Kocam eski sevgilisini unutmadı

kocan iğrenç biri
Hem sevgisinin arkasında duramamış hem de eşim çocuğum var demeden eski sevgilisine mesaj atacak kadar aşağılık bir adam

Kadın da eğer gözleminiz doğruysa sosyal medyada vs yazıyorsa o da aşağılık olabilir.

Mutsuz bir ortama 3 çocuk niye getirdiniz ? En büyük hatanız bu bence

Sağlam bir nafaka tazminat talep et ayrıl

Mevzu evlilik mevzusu değil kadınları hakir görmedi ben namusluyum o kız yollu demesi ben kapalıyım o açık demesi kadına artık diyor sırf bekar iken sevgili olduğunu için yollu diyor zaten diğer mevzular ile hiç birşey demedim kendi kocası yazmış kadına oda evet bende sevdim ama olmadı kısmet demiş. Kârı koca zaten sorunlu elin kadına çamur olmasınlar yeter
Umarım karsı taraftaki kadın adamın oyununa gelmez.
Umarım boşlukta değildir.
Yoksa ayvayı yedi.....

Umarım karsı taraftaki kadın adamın oyununa gelmez.
Umarım boşlukta değildir.
Yoksa ayvayı yedi.....
Umarım bunlar karı koca sorunlu zaten bari kadın bunlara bulaşmasın üstelik konu sahibinin 3 çocuğuna yazık piskolojik olarak onlarda yarın birgün insan içine çıkacaklar çevrelerine zarar verecekler anne baba birbirlerini yerlerken asla mutlu olmacaklar

Bence ben ondan daha guzelim kocamdan yani benı mıllet genc kız zannedıyo ama bir kere sarılmadı sevmedıbir hediye almadı biliyorum ben ona uc cocuk verdım cocukları napıcam bosasam bide bana dıyo ki benım anam babam olmasa coktan bosamıstım senı annesı babası bosanma demıa kardesı de bosandı cunku sen bosanma Allah rızası ıcın katlan demıs kendı dıyo
Ben kadınlıgımla namusumla gurur duyuyorum ama onlar pislik allahlarından bulaunlar
bir kere sarılmadı da 3 çocuk nasıl oldu

Bence bu konu fake ya

İşte kızdığım nokta neden bu bağırisi 16 yıl önce yâda 16 yıl içinde o mesaji görene kadar yapmadı biliyor adam gözüne sokmuş vallahi bu aldatma konuları beni geriyor.
Kadına sordular mı bakalım ne düşünüyorsun diye?
Görücü usülü olmuş. 20 yaşında hiç erkek tanımayan cahil bir kıza ne söylesen kanar.

👏🏿👏🏿👏🏿

O hınc ile değilde düzgün uslup ile yazsa idi konu çok daha güzel yerlere giderdi...
Üslup yanlış ancak düşünce yapısında yanlış olan bir şey yok.
Çünkü kocası ve ailesi "açık kadın istemeyen" geri kafalı insanlar.
Eski sevgili ve ailesi de "kapalı istemeyiz" diyen geri kafalılar.
Yani hiç kimse gençler mutlu olsun da açık-kapalı farketmez dememiş.

Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Tamam çok kötü bir durum
Ama sizin uslubunuz da hiç hoş değil
Kadın boşandı diye artık mı oldu
Biliyomuşsun evlendiğinde sevdiği olduğunu
Bu dediğin de kocan
Malına gelir derken siz sanki malına gitmişsiniz de başkalarını da öyle zannediyorsunuz
Böyle giderse yani üslûbunuz değişmezse bu adam gider haklıyken haksız duruma düşersiniz
Sizin bakış açınıza göre yazıyorum elalem kadın elinde tutmayı beceremedi kocasını elinden kaçırdı derler

Mesele sadece üslup değil, kafa yapısı.

