- 17 Kasım 2016
- 10.270
- 25.715
- Konu Sahibi begonyabahcesi
Sen biscolata severmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pavyon müziği diye bir şey yok. Bildiğim kadarıyla arabesk/fantezi ya da oyun havası oluyor o mekanlarda. sizi yemiş.Normalinde bu kadar sorun etmem ne de olsa sosyal medya ve hepimizin önüne farklı ve değişik videolar çıkıyor ama bu son zamanlarda kocam ne zaman telefonu eline alsa instagram'da yarı çıplak dans eden kadın videoları reels'leri izlediğini farkettim. Sorduğumda da 'pavyon müziğini sevdiğim için izliyorum, kadınları izlemek için değil' diyor. Videoları gösterirken 'arada çıkan halay veya karşılama videoları da var bak bunları da izliyorum' diyor. 'Kadınları seyretmek değil amacım' diyor.
Sizce normal mi bu? Türkiye'de benim bilmediğim bir pavyon müziği severliği mi var? Çok alt kültür olayı değil mi bu ya da ben bu kültürü hiç bilmediğim için bana mı abes geliyor? Yani normal mi karşılamam gerekiyor?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Ne izlerseniz ona göre çıkıyor. 5 videodan 3’ü danssa siz dans edenleri izliyorsunuzdur. Bende 5 videodan 3’ü resim yapanlar, geri dönüşüm ya da sanatsal bişiler yapanlar mesela. Eşimde neredeyse tamamı elektronik müzik yapan tipler ya da müzik aleti tanıtanlar.Eşiniz kendini yanlış ifade ediyor olabilir mi pavyon müziği tuhaf olmuş sosyal medya kullaniyormusunuz bilmiyorum bende izliyorum sürekli dans eden genç kizlar çıkıyor aciklarda trend olmuş artık dans edip bir yerlerini açıp oturduğu yerden para kazanıyorlar acin bakın 5 tane reelste 3 u dans yani
hepsi o yollu karilarin yuzunden.
onlar oyle dans etmese açık giyinmese bakamazdı.
Evet aynen. Ben de kullaniyorum ve bahsettigim videolar / reels'ler tam da onlar iste.Eşiniz kendini yanlış ifade ediyor olabilir mi pavyon müziği tuhaf olmuş sosyal medya kullaniyormusunuz bilmiyorum bende izliyorum sürekli dans eden genç kizlar çıkıyor aciklarda trend olmuş artık dans edip bir yerlerini açıp oturduğu yerden para kazanıyorlar acin bakın 5 tane reelste 3 u dans yani
Ah bu yorum icin cok tesekkürler. Demekki var pavyon müzigi olayi. Ama yine de cok aptalca ve kalitesiz degil mi sizce de?Eşimin çoğu çocukluk arkadaşı maalesef pavyon müziği seviyor. Bur değişik mahalleden çocukluk arkadaşları arabada falan sürekli pavyon müziği dinliyorlar. O yüzden maalesef böyle bir kültür var o yüzden bunu öne sürüyor eşimle ben bir arkadaşından Ankara havası CD di istedik Nisan için Allah'tan oturup bı gün önce dinlemisiz bildiginiz pavyon müziği hepsi saçma sapan.
Youtubdan pavyon muziyi açin dinlesin. Boyle behanelerin arkasina saklanmasi ve karşisindakina yutturmaya çalişmasi ne saçmaNormalinde bu kadar sorun etmem ne de olsa sosyal medya ve hepimizin önüne farklı ve değişik videolar çıkıyor ama bu son zamanlarda kocam ne zaman telefonu eline alsa instagram'da yarı çıplak dans eden kadın videoları reels'leri izlediğini farkettim. Sorduğumda da 'pavyon müziğini sevdiğim için izliyorum, kadınları izlemek için değil' diyor. Videoları gösterirken 'arada çıkan halay veya karşılama videoları da var bak bunları da izliyorum' diyor. 'Kadınları seyretmek değil amacım' diyor.
Sizce normal mi bu? Türkiye'de benim bilmediğim bir pavyon müziği severliği mi var? Çok alt kültür olayı değil mi bu ya da ben bu kültürü hiç bilmediğim için bana mı abes geliyor? Yani normal mi karşılamam gerekiyor?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Ah bu yorum icin cok tesekkürler. Demekki var pavyon müzigi olayi. Ama yine de cok aptalca ve kalitesiz degil mi sizce de?
Nerede yasiyorsun kuzum sen ilk defa pavyon muzigi mi duydun? Hic mi turk filmi izlemedin hayatinda?Evet katiliyorum. Benim asil sorunum onun bu videolari izlemesi filan degil aslinda. Daha cok pavyon müzigi seviyorum demesi beni soke etti. Ben de sizin gibi bu terimi ilk kez duyuyorum ve de kendisine bu kültürü hic yakistiramiyorum. Dolayisiyla biraz sorguladim ve su sonuca vardim: kocan da olsa 100% taniyamiyorsun. Sürprizler hep cikiyor.
Bu arada gercekten safim galiba
Cok tesekkürler. Benim de hoc hakim olmadigim, hatta pavyon müzigi diye ilk kez duydugum bir tür.Eşinizin egitim durumu büyüdüğü çevreyi bilmiyorum ama biraz değişkenlik gösteriyor. Mesela benim eşimij ilk okul arkadaşlarının tamamı bu müziğe hakim ve bana bildiğiniz keko geliyor hepsi. Lise üniversite ve iş arkadaslarindan bu müziği duyunca mutlu olanda yok. Eşimde mesela duyunca bu pavyon müzigi diyip dalga geçiyor. Bütün mahalle arkadaşları pavyon pavyon gezmiş isim olarak bilirken eşim hiç gitmemis mesela ama müzikleri anlayabiliyor kültürü biliyor. Hele Ankara ile bağlantısı varsa vallahi bilmesi çok normal şaka bir yana eşimde izliyor olsa rahatsiz olurdum. Acayip değişik bir dünya yakından kıyısından bağlantımiz olsa rahatsiz ederdi. Kültürü merak ediyorsaniz blu TV de pavyon var belgesel tadında baya kültürü anlıyorsunuz çok değişik bir kafa.