Kocam devamlı instagram'da yarı çıplak dans eden kısa video'lar izliyor

Süpersin canım yaa

Ankaralılar olarak biraz degisik kültürlerimiz vardır müzikte. Pavyonda onlardan biridir. Kimileri sırf eğlencesine kimileri kadınları izlemek kimileri takılmak için dinler, gider amaca göre değişir.

Birde izlenilen videolar ilgi alanlarına göre çıkıyor mesela 2-3 aynı ilgi alanından video izlese devamı geliyor yani. Bazen bende açıp bakıyorum eğlencesine gülüyorum komikler.

Sarı Tutku'yu Angara'da yaşamış biri bilir ancak ama onun da dönemi geçti Blu Tv'deki belgeseli izletin bence eşinize. O izlediği kadınların nasıl sömürüldüğünü görsün. Sosyokültürel olarak eşinizin durumunu bilmiyorum. Tercihtir tabi ama ben her tercihe saygı duyamayabileceğimi düşündüm empati yapınca.

Sarı Tutuku bir gecede 40 tarla sattırma gücündedir

Eşin sosyokültürel durumu ne olabilir ki Allah aşkına varoş işte couture defilesi açıp mankenleri mi izliyor

Sarı Tutuku bir gecede 40 tarla sattırma gücündedir

Eşin sosyokültürel durumu ne olabilir ki Allah aşkına varoş işte couture defilesi açıp mankenleri mi izliyor
Son tarla bükücü idi kendisi

Yani aklimdan gecen kelime oydu fakat kadinin eşine direkt öyle konusmak istemedimmazallah ilerdeki kocişim öyle biri olur falan asdhkkhkk

Güldüm

Hayir anlamadim bu erkeklerin nasıl bir beyin yapısı var hayatimda duyduğum en saçma yalanlardan birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…