Kocam eski sevgilisini unutmadı

İşte bunu anlatamıyorum.Eşimden çok sevmedim.Duygum yok.Yani içimden bile gelmez bile böyle bir şeyi söylemek.Onun da benden önceki ilişkisi uzun sürmüş.O da hiç ben onu çok sevdim falan demedi.
Bu sizin diyaloğunuz ben de bunu anlatamıyorum. Çok sevmiştim onu da diyebilirdiniz, bu yanlış bir hareket olmazdı. Burada adam çok sevdim demiş, bu cümle halen seviyorum anlamı taşımaz. Kadının karşı tarafa artık demesi de kendi ayıbı. ben onu savunmak için yazmadım o zaman boşananlar tekrar evlenmesin mi , unutamaz mı yani insan eski eşini sevgilisini diye...

Bence bu hikayede tek suçlu kocanız eski sevgilisini unutamamış sizinle evlenmiş okey ama bunu aşamayacağınızı düşündüğünüz an boşanabilirdiniz kadını rezil etmek vs bunlar saçma şeyler

Ay ben de hiç anlamadım. Niye evlenirken kocama, geçmiş gitmiş eski ilişkim için, durup dururken onu çok sevmiştim diycem. Dürüst olmak böyle bir şey değil.

Oldu olacak, ondan önce yaşadığımız herşeyi adım adım anlatalım. Hayatında iz bırakan şeyleri anlatırsın eşine. Mesela eski sevgilini hala unutamadıysan, karşındaki kişiyi onunla kıyaslıyorsan, o zaman dersin ben eski sevgiliyi çok sevmiştim.

Hani konu konuyu açar, laf oraya gelir, tabi o zamanlar sevmiştik birbirimizi dersin. Ama durduk yere, ben senden önce 3 kişiyle birlikte oldum. 2 si öylesine idi ama birini sevdim demezsin. Gerek yok. Normalde herkesi geride bırakmayı göze almışsın ki evleniyorsun

Normalde herkesi geride bırakmayı göze almışsın ki evleniyorsun Demişsiniz ya işte konuyu açan kadın da böyle düşünmüş. Sevgiliyle olan diyaloglar kişiye özeldir. Siz anlatmadınız eşiniz sormadı diye eskileri konuşmanalıyız yargısına varılmaz. Siz yargı makinesi falan mısınız... Bu insanlar konuşmuş işte size danışmadan, etmişler bir ayıp artık kusura bakmayın olan olmuş

Bir kere tarzınız çok garip, kavga etmeye yer arıyor gibi.

İkincisi bizim dediğimiz de adam durduk yere bu lafı etmemiştir. Eşine bir kere bile sevgi sözü söylemeyen adam, eski sevgilisini sevdiğini neden söyler, biraz beyin mi çalıştırsak?

Kavga etmeye yer aramıyorum da laf anlatmaktan sıkıldım. Beyin mi çalıştırsak gerçekten?? Eşine diyorsunuz bakın... evlendikten sonra söylemeyeceğini kadın bilememiş işte, bilse istemezdi herhalde.

Bu kız onu bırakınca15 kılo vermıs yemeden ıcmeden kesılmıs ben sana bastan soyledım dıyo ınsan 16 sene nasıl unutmaz böyle sacmalık olurmu
Bakın bu mesaja.Bile bile nasıl evlenmiş.Unutamamasına saçmalık diyor.Adam gerçekten sevmiş.Konu sahibine hak verenler Allah aşkına eski mesajlarını okuyun.Mal mülkten başka derdi olmadığını,adamın hala unutmamasına bütün sinirinin olduğunu anlarsınız.Bir de merak ediyorum.Birini istediğin zaman unutabiliyor musunuz?Bu sizin elinizde mi?

E doğal olarak. Dullarla kimse evlenmesin bu mantığa göre, nişan atanlar sevgilisinden ayrılanlar hep bekar kalsın kadın nerden bilsin adamın unutamadığını, evlilik yoluna girmiş bir erkek bu
Yahu kadın kendi söylüyor unutur sandım evlendim diye. Kadından çok kadını savundunuz. Unutur sandım evlendim ne demek? Adamın unutmadığını biliyordum demek değil mi?

Yahu kadın kendi söylüyor unutur sandım evlendim diye. Kadından çok kadını savundunuz. Unutur sandım evlendim ne demek? Adamın unutmadığını biliyordum demek değil mi?
Nerde yazıyor unutur sandım evlendim diye? İlk yazıda konu sahibi öyle bir şey dememiş

Burda en Masum eski sevgili onu bile suclayanlar olmuş
Aynen yüreksiz madem bu kadın için sırf açık diye 5 yıl emek vermiş kadını hiçe sayacak kadar yüreksiz
Adam hakkında yazdıklarınıza aynen katılıyorum, konu sahibesinin anlatımı aynen şöyle:
"5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı"

Bence bu konuşmanın meali:
Adam eski sevgilisine şöyle der:-Babamın malı mülkü var, ben de babama ve malına mülküne muhtacım, onun onaylamadığı bir evlilik yaparsam arkamda durmaz, babamın istediği gibi bir gelin değilsin, onun istediği gibi olman lazım çünkü babam seni bu şartlarda istemiyor. (Ayakları üzerinde duramayan, sevgisine bile sahip çıkamayıp ailesinin laflarını kadına taşıyan erkek modeli örneği)

Nereden çıkardın derseniz anlatımdan çıkan sonuç bu, adam eski sevgilisine babam seni bu halinle istemiyor örtünmen lazım demiş, kız da ya beni bu halimle kabul edersiniz ya bu iş biter demiş, kız bakmış ki adam kızın arkasında duramıyor, babacığının kanatları altından çıkamıyor eyvallah o zaman deyip gitmiş.

