Kocam eski sevgilisini unutmadı

Bence yanlış anladığınız birşey var
Ben gözümü kocamda açtım, o bilmem kime layık
Konu sahibi başı açıkları, bakire olmadan evlenenleri, boşanmış kadınları kendinden aşağıda görüyor
Bu sürü psikolojisi değil, edilen hakarete tepki
Kadın dert yanmaya değil, namusuyla kendince ahkam kesmeye gelmiş

Burda suçlanacak son kişinin eski sevgili olduğunu düşünüyorum. Sanki çok harika evlilikleri var da herşeyi eski sevgili bozuyor gibi bir havası var konu sahibinin.

Bir insan hakliyken nasil kendini haksiz duruma dusurur adli bir calisma olmus. Bile bile lades demis, simdi vazoyu devirip kayinpederi aramakla onurlu kadin olunmuyor iste.3 cocuk dogururken neredeydin diye sorarlar adama. Konu sahibindeki negatif elektrik buram buram dalgalaniyor. O adam cok yasamaz zaten konu sahibiyle :)

Burda suçlanacak son kişinin eski sevgili olduğunu düşünüyorum. Sanki çok harika evlilikleri var da herşeyi eski sevgili bozuyor gibi bir havası var konu sahibinin.
Eski sevgiliyi suçlayanları gözlerim pörtleyerek okudum resmen. Eski sevgiliden mesaj gelince hesapları kapatıp, telefonu yakıp kendimizi bir yerlere kapatmamız gerekiyor herhalde.

Eski sevgilim bugün bana mesaj atsa seni çok sevmiştim falan diye her medeni insan gibi ben de çok sevmiştim ama kısmet değilmiş umarım mutlusundur falan diye cevap veririm. Veririm yani, neden vermeyeyim. Düşmanım mı bu adam? Bir şeyler denemişiz, yaşamışız olmamış. Yaşanmışlıkların hatırına iki kelam edilir. Bu aldatma değildir.

Bakire olmadan evlenenlere bile demedi aslında direkt erkek arkadaşı olanlara dedi, mesele sevişmek bile değil.

Boşanmış kadınlara artık,
Açık kadınlara ve sevgilisi olanlara yollu diyen bir kadını savunursam kendi kadınlığımdan şüphe ederim ben.

Burada kimse adamı aklamıyor ancak baştan kendisine sevmiyorum başkasını seviyorum unutamadım, sen sadece kapalı olduğun için ailem seni istiyor diyen bir adamla ve aile apartmanında oturacaksınız diyen eş ailesine sırf adam aileden zengin malı mülkü var diye bile bile evlenen, adam başka kadın için evlere girmezken çocuk üstüne çocuk yapan, evde sürekli kayınpederinin malını paylaştırması ile ilgili kavga çıkaran, malın mülkün kaynağı ve o eşle evlenebilmesinin tek sebebi olan eş ailesine bile nasıl olsa nikahı yaptım çocukta doğurdum diye terbiyesizlik yapan bir kadına saygı falan duymam.
Ayrıca mal adamın üstüme geçmiş olsa ya da babanın verdiği bedel ile sonradan alınmış alsa bile kanunen karşılıksız kazanım sayılır ve kadının bu mal üzerinde kadının hakkı yoktur. Zaten adam altına arabasını vermiş evini vermiş, maddi durum iyi olduğu için iyi bir nafakada bağlanır, bunları vermeye razı yani burada birçok üyenin bir ömür saatlerce çalışarak elde ettiği bir kazanımı kadın baştan bile bile lades dediği bir evlilikten 10 yılda almış zaten. Kadın burada konu açarken durum bu, baştan yanlış yaptım ama boşanmak istiyorum deseydi ben dahil herkes kanunen hakkı olanı alması için yol gösterirdik ancak kadının derdi mutlu evlilik, kocası falan değil kadının derdi kanunen hakkı olmayan mal mülk , bunun için kadın evlatlarına bile acımamış bu rezil aile ortamına çocuk üstüne çocuk yapmış. Kendine saygı duymayan, para için herşeye göz yumup evlenen, para için evlendiği kocasına bekaretini verdi diye kendini üstün gören , ,bekarken eşine gönlü kaydı arkadaşlık kurdu, başı açık ve boşanmış diye tanımadığı kadına evliliğinin başından itibaren artık yollu diyen bir zihniyete üzülmem, acımam da kusura bakmayın

