Kocam eski sevgilisini unutmadı

Şu forumda sevmedığim sorulardan biridir ama sizin konunuzda dayanamadım 10 yilla 3 cocuk niye? cocuk dogurunca daha mı cok sevecek bağlanacak zannettiniz?

tavırlarınız davranıslarınız aklıma masumlar apartmanındaki Hasibeyi getirdi.

Kocanız sucsuz demiyorum ama beni sevmiyor diye sinir harbi gecire gecire iyice sogutmuşsunuz kendinizi.

Yazık çocuklarınıza.

16 yıl çok uzun ölse insan unutur . Çok zor çocuklar için bu ortam çok yıpratıcı. Allah konu sahibine de eşine de doğru olanı göstersin.

Konu sahibinin ruhu kötü daha ortada birşey neymiş kadını rezil edecekmiş bissürü kadınları aşağılama yapmış bu zihniyet her şeyi hak ediyor kusura bakmayın
Konu sahibi haklı. O daha 20 yaşındayken belki de söz hakkı yokken "yara bandı" olarak kullanılmış 16 senedir. Eminim aileler "evlenince unutur, çocuğu olunca unutur" diye avuttular kadıncağızı. Kocası o kadar erkek ve aşıkmış madem, ailesine rest çekseydi. Ya sevdiğim kadın ya da hiç kimse deseydi. Ama yememiş. Çünkü sevişmeye, işlerini gördürmeye kadın lazım. Bir kez bile gönlünü yapmadığı kadını suçlamak da karaktersizlikten başka bir şey değil.

Karşı taraftaki kadın için de aynısı geçerli. Madem aşkları adeta Kerem ile Aslı gibiydi. Neden ayrıldılar? Her şeyi göze alıp evlenselerdi. Ama onun da gözü yememiş. Başkasıyla evlenmiş, evlilik yürümeyince ex aklına gelmiş. Ne tesadüf. 16 senedir kaçarken bir şey yok. Başarısız evlilik olunca, evli eski sevgiliye unutamadım diye yazıl. Bu da karaktersizlik.

16 senedir sevilmeyen, kandırılan bir kadının isyanı bence. Evet üslubu kötü ama haklı.

Aynen ya bak B bilmiyomnapacam nickinden başla düzelmeye yazarken utandim kimse kimsenin icinde kalmaz bu kadar süre. Mesele senle mutsuz olmasi aslinda. Ki adamin kendi de bas bas söylüyor. Sen şu an ne yapmayi düşünüyorsan sil hepsini kafandan tam tersini yapmaya başla. Adami kaybetmeme niyetinde oldugun icin diyorum. Çünkü sen iyi olsan, aman keyfim yerinde, evdeki de iyi gibi ne ugrascam disardakiyle derdi. Erkeklerin en onem verdigi sey huzur bence. Bitmek bilmeyen bi huzur ihtiyaclari var. Bana dokunmayan yılan bin yasasıncilik. Yani adama iyi davran huyuna git aşkla bak ne bilim dırdır etme.

görücü usulu evlenip çok çok mutlu olanlarda var, genelleme yapmamak gerek. insanların mizaçları ile ilgili.
Dedim ya genelleme yapmıyorum. Çok kısa içinde birbirini sevip saygıyı üst seviyede tutan tanıdıklarım var çok uzağa gitmeye gerek yok 7 yıl önce arkadaşım öyle evlendi. Mis gibi evliliği var.

İşte kızdığım nokta neden bu bağırisi 16 yıl önce yâda 16 yıl içinde o mesaji görene kadar yapmadı biliyor adam gözüne sokmuş vallahi bu aldatma konuları beni geriyor.

Konu sahibinin ruhu kötü daha ortada birşey neymiş kadını rezil edecekmiş bissürü kadınları aşağılama yapmış bu zihniyet her şeyi hak ediyor kusura bakmayın
Zihni içinde bulunduğu durumdan dolayı saçmalıyor olabilir ama kimse aldatmayı haketmiyor.
Yarın bri gün sizde partnerinizin gözünde bu kadının durumuna düştüğünüz de aldatsın mı sizi?
Neden karsıdakinin acısını içimizde hissederek yorum yapmıyoruz.? (can yakan kısımdan bahsediyorum)

Bu olayda zaten herkes suclu....

O hınc ile değilde düzgün uslup ile yazsa idi konu çok daha güzel yerlere giderdi...

Kesinlikle katılıyorum. Adam leş. Liseli ergen gibi çocuğuna eski aşkının adıyla hitap etmesi.. kaç yaşında insan hiç yakışmıyor. Konu sahibi burada kizmakta haklı ama tepkileri çok yanlış.