Kızın her şeyi kabul edeceğini sanıp ayrılacağını düşünmeyen adam dumura uğramış, sonra mal mülk sahibi babacık istediği gibi bir gelin adayı bulmuş, adam da evleneceği kadına eski sevgilisini anlatmış, bence sandı ki anlatırsa babasına karşı kendi gösteremediği cesareti evleneceği kadın gösterir, ben başkasını seven adamla evlenmem der evlenmezler ama plan tutmamış evlenmişler.

İnsan hayatta dimdik olmalı, bir duruşu olmalı, seviyorsa sevgisinin arkasında durmalı yapamıyorsa o kişiden zaten kimseye ne eş olur ne sevgili.
Başkasını sevenle de aşk olmaz.

5.sayfaya kadar falan okudum dayanamadım sinirimden geldim yorum yapmaya devam edicem
Ağzından resmen pislik akıyo, evlendiğin adam açık açık seni sevmediğini başkasını sevdiğini söylemiş sen bunu bile bile evlenmişsin, noldu evde mi kalmıştın kendi iğrenç zihniyetine göre? Yapışmışsın adama nikah yapmışsın hemen seni sevmeyen bi adamla bide SIRF MAL MÜLK için 3 tane de çocuk yapmışsın SENİ SEVMEYEN ADAMA, şimdi burdan sallarsın millete anca!
Kocasının sevdiği kadın eşinden boşandığı için ARTIK mış da kocası da öylelerine layıkmış.
Sensin artık sen!!!
Terbiyesiz ahlaksız gurursuz seni!!!
İnşallah senden önce kocan boşar da seni ortada kalırsın öyle ARTIK gibi!!! Allah rızası için bile katlanılacak kadın değilsin!

Konuda haklı kimse yok. Eş unutamadıysa neden evleniyor? Annesi babası istedi diye siparişe göre evlilik yapacak kadar karakteri oturmamış biri. Konu sahibi desen mal mülk bürümüş gözünü, çoluğumun çocuğumun rızkı diye bahane ediyor. Muhtemelen ooh paralı pullu adamı buldum, kapalıyım diye ailesi seviyor da beni ee unutur gider o kızı deyip evlenmiş. Diğer kadın da ne diye sevdim sevmedim muhabbetlerine giriyor onu da hiç anlamam. Engelle geç arkadaş ya. Konu sahibi zaten en sevmediğim insan tipi, durmadan hır gürle kavgayla istediğini yaptırmaya çalışan bir tip. Eşi de bıkmış usanmıştır böyle birine kim neden aşık olsun kusura bakmayın ama. Neresinden tutsam elimde kalıyor saçma sapan hayatlar.

Evet, derin bir nefes alarak başlıyorum...

Kocanız salak, sevgisinin arkasında duramayan, ailesinin sığ düşüncelerine karşı çıkamayıp bir de üstüne marifet gibi başkasıyla evlenen, sevdiği kadın evlenince gidip sağda solda içen ezik bir adam. Yani işte evlenirken söylemiş çok sevmiş de kavuşamamış. Ben olsam bir durur düşünürdüm bu derece sevdiği kadın için dik duramayan adam beni ailesinin ayağına paspas etmez mi diye, ki sevilmediğim bir evlilik yapmazdım da, sizin için tabi burda devreye mal mülk girmiş.

Eşinizin ailesi, yani işte klasik, sanki kendileri evleniyormuş gibi davrananlar. İnsanları görünüşüne göre ayıran tipler, sığ kafalı, ne diyeceksin...

Size gelince, siz var ya siz... Gerçekten sizin gibi zihniyetler varken karşı cinse çok da iş kalmıyor. O dillere bak dillere. Rezil bir üslûp, kadını aşağılama, kendini başka bir kadın üzerinden göklere çıkarma... Hani şey mi sanıyorsunuz, o kadın sizin yıkık kocanızı bekliyor :) Hani diyorsunuz ya, onun "gibiler" - benim "gibiler" diye; belli ki o kadın mal mülk için kendi hayat görüşünden bile ödün vermeyen "gibiler"denmiş. Siz ise hayatınızdan ödün veriyorsunuz direkt olarak. Siz hangi "gibiler"densiniz ?

Eşinizin eski sevgilisinin tek hatası, eşinize cevap vermek olmuş. Keşke muhatap olmasaymış. Onda da uzatmamış, nasip olmadı deyip geçmiş. Size sadakat borcu olan eşiniz, o kadın değil. Belki eski kocası bakardır diye profilini açıp gizliyor ? Nereden biliyorsunuz yani. Madem boşanmayacaksınız, çocuklarınıza da bu rezilliği reva görüyorsunuz, o zaman kocanıza sahip çıkın da millete tebelleş olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…