ne hayatlar var diye şaşırarak okudum herşeyi,
Bence eşin o kadını çocuğunun annesi olarak görüyor sadece, tuhaf bir saygı içinde sanırım
Eğer çalışır eşinin seni kıskanmasını sağlarsan bu sorunlar bitecek gibi
Şu arabada çocukla arkada oturman konusunda sanki o evin annesi siz ikiniz iki küçük çocukmuşsunuz gibi geldi bana
Bence tavrını koyup sorun çıkartmak istemiyorsun, kadının yüksek mevkide olması belki eşinin işine yarıyordur
her yönden düşün ona niye bu kadar müsamaha gösterdiğini
Şu anda hamile ve duygusalsın psikolojine güvenme çünkü değişken günler geçiriyorsun, kendine acımayı bırak kurduğun hayatı elinden almalarına izin verme
Allah yardimcin olsun, sen ilk önce sigara icmekten vazgec bebegine zarar verme onun sucu yok bu olaylarda...
canim sen basta kocan ile nasil anlastin, yani bunlari konusmussunuzdur , tabiiki hakki oglunu görmesi ama eski esinin gelmesi cok tuhaf, sen bir daha konus ve düsündüklerini hissettiklerini anlat esine....
insaallah seni daha iyi anlayip bir dahaki sefere sadece oglun alir yanina..
kendine iyi bak.......
eğer kadın çocuğu tek göndermiyosa ki sanki bebek,otelde kalsınlar,evine alman hata,bukadar anlayış göstermende,
kesinlikle onlarla takılmazdım gerekirse eşimi tek yollardım gezecekmi,hasretmi giderecek banane..
eşine güveniyorsan kendini bu handikaptan çıkar bence.y.dışına yanlarınada gitme..
valla eşin çok istiyosa dönsün o kadına sen bişey kaybetmessin diyeyim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?