- 27 Mart 2019
- 29.000
- 103.542
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Aynen , içinde yaşadığı topluma bu kadar nasıl yabancı olunuyor anlamadım . Ya ben sürekli bir sürü veliyle muhattap oluyorum ya , ondan bana her konu gerçek geliyor .
Bu olay olmamıştır demek istemedim. Olmuştur ama konuşmaları çok itici yani abartılıyor gibi geldi.Neden yalan olsun, böyle hayat yaşayan bir sürü insan var . Sanırım siz çok elit bir ortamdasınız . İmrendim size .
Kız terketmisBence buradaki en masum kişi eski sevgili para yüzünden 5 yılı hiçe gitmiş terk edilmiş bir kızcağız
Terk edildiğinde onun yaşadıkları aklıma geliyor nasıl atlattı nasıl üstesinden geldi
Evlenmiş ayrılmış belki o psikolojiyle evlilik yaptı ve olmadı oda unutamadı zor
Ve çocuklar hiç bir şeyden habersiz belki dünyaya gelme sebebleri bile şu saçma sapan mal yüzünden belki daha çok bağlarım daha çok maldan alırım
Bilemiyorum
Ve sevgi olmadan dünyaya gelmeleri huzursuz bir evde büyümeleri yazık gerçekten
Kız bu adamdan ayrılmış, beni istemeyeni bende istemem hesabı.Bence buradaki en masum kişi eski sevgili para yüzünden 5 yılı hiçe gitmiş terk edilmiş bir kızcağız
Terk edildiğinde onun yaşadıkları aklıma geliyor nasıl atlattı nasıl üstesinden geldi
Evlenmiş ayrılmış belki o psikolojiyle evlilik yaptı ve olmadı oda unutamadı zor
Ve çocuklar hiç bir şeyden habersiz belki dünyaya gelme sebebleri bile şu saçma sapan mal yüzünden belki daha çok bağlarım daha çok maldan alırım
Bilemiyorum
Ve sevgi olmadan dünyaya gelmeleri huzursuz bir evde büyümeleri yazık gerçekten
O kadar yorulmama değmez ki. Öyle bir şey varsa bile kadının konuşmaları normal değil yani. Böyle birine neden bişeyler anlatmaya çalışayım ki? Adam boşver ayrıl diyor o ise onu rezil edicem diyor. E et bacım yani ne diyimYazmak parayla değil sende yazabilirsin. :)
Ayrılmış doğru ama adam istememiş kızda onurluca ayrılmışKız bu adamdan ayrılmış, beni istemeyeni bende istemem hesabı.
Aynen kız tamamiyle irtibatını kesmişKız terketmisnumarasını bile degsitirmis.
Mesela o olayın üzerine iki çocuk daha yapmayabilirdi10 yıl önce evliliklerin ilk yıllarında eski sevgilisinin evlendiği gün eve sarhoş gelmiş kocaya nasıl davranabilirdi kadın bilemiyorum.
Kadını savunmuyorum bu arada ama ma adamcağız da masum yada mağdur değil.
İster yazın ister yazmayın, yazmak isteyen zaman bulmus yazmış başkalarına "aman millet uzun uzun yazmışta yazmış" demeniz tuhaf. Herkesin kendi eli sonuçta :)O kadar yorulmama değmez ki. Öyle bir şey varsa bile kadının konuşmaları normal değil yani. Böyle birine neden bişeyler anlatmaya çalışayım ki? Adam boşver ayrıl diyor o ise onu rezil edicem diyor. E et bacım yani ne diyim
Adam istememiş değil ya kızın ailesi istememiş. Adamın babası da kızın ailesi de istememiş. Kız da mantıklı düşünüp kaçıp gitmiş izini kaybettirmiş. Adam çok uğraşmış geri dönsün diye.Ayrılmış doğru ama adam istememiş kızda onurluca ayrılmış
Terk edilmiş derken adamın istemediğini kast ettim yoksa kız yapması gerekeni yapmış
Evet, Onurlu davranmis. Minnet etmemiş.Aynen kız tamamiyle irtibatını kesmiş
Helal olsun kıza
Böyle kızlara hayranım net ne istediğini bilen dönüp arkasına bakmayan dimdik duran hem cinslerimi seviyorum
Adam istememiş değil ya kızın ailesi istememiş. Adamın babası da kızın ailesi de istememiş. Kız da mantıklı düşünüp kaçıp gitmiş izini kaybettirmiş. Adam çok uğraşmış geri dönsün diye.
Yahu adam uğraşmış geri dönsün diye kız dönmemiş, istememiş. Kız he dese belki tutup elinden gidecekti. Kız istememiş, napsaydı adam kafasına çuval geçirip mi kaçırsaydı kızı? Kafasına silah mı dayasaydı? Yok kız yok, kız kaçmış, kız istememiş, kız ben sana varmam demiş.Tamam aileler istemeyince adam o olmazsa bende olmam demiş mi dememiş
Sonuçta adam aileyi tercih etmis parayı tercih etmiş tutup kizin elinden gitmemiş
Ekleme...kızda yapabileceği en onurlu şeyi yapmış cıkmış gitmiş hayatından
Evet karı koca olarak daha fazla çocuk yapmayabilirlerdi.Mesela o olayın üzerine iki çocuk daha yapmayabilirdi
Hile kısmını bilmem de dün akşam da dedim adam işini görür döner totosunu uyur. Çocuk olmuş olmamış umursamaz. Kadını da umursamaz. O an sevişme ihtiyacını giderir bitti.Evet karı koca olarak daha fazla çocuk yapmayabilirlerdi.
Gerçi dün akşam kadının hile hamile kaldığı konuşuluyordu. Adamcağız yine mağdurdu yani :) bu kadar mağdur adama daha fazla laf etmeyeyim en iyisi ben.
Yahu adam uğraşmış geri dönsün diye kız dönmemiş, istememiş. Kız he dese belki tutup elinden gidecekti. Kız istememiş, napsaydı adam kafasına çuval geçirip mi kaçırsaydı kızı? Kafasına silah mı dayasaydı? Yok kız yok, kız kaçmış, kız istememiş, kız ben sana varmam demiş.
Ben gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Eda Gök diye bi kadın vardı. Esra Erol’un program şefiymiş sanırım. Kocası ve sevgilisine milyonların önünde ne yaptığına şokla tanık olmuştu herkes. Aldatılmak aşağılanmak ötelenmek emeğin hiçe sayılması kolay şeyler değil.
adam 5 yıllık ilişkisinden bahsetmiş. Ne var bunda. Forumda konu sahibine atıp tutan adamı ve unutamadığı aşkını canhıraş savunan herkes gözünü kocasında açtı sanırım. Nasıl bi her kalıba göre farklı şekle girmektir bu pes!