Son düzenleme:

Ee her aldatılma mevzusunda kk'da uçuşan bir yorum tarzıdır "bak gör onlar aynı eve girince birbirlerinin ne halt olduğunu anlayacaklar sen üzülme vs". Ben onlar gibi ayartmayı bilmem demesinde ne var linç edecek? Kadın boşanmış ve evli bir erkekle yasak ilişkinin fitilini ateşleyecek cilveli laflar ediyor. Bu herkesin harcı değil.

"Artık" meselesi de ben ısrarla bunun bir sinir çıkarma, öfke yöneltme kelimesi olduğunu düşünüyorum. Kk'da çook daha fenalarını duydum hiç de kimsenin dikkatini çekmedi. Mesela anasayfadaki kilo yorumlarına da aynı şeyi yazabilir msin?

Kadının üslubunda bir sorun olduğu belli ama konuyu bu hale getirmeye sebep olacak kadar önemli değil bu. Sonuçta bizler de burada fularlarımızla Türk Edebiyatında 2. Yeni Dönemini tartışmıyoruz. Bariz linç var burada.

Ayrıca erkek adam şöyle yapar, adam gibi adam böyle yapar tarzı cümleleri dikkate alamıyorum. Herif adam olsaydı anası babası istedi diye sevdiği kadını bırakmaz, sevmediği biriyle evlenip ondan 3 çocuk yapmaz, üstüne boşanmış sevgiliye internetten yem atmazdı.

Boşanan kadınlar çocuklarının rızkını karşı tarafın "adamlığına" bıraksaydı ohooo.

Son olarak; o bana hakkımı vermedi ben söke söke aldım!

Doğru evet, gözünü kocasında açmasaymış keşke belki daha mutlu olurdu

E siz de konu sahibiyle aynı kafadasınız demek ki.

Ben de seni sevmiştim ama kısmet değilmiş demek cilve mi? Siz cilve görmemişsiniz

Adam anası babası istemedi diye bırakmamış, anası diğer kadını seviyormuş zaten, baba da ikna edilirdi bir şekilde. Kadın istememiş, ailesi de uygun görmemiş. Kadın izini kaybettirip gitmiş, adama savaşacak alan bırakmamış. 16 sene önce 20 yaşında haliyle bu adamla evlenmeyi istememiş kadın şimdi üç çocuklu başında saç kalmamış haline mi cilve yapacak

Tamam ben sizi şimdi hatırladım. Sizin boşanma konularınızı yakın zamanda sık sık gördüm, herhalde geçen haftaki nafaka sorununuz falan çözüldü ne mutlu size.

Siz de aslında çok iyi biliyorsunuz mal paylaşım durumlarının ne kadar zor olduğunu bir çok konunuz var. Çok zor zamanlar yaşamışsınız. Kadının hakkından bahsetmedim ben çocukların hakkından bahsettim. Adam isterse her şeyi yeni kadının üstüne yapsın çocukları yine de hak sahibi onu kastettim aslında. Yalnız şöyle bir durum var, değil konu sahibinin donuna kadar alması eş kişisi üstüne düşerse konu sahibinin sandalye vazo kırmasını kullanıp çocuklarını bile alır değil ev araba vermek. Sizinle konu sahibinin boşanması konusunda hemfikirim saygı ve sevgi paylaşılmayan evlilik sürmemeli 3 çocuk olmadan bitmeliydi. Hatalar silsilesi..

Aynı kafada olsam herifi donuyla kapı önüne koymazdım. Aslan gibi yalnız, güçlü bir boşanmış kadınım. Hikayem ve mücadelem kendime özgü. Yanlışınızı söyleyince kendiniz savunmak için kişisel saldırıya geçmenize gerek yok.

Bal gibi de cilve. Aradan 16 yıl geçmiş iz kaybedilmiş de ne diye 16 yıl sonra böyle bir cevap veriliyor. Siz de bu kadınla "aynı kafadasınız" demek ki.. Umarım eski sevgiliniz mesaj atmaz.