E herhalde cok dogru soyledin konu sahibi mutlu evliligin sirrini bakire olmak zannediyor alakasi yok bir kavgada bu kadar edepsizlesirse insan beddua küfür eden bir kadina hangi adam asik olur insan karısına yillar sonra bile asik olabilir oysa sevip evlendiği kadin zamanla kufurbaz herkavgada ana avrat duz giderse hic bir erkek ne sevgi ne ask duyar kadindan ben bile burdan tiksindim

İyi de kadın adama yazmamış ki adam kadına yazmış ve nasip değilmiş demiş ha belki cevap yazmaya bilirdi ama yazmış konu sahibinin de rezil edeceği biri varsa kocasıdır kusura bakmasın madem bu kadar kötü evliliği 1 çocuk yapmışsın diğerlerini yapma o çocuklara yazık değil mi bir kere koca adam değil adam kızına hitaba bak ben o adamı tutarmıyım başlarım malına mülküne

Mevzu evlilik mevzusu değil kadınları hakir görmedi ben namusluyum o kız yollu demesi ben kapalıyım o açık demesi kadına artık diyor sırf bekar iken sevgili olduğunu için yollu diyor zaten diğer mevzular ile hiç birşey demedim kendi kocası yazmış kadına oda evet bende sevdim ama olmadı kısmet demiş. Kârı koca zaten sorunlu elin kadına çamur olmasınlar yeter

GERçekten şu üslupla, davranış biçimiyle nasıl bir evliliği devam ettirmeyi planlıyorsunuz anlşılır gibi değil. Eşinizin ailesi kötü eşiniz kötü bir tek siz iyisiniz. Birincisi adam size söylemiş zaten kandırmamış ki... ikincisi evliliğiniz güzel gitseydi eski bu kadar hatırlanan olmazdı... üçüncüsü bu kavga dövüş haliyle eski sevgili olmasa da yenisi olurdu. Az biraz kendinize baksanız keşke... sadece kendinizi rezil edersiniz bu tavırlarla. Kimse de arkanız da olmaz

Kayınpeder baskınlığıyla, mal mülküyle çocuklarının evliliğine müdahale etmiş.
Kocan sevdiğiyle değil, babasının istediği, yani sizinle evlenmiş.
İddiaya varım öyle babaya karşı çıkmaktan korktuğu ve mal mülkten mahrum kalmamak adına kocan sevdiğinden vazgeçti.
Böyle iradesiz, vasat bir adamı koca diye yanında gezdirip baba yapıyorsun. Malını mülkünü yemek için yanında tutuyorsun.
Belki de boşanan kadınlar için artık diyen bir zihniyete sahip olduğunuz için artık olmak istemiyorsunuz? ( boşanan kadınlar hakkında ben böyle düşünmüyorum)
Her halükarda böyle bir adamı sevmek mümkün olmadığına göre sizde çıkarınıza hizmet eden bir kadınsınız.
Al birini vur ötekine.
Normalde Kocanız burada linçlenirdi ama öyle kötü bir diliniz var ki çokça kocanıza acındı.
Onun aldatmasını makul bulan yorumlar aldınız.
Bir oturun aynaya bakın ben ne yapıyorum deyin.
Fakat biliyorum ki siz başka frekanstasınız ve biz ne dersek diyelim böyle devam edecek.
Ben size bir fragman vereyim.
Siz boşanmazsınız.
Eş ailesi zaten söz verdirmiş boşanmaması için.
Bir sonraki adımda o kadına imam nikahı kıy ayrı ev aç denir ve açılır. ( tabi eski sevgili kabul ederse, pek sanmıyorum ya neyse)
Öyle bir hale gelirsiniz ki kim asıl eş kim kuma belli olmaz.
Bu hikayenin kaybedeni sizin 3 çocuğunuz olacak maalesef.

Son düzenleme:
Eşin sevdiği insanın arkasında duramayacak kadar adam değilmiş. Ailesi tesetutturlu istiyor diye hemen vazgeçip seninle evlenmiş. Kendi kişiliği oturmamış, ailesinin sözünden çıkmayan biriyle evlenerek kendine yazik etmişsin.
Onuda geçtim, eşin seni defalarca istemediğini söylüyor, anne babası ölünce kendini kapının önünde bulacağının farkında mısın?
Burada en suçsuz kişi eski sevgili. 'Artık' gibi sacma sapan seyler söylemişsin, senin düşüncene göre yakında zamanda sende 'artik' olacaksın o zaman.
Eşine güzel davranmak yerine bütün cirkeflikleri yapip iyice kendinden uzaklastirmissin.
3 tane cocuk yapmışsın eve bağlanır diye ama tutmamış olmaz tabi çocukla evlilik kurtulmaz.
Azicik gurur kırpıntısı kaldıysa rahat bırak şu adamı, ayril.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…