Kocam devamlı instagram'da yarı çıplak dans eden kısa video'lar izliyor

begonyabahcesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
487
529
37
Normalinde bu kadar sorun etmem ne de olsa sosyal medya ve hepimizin önüne farklı ve değişik videolar çıkıyor ama bu son zamanlarda kocam ne zaman telefonu eline alsa instagram'da yarı çıplak dans eden kadın videoları reels'leri izlediğini farkettim. Sorduğumda da 'pavyon müziğini sevdiğim için izliyorum, kadınları izlemek için değil' diyor. Videoları gösterirken 'arada çıkan halay veya karşılama videoları da var bak bunları da izliyorum' diyor. 'Kadınları seyretmek değil amacım' diyor.
Sizce normal mi bu? Türkiye'de benim bilmediğim bir pavyon müziği severliği mi var? Çok alt kültür olayı değil mi bu ya da ben bu kültürü hiç bilmediğim için bana mı abes geliyor? Yani normal mi karşılamam gerekiyor?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Eşiniz sizi saf bulmuş kandırıyor kıyamam ya çok masumsunuz.

maalesef kadınlar için izliyor videoları.

derdi müzikse açsın YouTube a yazsın pavyon müziği diye ( bu da ne demekse ilk defa sizden duydum) oradan dinlesin.

bir de çocuk kandırır gibi konuşuyorlar ya bu erkekler..

Evet katiliyorum. Benim asil sorunum onun bu videolari izlemesi filan degil aslinda. Daha cok pavyon müzigi seviyorum demesi beni soke etti. Ben de sizin gibi bu terimi ilk kez duyuyorum ve de kendisine bu kültürü hic yakistiramiyorum. Dolayisiyla biraz sorguladim ve su sonuca vardim: kocan da olsa 100% taniyamiyorsun. Sürprizler hep cikiyor.
Bu arada gercekten safim galiba

Pavyon müziği dediği de oyun havası dinlemekse amacı YouTube denen bir şey var . Hay onun yalanlarına

Değişik bir bahane sunmuş. Sunduğu bahane yaptığından beter. Her an pavyona gidebilir yani :)
Maalesef bu sosyal medyanın pek önüne geçilmiyor. Hele tiktok falan daha da kötü. Siz varken izlemez siz yokken tekrar açar maalesef. Çözümünü ben de bilmiyorum

Pavyon müziği sevmek mi her gün yeni bir şey görüyorum kk da. Pavyon müziğini seven adam elbette öyle videolar izleyecek. Bale falan yapanı izlemesini mi beliyordunuz ?

Özrü kabahatinden büyük.
Pavyon müziği sevmeden önce oavyondaki kadınların nasıl bir batakta olduğu ile ilgili röportajları izlesin madem.
Ama bazilarida bile isteye gidiyor oraya kolay yoldan para kazanim diye sonra bir düsüyorlar cesetleri cikiyor anca. Müge anli birisine yalvardi resmen istemedi kız hala calisiyordur orda agzi salyali heriflere meze oluyordur

Eşiniz kendini yanlış ifade ediyor olabilir mi pavyon müziği tuhaf olmuş sosyal medya kullaniyormusunuz bilmiyorum bende izliyorum sürekli dans eden genç kizlar çıkıyor aciklarda trend olmuş artık dans edip bir yerlerini açıp oturduğu yerden para kazanıyorlar acin bakın 5 tane reelste 3 u dans yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…