16 yıl çok uzun ölse insan unutur . Çok zor çocuklar için bu ortam çok yıpratıcı. Allah konu sahibine de eşine de doğru olanı göstersin.
Unutamaz çünkü adam evdeki kadını hem sevmiyor hem de huzuru yok. Bu yüzden sürekli aklında o eski heyecan var, o olsaydı her şey çok güzel olurdu psikolojisinden çıkamıyor. Halbuki kendisi yüreksiz yetersiz bir adam. Kendi cehennemini kendi yaratmış ve buna gönüllü gelen kadının yanında 3 masum çocuğu da sürüklemiş.

Evet o kadınla aynı kafadayım. Yaşanmışlıklarımdan korkup kaçmıyorum. Bir mesaj attım diye adamların koynuna girmiyorum.

Konuyu net olarak okuduğunuza emin misiniz? Bence okumamışsınız.
Kadın adama mesaj atmamış, adam kadına mesaj atmış, bilmem farkında mısınız?
Burada kimse ne kadını, ne kocayı güzelledi, yaptığının yanlış olduğunu vurguladı. Zaten aldatan/aldatmaya meyilli adamı kimse burada savunmaz.
Oldu, burada herkes sinirinden birine artık, bi bok desin, o. muamelesi yapsın bizde vah vah acısı var öfke çıkarıyor diyelim. Mantıklı geliyor mu size? Linçleri haklı bulduğumdan değil ama insanların haksız olduğunu da düşünmüyorum.
Burada bir kadına ağza alınmayacak şeyler söylerse, boşanmış kadınların hepsini zan altında bırakıp onlar için "artık" derse gerektiği cevabı da alır. Ben lafımı esirgemem, her yerde yazabilirim sizi bilemem. Bana göre yanlış yanlıştır, bitti.

İştee aynı yere geliyoruz, o adamın yanlışı. AMA aynı şey kadın içinde geçerli. Gerçekten gururlu bir kadın sevilmediğini bile bile evlenip, kocası eski sevgilisinin düğünü olduğu gün içip içip eve geldiğinde boşanmayıp üzerine 2 çocuk daha yapmaz. Hayır ben zaten anlamıyorum nerede mutsuz çift görsem çevrelerinde 3 5 tane çocuk. Siz yapar mısınız? Dayak yediğiniz, mutsuz olduğunuz, kocanızın sizi aldattığı bir evliliğe bile bile 2 çocuk daha yapar mısınız?

Yine yanlış anlamışsınız, ben boşanmış kadınlar kendisini kimsenin insiyatifine ya da insafına bıraksın demedim, insan olan zaten çocuklarını ser sefil bırakmaz demek istedim. Sizin eşinizinde demek ki çocuklar umurunda değilmiş, sizi ortada bırakmış sizde söke söke almışsınız. Ama ortada bırakmayan nice insan var, adamda onlardan biri belli ki. Evi falan vermeyi kabul etmiş, zaten çocuklar her şekilde hak sahibi. Konu sahibi gurursuzluk yapmayıp boşansın diyeceğim ama onunda tek derdi dükkanlar, yazıklar, ev,para.

Parti kurunca haber et, oy vercem sana.
Alalım seni de vahşet team’e

Medeni şekilde ayrılmak, ayrılıp dost kalmak hadi hepsini geçtim karşılaşınca selamlaşmak kavramlarından haberi yok bağzı insanların. Eski sevgili olunca gözgöze geldiğimiz anda ya da mesajla iki kelam edince kendimizi yatakta bulacağız falan sanıyorlar herhalde

Valla kocan doğru demiş ağzından beddua düşmüyor
Adam evlenmiş ama burnundan gelmişin
Hemde ailesinin de

Sende azicik.naif olsaydın 3 çocuk doğurmuşum olgun olsaydın kocana o.kadini unuttursaydin

Eminimn ki 3 çocuğu bile bunun için dogrudun adam gitmesin diye

Aileye den iyi olmuş açık diye almamışlar
Kapalı almışlar oda oğlanlarının hayatını karartmis

Şimdi bosanmiyacaksin o paraları ona yedirtmeyeceksin aman ne büyük mağrifet
Ortada onla evlilik var sanki aldatma var sanki
Aileye şeytan diyorsun ama asıl büyük şeytan sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…