• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve Şüphelerim

Bana sadece gecelik tepkisi garip geldi bacım. Park meselesinde şüphen varsa in aşağı..

Gecelik konusunda tavrı çok kötü. Parktaki çocuğun annesi konusuna gelince olabilir yani. Bende çocuğumu indiriyorum. Çoğu zaman anneler oluyor ama babalar olduğunda da sohbet edebiliyoruz yani

Merhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
İki çocuk annesi koca kadın kocasına seksi olmayacakta kime olacak 😂 garip biri eşin gercekten

Çocuğu her zaman Parka götürüyor arkadaşlar ..ama örneğin ben o parkta çocuğumu oynatirken başka bir adamla tek olsam kıyamet kopar .gecelik mevzusuna gelince adam bugün de şaka yaptım diyor..

Merhabalar öncelikle yorum yapıp zaman ayıracak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Ben 9 yıllık evli iki çocuk annesiyim .34 yaşımdayım (yaşımı yazmamdaki amaç birazdan anlatacaklarım).Eşim bildiğim kadarıyla cinselliğe aşırı düşkün ve hatta düşkün bir erkek bile değildir.instegram üzerinden bir iki video izlediğini gördüm dans eden kadın vs.Tabi sorunca instegramdan aniden çıktı falan dedi.Sanki ben de sosyal medyadan vs hiç anlamayan biriyim..Neyse bir iki şeyi uzun süredir dikkatimi çekiyor kimselerle paylaşamadigim için yazmak istedim.Gecenlerde nadirde olsa beraberliğimiz oldu ben de özel biseyler giydim.Adam görünce bu ne dedi dalga geçerek iki çocuk annesi koca kadinin giyecegi şeyler mi bunlar ..Şaşırdım tabi bir iki şey dedim ama ustelemedim..Çünkü hiç suçum yokken bile adam beni suçlayıp bağırıyor çocuk telefonu yere atsa sen verdin eline gibi.Son günlerde birsey dikkatimi çekiyor iyice.Benim aşırı kıskaç kocam ..Çocuğu sitenin parkına indiriyor sürekli ordan bana resim atıyor benim oğlum ve komşunun oğlu neyse bir iki şüphelendim parkta başka kimse yokken çocuğun annesi orda onu oynatmaya indiğinde bizimki de bizim çocuğu orda oynatmaya götürebiliyor.Bu kadar kıskanç birinin bana kök söktururken orda bayanla yalnız basina çocuk oynatması bu hareketleri normal mi sizce
Niye hemen damgayı komşu kadına yapıştırdın sitenin parkı bir tane olur sen indir çocuğunu bundan sonra kocanın sikayetlerini yarım yarim yazmissin çok karisik

gecelik giymeniz neden yakışmıyormuş anlamadım. valla çevremde 37 yaşında bir kadın var, benden daha çok gecelik giyiyor, çokta memnunlar hallerinden. eşinizin o durumdaki üslubu çok çirkin. birde parka indiğinizde diğer çocuğun babasıyla siz olsanız neden eşiniz problem çıkarır bunu da anlamadım, eşinizin de aynı şekilde bir başka anneyle parkta olması garip gelmedi. ama şüpheleriniz varsa siz de gidin, orada bulunun

Back