Mevzu evlilik mevzusu değil kadınları hakir görmedi ben namusluyum o kız yollu demesi ben kapalıyım o açık demesi kadına artık diyor sırf bekar iken sevgili olduğunu için yollu diyor zaten diğer mevzular ile hiç birşey demedim kendi kocası yazmış kadına oda evet bende sevdim ama olmadı kısmet demiş. Kârı koca zaten sorunlu elin kadına çamur olmasınlar yeter

Bence hepsi aynı kafada.

Üslup yanlış ancak düşünce yapısında yanlış olan bir şey yok.
Çünkü kocası ve ailesi "açık kadın istemeyen" geri kafalı insanlar.
Eski sevgili ve ailesi de "kapalı istemeyiz" diyen geri kafalılar.
Yani hiç kimse gençler mutlu olsun da açık-kapalı farketmez dememiş.

Neden onu benden kurtarıyo mesaj atmıs kadın cevap yzmıs unutmadıgını soylemıa neden terslemıyo kadın bende cok sevdım dıyo gorusuyolar cunku evlı adaml gorusuyo o kadın onuda rezıl edıcem yıne dıyorum gelen rahat etmeye parasına gelır zaten
Yani parayla rahatlık olsaydı şuan bu konuyla burda olmazdınız değilmi sizin gözünüzü para hırsı bürümüş ama ne yapsanızda adam yapacağını yapacak rezil edicekmişsiniz ya anladığım kadarıyla çirkeflik yapıp kabus gibi üzerine çökeceksiniz ama yine olan size olur sizden çok çocuklarınıza olur kendi egonuzdan vazgeçip çocuklarınıza odaklansanız bu kaostan en az yara almadan nasıl çıkartırım derdine düşseniz keşke....

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Ben artık su düsüncelerden de bu düşünce sahiplerinden de igrendim! Açık söylüyorum bunu bakın biri ile boşanabilirsiniz asık olabilirsiniz sürekli bu platformda kocasınu rezil edip sonra koynuna giren omurgasız kadınlara denk geliyoruz, başkasını sevmis diye mi adamı rezil edeceksiniz? İyi de adam sizi aldatmamıs ki? Asıl sorun ne biliyor musunuz sizi sevmediğini hissettiğiniz icten ice bildiğiniz bi adamdan 3 cocuk dünyaya getirmis olmak... cünkü sevildiğibi insan mutlaka hisseder, 10 sene kimse rol yapamaz... ve daha da acısı esiniz hala karsıdaki kadını seviyor ama siz hala dik durus sergilemekten kacınıp bosamayacam diyorsunuz, bosamayın efendim sizin kendinize saygınız yok ise biz ne yapabiliriz burada adamın kalbine zift mi dökelim, esiniz siz olmasanız baskası ile evlenecekti mutlaka cünkü belli ki ailevi değerlere özen gösteriyor, ama bunu size bu sekilde yansıttıgı icinde cok hatalı benim gözümde....

Çocuklarınızın hayatını güvence altına alacak şekilde ev ve nafaka talep edin ve ayrılın. En büyük zararı kendinize ve çocuklarınıza veriyorsunuz. Siz onları rezil edeyim için sogusun öyle gideyim istiyorsunuz. Ama aslında tam tersi size bir kadın bir anne olarak daha çok yakışır emin olun.

Görücü usülü olmuş. 20 yaşında hiç erkek tanımayan cahil bir kıza ne söylesen kanar.
O zaman niye kızıyor var olan düzende ailesine öfkesini kussun. 🤷 sonuçta aldığı adam tarafından gönülsüzmus benim annemin sevdiği varken vermişler hiç kimseye değil kendi aileme kızıyorum derdi
. Babam psikolojik hastası çıkmış babaannemler saklamış bunu evlenip öğrenmiş yatıp kalkıp kendi ailesine Allah'ınizdan bulun derdi. Niye başka kadına sariyor.

