Burada kimse adamı aklamıyor ancak baştan kendisine sevmiyorum başkasını seviyorum unutamadım, sen sadece kapalı olduğun için ailem seni istiyor diyen bir adamla ve aile apartmanında oturacaksınız diyen eş ailesine sırf adam aileden zengin malı mülkü var diye bile bile evlenen, adam başka kadın için evlere girmezken çocuk üstüne çocuk yapan, evde sürekli kayınpederinin malını paylaştırması ile ilgili kavga çıkaran, malın mülkün kaynağı ve o eşle evlenebilmesinin tek sebebi olan eş ailesine bile nasıl olsa nikahı yaptım çocukta doğurdum diye terbiyesizlik yapan bir kadına saygı falan duymam.
Ayrıca mal adamın üstüme geçmiş olsa ya da babanın verdiği bedel ile sonradan alınmış alsa bile kanunen karşılıksız kazanım sayılır ve kadının bu mal üzerinde kadının hakkı yoktur. Zaten adam altına arabasını vermiş evini vermiş, maddi durum iyi olduğu için iyi bir nafakada bağlanır, bunları vermeye razı yani burada birçok üyenin bir ömür saatlerce çalışarak elde ettiği bir kazanımı kadın baştan bile bile lades dediği bir evlilikten 10 yılda almış zaten. Kadın burada konu açarken durum bu, baştan yanlış yaptım ama boşanmak istiyorum deseydi ben dahil herkes kanunen hakkı olanı alması için yol gösterirdik ancak kadının derdi mutlu evlilik, kocası falan değil kadının derdi kanunen hakkı olmayan mal mülk , bunun için kadın evlatlarına bile acımamış bu rezil aile ortamına çocuk üstüne çocuk yapmış. Kendine saygı duymayan, para için herşeye göz yumup evlenen, para için evlendiği kocasına bekaretini verdi diye kendini üstün gören , ,bekarken eşine gönlü kaydı arkadaşlık kurdu, başı açık ve boşanmış diye tanımadığı kadına evliliğinin başından itibaren artık yollu diyen bir zihniyete üzülmem, acımam da kusura bakmayın