evlilik yapacak kadar karakteri oturmamış biri. Konu sahibi desen mal mülk bürümüş gözünü, çoluğumun çocuğumun rızkı diye bahane ediyor. Muhtemelen ooh paralı pullu adamı buldum, kapalıyım diye ailesi seviyor da beni ee unutur gider o kızı deyip evlenmiş. Diğer kadın da ne diye sevdim sevmedim muhabbetlerine giriyor onu da hiç anlamam. Engelle geç arkadaş ya. Konu sahibi zaten en sevmediğim insan tipi, durmadan hır gürle kavgayla istediğini yaptırmaya çalışan bir tip. Eşi de bıkmış usanmıştır böyle birine kim neden aşık olsun kusura bakmayın ama. Neresinden tutsam elimde kalıyor saçma sapan hayatlar.
Hepimizi tek tek yazıyor olmasın bir kenara. Neyse ben güzel yorum yaptım artık demesi ve 3 çocuk yapması hariç gerisini haklı buldumÖyle mi bilmiyordum
O zaman konu sahibesi lütfen bu kez sakın, aklı basında giriş yap.
Besmele filan çek....
Söylemiş, kendisi söyledi konu sahibi. Unutur zannettim evlendim, böyle saçmalık mı olur diyor. Sonuçta aileler yüzünden ayrıldığı bir sevgilisi olduğunu ve 6 yıldır unutamadığını bile evlenmiş mi? Evlenmiş. Bilmiyordur, dememiştir demeyin zira ayrılıktan sonra 15 kilo verdiğini anlatan adam onu da söylemiştir.-Olivia- sizi alıntılayamadım. Bu basiretsiz adam mıy mıy konuşmuştur. Hala seviyorum diye açıkça söyleme ihtimali düşük
Bana söylemis zamanında durust oldum ben sana dıyo acıkca söyledim dıyo severek evlenmedıgımı biliyosun dıyo ama ınsan olsan severdım belki dıyo bana ben ınsan degılmısım pislikmisim cocuklar buyusun gorceksın dıyo sen bana beddualarımdan bıkmıs konjsmamdan bkmıs hangı kadın konjsmaz
Kadın bekar yalnız. Kimseye sadakat borcu yok. Altı üstü bir mesaja cevap vermiş. Adamın evli olup olmadığını bile bilmiyor belki? Diyelim biliyor tırmala beni yiğidim dememiş geçmişteki hissinden bahsetmiş. Doğru ya da yanlış orası tartışılır ama hikayedeki en suçsuz kişi o kadın. Post ergen kocası asıl kaşınan. Ve tüm bunlara rağmen kadını
Kimse adami hakli bulmadi ben adam haklidir die birsey yazmadim orda nie carptirdinizi anlamadim ben orda kadinin sucu yok.diyenleri elestirdim.kimse kusura bakmasin adam ne kdr yanlis yapmisaa kadinda o.kadar yanlis yapmis birinin oburunden farki yok bana gore bende seni sevdim yazmis bunu savunanlari anlamadigimi dile getirdim.orda adami kayircak bisey solemedim adam zten hatali ama kadinda hatali evli adama bende seni sevdim yazmak bana gore acik kapi birakmaktir buni tartismicam herkeskn dusuncesi farklidir ben toplumumuzunda o kdr genis.olmadigini dusunuyorum..Erkek kayirmanin da bu kadarı, pesss...
Sanki kadin durduk yere "ben de seni sevdim" diyip kendi kendine konuşmuş.
Evli barkli olan adam kendisi, cevap veren kadin bekar.
Bir zahmet kendimizde biseyleri dusunelim. Butun hayatimizi başkasinin "sevmiyorsa evlenmeseymiş, istemiyorsa cocuk yapmasaymiş" ına birakirsak boyle olur. Şu duruma geldikten sonra yapmasaymişin bir onemi yok.
Bir adam aşik mi degil mi bence her kadin hisseder 10 sene bunu anlamak için fazla uzun. Evlenmek, cocuk yapmak bir aşk gostergesi degildir evlenen, evli olan herkes birbrine aşik degil.
10 sene sonra kocam birine yazsa haklarimi alir boşanirim gercekten. Ortada savaşilacak birsey yok cunku.
Valla hanımefendinin anlatımından bence çıkan sonuç bu, babam yüzünden demiş adam, bir de örtünmeyi kabul etmemiş kız, demek ki adam eski sevgilisine babasının istemediğini, örtünmesi gerektiğini, babacığının istediği gibi bir gelin olmasını söyledi, kız da kabul etmedi terk etti.Bu durumda o kizin gidip alnında öpmek gerekiyor ...sağlam karakterli olduğu için
Adama da şunu demek gerek ..
Kendin ettin kendin buldun...
Düşünsene evinde oturmuş tv izleyip elma soyarken kadının biri kocam seni unutamamış yuvamı yıktın diye kapına dayanıyor.Kadın kendisi yazmış.
10 yıllık evliyim diye.
Kocası 16 yıldır unutamamış.
6 yıl boyunca kadının arkasından yas tutmuş belli ki, adam 15 kilo vermiş.
Görücü usulü aileler tanıştırınca adam söylemiş böyle böyle ben birini sevdim aileler yüzünden ayrıldık demiş, unutmadığını belli etmiş.
Kadında bile bile lades diyip atlayıp evlenmiş.Mune ablanın dediği gibi adam babanın malını mülkünü kaybetmemek için babasının istediğiyle görücü usulü tanışmış ama az buçuk karakter gösterip sevdiği biri olduğunu söylemiş. Konu sahibi de buna rağmen (muhtemelen o da malı mülkü için, zira sana gelen malın için gelir diyor kişi kendinden bilir işi mantığı) gidip adamla evlenmiş. Yetmemiş adam kadının evlendiği gece sarhoş sarhoş gelmiş, kadın sevilmediğini bile bile çocuk yapmış. Hadi adam zaten suçlu, kadın sevilmediğini bile bile çocuk yaptığı için o da suçlu. İkisi birbirinden beter, ortada en masum ve karakterli olan eski sevgili.
Nerde yazıyor unutur sandım evlendim diye? İlk yazıda konu sahibi öyle bir şey dememiş
Bu kız onu bırakınca15 kılo vermıs yemeden ıcmeden kesılmıs ben sana bastan soyledım dıyo ınsan 16 sene nasıl unutmaz böyle sacmalık olurmu