Sevgili KK kadınları! Burada aldatan erkekler ve onların sevgilileri hakkında şimdiye kadar okuduklarımı başka yerde okuma ihtimalim yok. Bu bir KK klasiğidir. Şimdi bu kadına niye bu kadar yüklendiniz? Resmen sürü psikolojisi. Birkaç kişi kadını hedef aldı diye hepiniz hurraa sağlı sollu girişmişsiniz. Belli ki acı çekiyor, ne yapacağını bilmiyor. Yol gösterecekseniz gösterin, hatalarını söyleyin ama yaptığınız resmen linç. Yapmayın etmeyin.

Konu sahibi, hatayı en başta yapmışsın. Başkasını seven adamı kendine koca yapmaya çalışmışsın. Bunca yıl olmamış, bundan sonra da olmayacak. Öfkeni 3. şahsa değil muhatabına yönelt ve hem çocukların hem kendin için doğru olanın ne olduğunu sakin kafayla düşünmeye başla. Yanlış erkeklerle ömrü heba olan kadınlar psikolojik olarak da mahvoluyor. Sen de kendini mafvetmişsin. Daha fazla perişan olma. Burada "derdin para" diyenlere de bakma. Tabii ki derdin para olacak. Her ne kadar yanlış yapmış olsan da şu an yaşayan, birçok şeye ihtiyaç duran 3 çocuğun var. Bu çocuklar su yakmıyor. Onların hakkını alman gerekiyor. Sana şu an kötü gelen ama aslında senin lehine olan gelişme şu. Kocan boşanmak istiyor. Kendiliğinden evi sana bırakmaya razı olmuş bile. Araban da var. Kocana anlaşmalı boşanma karşılığında imkansız bir tazminat ve nafaka öner. Zaten o fiyatı aşağı düşürmek için sana yalvaracak. Sonra miktarı onun zorlanacağı ama kabul edeceği bir noktaya kadar indir. O sevgilisine kavuşma hayaliyle kabul edecektir. Ama emin ol o kadın da çulsuz adama gitmez. Tabii işin o kısmı seni bağlamaz. Sen kendini ve çocuklarını düşün. Tee ilk günden beri kalbi sana ailt olmayan, on yıllarca hep başkasını sevmiş, bundan sonra da sevecek olan adamın varlığı seni mutlu etmeyecek. Al parasını, posasını karıya yolla. İnan bu sinir stres yok olup gidecek. İlk defa nefes aldığını hissedeceksin. Ve belki bir gün seni gerçekten seven biriyle karşılaşacaksın.
Fazla iyi düşünüyorsun.
İnsanların yüklenme sebebi
"ben onlar gibi koca nasıl ayartılır bilmem"
"kocam onunla Evlenseydi bi bok olmadığını anlardı"
"kocam ancak onun gibi artıklara layık"
Cümleleriydi. Ağır açık-kapalı, bakire evlenmek vurgusu var.
Burada yeri gelip hoygoy yapılır konu dağıtılır edilir ama kimse kadına hakaret eden birine sürü psikolojisi uygulamaz. Hani buradaki üyelerin sürü psikolojisiyle hareket ettiğini söylüyorsunuz ya ondan dedim.
Ben konuya girer girmez kadının hakaretlerine tepki gösterdim.
Burada kimse ne kadını ne kocayı güzelledi, konu sahibinin yaptığının yanlış olduğunu söyledi.
Bazı yanlışlar yanlıştır. Bunun ortası yok. Konu sahibi bile bile evlenmiş. Adamın dediğine göre (ki bunu konu sahibi kendisi beyan ediyor) hakaret beddua ağzından eksik olmuyormuş. Adamın seveceği varsa da sevmemiş, çünkü konu sahibi adama sevebileceği alan bırakmamış. Para konusuna girmiyorum bile, kadında kocasını para için bırakmıyor. "başkasına yedirmem" diyor. E çocuklarının haklarını alıp gitmek gibi bir şeçenek varken neden gurursuzu oynama peşinde? Adam vermeye razı, zaten adam olan erkek çocuğunun hakkını vermeden bırakmaz. Benimde annemle babam ayrıldı, babamın maaşı belki 10binin üzerindedir. 10 yıldır ayrı oldukları süreçte her ay ayın 6-7'si olduğunda asgari ücretin fazlası hesabımıza yatar, bununla da kalmaz daha 7 8 ay önce aldığı arabayı annemin üzerine yaptı. Çünkü doğrusu budur, ne kadar ayrılırlarsa ayrılsın o çocuklarının annesi. Adam olan ne çocuklarını ne eski eşini mağdur etmez. Sizin kocanız sizin çocuklarınızın hakkını vermemiş, okudum üzüldüm ama veren veriyor her türlü. Adamda vermeye yanaşıyorsa para için boşanmamanın amacı nedir? Ayrıca adamın çulsuz olduğunu zannetmiyorum, bayağı dükkanları varmış işte konu sahibi tam olarak bundan boşanmıyor. Gerçekten soruyorum konu sahibinin üslubu, boşanmış insanlara artık demesi sizi hiç rahatsız etmedi mi? Bir insanın hak vereceği varsa da vermez, her zaman ne denir; "üslubunuz kimliğinizdir.

