- 12 Temmuz 2006
- 55.527
- 212.895
- 52
- Konu Sahibi meredithgrey
Sanatçılar hakkında Unuttuğumuz birşey var, onlarda sizin bizim gibi insan, yemek yiyor, uyuyor, düşünüyorlar, hepsinin siyasi fikirleri var bizler gibi ve biz nasıl düşüncelerimizi dile getiriyorsak onlarda dile getiriyor, ben bunu yadırgamıyorum, sanatçılara bir misyon yüklemiyorum çünkü, onlar bana örnek olmak için dizi de oynamıyorlar, onlar soyunabilir, alkol alabilir, gece hayatında boy gösterebilir, muhafazakar bir yaşam sürebilir, kişisel tercihleridir.
Eğer onları etten kemikten insan olarak düşünmez çok fazla anlam yüklersek birgün biryerde çıkıp konuşma yaptıklarında işte böyle hayal kırıklığına uğrayabiliriz.
Gençler onları takip ediyormuş, hayran kitleleri varmış, hayranlığınız oyunculuklarına olsun yaptıklarına değil, gençleri ilkeli ve bilinçli yetiştirirseniz de bir oyuncu ya da şarkıcıyı rol model almazlar.
Yaşam dizi filmler değildir, bize birşey katmıyorlar, vakit geçirmelik eğlencelik zaman öldürücü bir aksiyonlar hepsi o kadar.
Eğer onları etten kemikten insan olarak düşünmez çok fazla anlam yüklersek birgün biryerde çıkıp konuşma yaptıklarında işte böyle hayal kırıklığına uğrayabiliriz.
Gençler onları takip ediyormuş, hayran kitleleri varmış, hayranlığınız oyunculuklarına olsun yaptıklarına değil, gençleri ilkeli ve bilinçli yetiştirirseniz de bir oyuncu ya da şarkıcıyı rol model almazlar.
Yaşam dizi filmler değildir, bize birşey katmıyorlar, vakit geçirmelik eğlencelik zaman öldürücü bir aksiyonlar hepsi o kadar.
Son düzenleme: