- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Üye girişi yapmadan okunuyor sanırım .Şimdi okuyordur merak etme yazdıklarımızı. Selam bu arada konu sahibi .Niye ban yedin gıııKonu sahibi, bandan dönünce nasıl okuyacak bunca yazıyı?
Öyle mi bilmiyordumÜye girişi yapmadan okunuyor sanırım .Şimdi okuyordur merak etme yazdıklarımızı. Selam bu arada konu sahibi .Niye ban yedin gııı
Bu sizin diyaloğunuz ben de bunu anlatamıyorum. Çok sevmiştim onu da diyebilirdiniz, bu yanlış bir hareket olmazdı. Burada adam çok sevdim demiş, bu cümle halen seviyorum anlamı taşımaz. Kadının karşı tarafa artık demesi de kendi ayıbı. ben onu savunmak için yazmadım o zaman boşananlar tekrar evlenmesin mi , unutamaz mı yani insan eski eşini sevgilisini diye...İşte bunu anlatamıyorum.Eşimden çok sevmedim.Duygum yok.Yani içimden bile gelmez bile böyle bir şeyi söylemek.Onun da benden önceki ilişkisi uzun sürmüş.O da hiç ben onu çok sevdim falan demedi.
Allahım yaÖyle mi bilmiyordum
O zaman konu sahibesi lütfen bu kez sakın, aklı basında giriş yap.
Besmele filan çek....
öyleleri derken ? Kadının ne suçu var ne ayıbı varO da bende cok sevdım yazmıs mesajda ama benım kocam zaten oylelerime layık
Ay ben de hiç anlamadım. Niye evlenirken kocama, geçmiş gitmiş eski ilişkim için, durup dururken onu çok sevmiştim diycem. Dürüst olmak böyle bir şey değil.Bu sizin diyaloğunuz ben de bunu anlatamıyorum. Çok sevmiştim onu da diyebilirdiniz, bu yanlış bir hareket olmazdı. Burada adam çok sevdim demiş, bu cümle halen seviyorum anlamı taşımaz. Kadının karşı tarafa artık demesi de kendi ayıbı. ben onu savunmak için yazmadım o zaman boşananlar tekrar evlenmesin mi , unutamaz mı yani insan eski eşini sevgilisini diye...
Normalde herkesi geride bırakmayı göze almışsın ki evleniyorsun Demişsiniz ya işte konuyu açan kadın da böyle düşünmüş. Sevgiliyle olan diyaloglar kişiye özeldir. Siz anlatmadınız eşiniz sormadı diye eskileri konuşmanalıyız yargısına varılmaz. Siz yargı makinesi falan mısınız... Bu insanlar konuşmuş işte size danışmadan, etmişler bir ayıp artık kusura bakmayın olan olmuşAy ben de hiç anlamadım. Niye evlenirken kocama, geçmiş gitmiş eski ilişkim için, durup dururken onu çok sevmiştim diycem. Dürüst olmak böyle bir şey değil.
Oldu olacak, ondan önce yaşadığımız herşeyi adım adım anlatalım. Hayatında iz bırakan şeyleri anlatırsın eşine. Mesela eski sevgilini hala unutamadıysan, karşındaki kişiyi onunla kıyaslıyorsan, o zaman dersin ben eski sevgili çok sevmiştim.
Hani konu konuyu açar, laf oraya gelir, tabi o zamanlar sevmiştik birbirimizi dersin. Ama durduk yere, ben senden önce 3 kişiyle birlikte oldum. 2 si öylesine idi ama birini sevdim demezsin. Gerek yok. Normalde herkesi geride bırakmayı göze almışsın ki evleniyorsun
Bir kere tarzınız çok garip, kavga etmeye yer arıyor gibi.Normalde herkesi geride bırakmayı göze almışsın ki evleniyorsun Demişsiniz ya işte konuyu açan kadın da böyle düşünmüş. Sevgiliyle olan diyaloglar kişiye özeldir. Siz anlatmadınız eşiniz sormadı diye eskileri konuşmanalıyız yargısına varılmaz. Siz yargı makinesi değilsiniz. Bu insanlar konuşmuş işte size danışmadan kusura bakmayın
Kavga etmeye yer aramıyorum da laf anlatmaktan sıkıldım. Beyin mi çalıştırsak gerçekten?? Eşine diyorsunuz bakın... evlendikten sonra söylemeyeceğini kadın bilememiş işte, bilse istemezdi herhalde.Bir kere tarzınız çok garip, kavga etmeye yer arıyor gibi.
İkincisi bizim dediğimiz de adam durduk yere bu lafı etmemiştir. Eşine bir kere bile sevgi sözü söylemeyen adam, eski sevgilisini sevdiğini neden söyler, biraz beyin mi çalıştırsak?
Bakın bu mesaja.Bile bile nasıl evlenmiş.Unutamamasına saçmalık diyor.Adam gerçekten sevmiş.Konu sahibine hak verenler Allah aşkına eski mesajlarını okuyun.Mal mülkten başka derdi olmadığını,adamın hala unutmamasına bütün sinirinin olduğunu anlarsınız.Bir de merak ediyorum.Birini istediğin zaman unutabiliyor musunuz?Bu sizin elinizde mi?Bu kız onu bırakınca15 kılo vermıs yemeden ıcmeden kesılmıs ben sana bastan soyledım dıyo ınsan 16 sene nasıl unutmaz böyle sacmalık olurmu
Yahu kadın kendi söylüyor unutur sandım evlendim diye. Kadından çok kadını savundunuz. Unutur sandım evlendim ne demek? Adamın unutmadığını biliyordum demek değil mi?E doğal olarak. Dullarla kimse evlenmesin bu mantığa göre, nişan atanlar sevgilisinden ayrılanlar hep bekar kalsınkadın nerden bilsin adamın unutamadığını, evlilik yoluna girmiş bir erkek bu
Nerde yazıyor unutur sandım evlendim diye? İlk yazıda konu sahibi öyle bir şey dememişYahu kadın kendi söylüyor unutur sandım evlendim diye. Kadından çok kadını savundunuz. Unutur sandım evlendim ne demek? Adamın unutmadığını biliyordum demek değil mi?
Yahu 10 yıldır biliyor. Hala boşamam diyor. Siz ne diyorsunuzKavga etmeye yer aramıyorum da laf anlatmaktan sıkıldım. Beyin mi çalıştırsak gerçekten?? Eşine diyorsunuz bakın... evlendikten sonra söylemeyeceğini kadın bilememiş işte, bilse istemezdi herhalde.
Adam hakkında yazdıklarınıza aynen katılıyorum, konu sahibesinin anlatımı aynen şöyle:Burda en Masum eski sevgili onu bile suclayanlar olmuş
Aynen yüreksiz madem bu kadın için sırf açık diye 5 yıl emek vermiş kadını hiçe sayacak kadar yüreksiz
52 sayfa konuda nerede yazdığını nerden bulayım ben size şimdi? Takip etmediğiniz konuda ahlam kesmeyin bir zahmet.Nerde yazıyor unutur sandım evlendim diye? İlk yazıda konu sahibi öyle bir şey dememiş