Sormuşlar. Kendi bile isteye hür iradesiyle kabul etmiş. Dün akşam S sassyassyy sorguladı zaten bu durumu. Unutur sandım evlendim dedi konu sahibi.

Çok ama çok kötüsünüz. Artık olanda sizin iğrenç ötesi düşünceleriniz. Umarım eşiniz sizi boşamazda sizde kendi tabirinizle artık olmazsınız.

Bu yazdıklarınızdan,üslubunuzdan anladığım kadarıyla siz kendi kendinizi rezil ediyorsunuz,farkında değilsiniz.

İnsanlar evlenmeden önce ilişki yaşayabilirler.Bu onları artık,namussuz yapmaz.Bunu bile bile evlenen sizsiniz.Adam size yalan söylememiş.Onları rezil edeceğim diye olan çocuklara ve kadınlık gururunuza olacak.

Benim eşimin de benim de evlenmeden önce uzun ilişkilerimiz olmuş.Bu bizi kötü yapmaz.Önce bu kafadan çıkın ve gerçekten sevilmediğiniz bir adamla hayatınızı daha fazla karartmayın.

Ben artık su düsüncelerden de bu düşünce sahiplerinden de igrendim! Açık söylüyorum bunu bakın biri ile boşanabilirsiniz asık olabilirsiniz sürekli bu platformda kocasınu rezil edip sonra koynuna giren omurgasız kadınlara denk geliyoruz, başkasını sevmis diye mi adamı rezil edeceksiniz? İyi de adam sizi aldatmamıs ki? Asıl sorun ne biliyor musunuz sizi sevmediğini hissettiğiniz icten ice bildiğiniz bi adamdan 3 cocuk dünyaya getirmis olmak... cünkü sevildiğibi insan mutlaka hisseder, 10 sene kimse rol yapamaz... ve daha da acısı esiniz hala karsıdaki kadını seviyor ama siz hala dik durus sergilemekten kacınıp bosamayacam diyorsunuz, bosamayın efendim sizin kendinize saygınız yok ise biz ne yapabiliriz burada adamın kalbine zift mi dökelim, esiniz siz olmasanız baskası ile evlenecekti mutlaka cünkü belli ki ailevi değerlere özen gösteriyor, ama bunu size bu sekilde yansıttıgı icinde cok hatalı benim gözümde....
Konu sahibi rezillik çıkarsa yine olan ona malum toplumumuz erkeği her şekilde hakkı çıkartıyor bu kadar saçma düşünen bir kadının çevresi adamı kutsal varlık olarak gördüğünden suçlu yine kendisi olur kadın olsaydın tutsaydın derler konu sahibine kocasına erkek adam bu derler

X