ayri ü+lkelerde olmamaiz evet cok zor ve güzel bir durum degil, bilyiorsunuz ki vizesini bekliyoruz vizem ciksin bir gün daha durmam diyor zaten esim, bende calisiyorum calismasam gelemez ki nasil yanina gideyim???
Esimin eltimle bir iliskisi vardir demiyorum inanmiyorum da ama ikidebir onun islerine kosmasi benim hosuma gitmiyor, kendi esi gitsin ya yada annesi babasi kardelseri akraba falan....
bende baskasiyla gitmiyorum ya doktora yada alisverise kendi isimi kendim görüyorum hele bir konusalim bakalim eltimle mi ilgilendi yine ama eger öyle ise varya acacagim agzimi yumacagim gözümü:)
kac kere konusduk bu elti mevzusunu...
bir de eltim ikinci gelin bende ücüncü, aslinda ilk gelinin adi ankilmali ama onlarda ikinci gelinin adi daha cok ankiliyor....
Siz yurt dısında yaşayan kızlarımız aynı hatayı yapıyorsunuz.Turkiyeden biriyle niye evleniyorsunuz ki?buradakiler sizleri yurtdısına kapak atma yolu olarak görüyorlar.Boyle evlilik mi olur?sehirlerarası bile değil ülkelerarası ayrılıkla evlilik.Yok muydu almanyada evlenebilecegin biri?taaa Turkiyeden bulmussun.
Siz yurt dısında yaşayan kızlarımız aynı hatayı yapıyorsunuz.Turkiyeden biriyle niye evleniyorsunuz ki?buradakiler sizleri yurtdısına kapak atma yolu olarak görüyorlar.Boyle evlilik mi olur?sehirlerarası bile değil ülkelerarası ayrılıkla evlilik.Yok muydu almanyada evlenebilecegin biri?taaa Turkiyeden bulmussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?