Kocam devamlı instagram'da yarı çıplak dans eden kısa video'lar izliyor

Pavyon müziği diye bir şey yok. Bildiğim kadarıyla arabesk/fantezi ya da oyun havası oluyor o mekanlarda. sizi yemiş.

Ama kocam pavyon müziği seviyorum dese boşanırdım heralde

Ne izlerseniz ona göre çıkıyor. 5 videodan 3’ü danssa siz dans edenleri izliyorsunuzdur. Bende 5 videodan 3’ü resim yapanlar, geri dönüşüm ya da sanatsal bişiler yapanlar mesela. Eşimde neredeyse tamamı elektronik müzik yapan tipler ya da müzik aleti tanıtanlar.

Pavyon müziği denince Aleyna Çakır geldi aklıma.
Bir dönem onun birkaç videosuna denk gelmiştim.

Ankara havası seviyorsa normal bir şekilde açıp dinleyebilir eşiniz, pavyon müziğini seviyorum demesi çok aptal bir açıklama olmuş, zekası o kadarına yetmiş yazık.

İzlediği videolardan ve pavyon müziği seviyorum demesinden sonra ciddi midem bulanırdı benim.

Acikcasi benim de... pavyon ortamini sevip sevmemesi konusunda aslinda sevmedigine eminim cünkü bildigim kadariyla sosyo-eko seviyesi itibari ile hic öyle ortamlara girmedi ama genel bir türk erkegi abazaligi var sanirim. Mesela insta'da erkeklerinicsesi diye bir sayfa var onu takipte ve orda arada bu tarz videolar cikiyor. Tabi onlari izledigi icin kesfet kisimina gelince daha fazlasi cikiyor. Telefonunu elime alip bakarim hep öyle dm'den yürüne vs gibi seyler yok zaten öyle bir sey yapacak bir karaktere de sahip degil. Dün gece konustuk ve benim kendiis hakkinda düsüncelerimin degistigi ve böyle tarz müzik ve danslari kendisinin sevmesini beklemedigimi söyledim.
Kimseye kocama bile hic birsey yasaklayamam sonucta yapmak izlemek isteyen izler ams benim de artik gözüm onda.
Bu arada öyle pavyona filan da gitme ihtimali sifir zaten yurt disindq yasiyoruz.
Inanin sadece cok sasirdim ve kendisine yakistiramadim.

Eşimin çoğu çocukluk arkadaşı maalesef pavyon müziği seviyor. Bur değişik mahalleden çocukluk arkadaşları arabada falan sürekli pavyon müziği dinliyorlar. O yüzden maalesef böyle bir kültür var o yüzden bunu öne sürüyor eşimle ben bir arkadaşından Ankara havası CD di istedik Nisan için Allah'tan oturup bı gün önce dinlemisiz bildiginiz pavyon müziği hepsi saçma sapan.

Evet aynen. Ben de kullaniyorum ve bahsettigim videolar / reels'ler tam da onlar iste.
Gercekten hakkindaki düsüncelerim degisti diyebilirim.

Ah bu yorum icin cok tesekkürler. Demekki var pavyon müzigi olayi. Ama yine de cok aptalca ve kalitesiz degil mi sizce de?

Youtubdan pavyon muziyi açin dinlesin. Boyle behanelerin arkasina saklanmasi ve karşisindakina yutturmaya çalişmasi ne saçma

Ah bu yorum icin cok tesekkürler. Demekki var pavyon müzigi olayi. Ama yine de cok aptalca ve kalitesiz degil mi sizce de?

Eşinizin egitim durumu büyüdüğü çevreyi bilmiyorum ama biraz değişkenlik gösteriyor. Mesela benim eşimij ilk okul arkadaşlarının tamamı bu müziğe hakim ve bana bildiğiniz keko geliyor hepsi. Lise üniversite ve iş arkadaslarindan bu müziği duyunca mutlu olanda yok. Eşimde mesela duyunca bu pavyon müzigi diyip dalga geçiyor. Bütün mahalle arkadaşları pavyon pavyon gezmiş isim olarak bilirken eşim hiç gitmemis mesela ama müzikleri anlayabiliyor kültürü biliyor. Hele Ankara ile bağlantısı varsa vallahi bilmesi çok normal şaka bir yana eşimde izliyor olsa rahatsiz olurdum. Acayip değişik bir dünya yakından kıyısından bağlantımiz olsa rahatsiz ederdi. Kültürü merak ediyorsaniz blu TV de pavyon var belgesel tadında baya kültürü anlıyorsunuz çok değişik bir kafa.

esiniz ankarali mi? bu oyun havasi denilen turun daha da farkli bir versiyonu pavyon muzigi. yani sozleri falan daha degisik hatta bazen kufurlu, kadinlarin bagira cagira eslik ettigi garip bir tarz.

benim bir arkadasim var, gorseniz ne kadar duzgun cocuk yani ailesi falan da isinde gucunde insanlar. arkadasimin arabasinin bagajinda bir kutuda raki bardaklari ve tahta kasiklar var. cani ne zaman isterse arabayi cekip bu pavyon muziklerini acip arkadaslariyla oynuyorlar yani cidden bazi insanlar bu kulturu seviyorlar ama cok sacma. esiniz de cok seviyorsa sadece muziklerini dinleyebilir.

Nerede yasiyorsun kuzum sen ilk defa pavyon muzigi mi duydun? Hic mi turk filmi izlemedin hayatinda?

Son düzenleme:
Cok tesekkürler. Benim de hoc hakim olmadigim, hatta pavyon müzigi diye ilk kez duydugum bir tür.
Esim cok genc yasta yalniz basina istanbula gelip burda zorluklar icerisinde okumus, is hayatina baslamis vs. Sanirim o zamanlardan kalma birsey bu. Su an o kültür ile alakali bir seyini göremiyorun ta ki dün pavyon müzigi sevdigim icin izliyorum demesine kadar.

Sürekli pavyon temalı videolar izlediği için instagram keşfet ona sürekli o tür videolar önerecek içinden çıkılamaz bir girdaba girmiş artık eşiniz

Saka maka ben pavyon müziği diye bir şey duymadım şahsen. Pavyonlariyla en meşhur ilimiz Ankara, orada da Angara'nin bağları gibi Ankara havaları çalar. Girsin YouTube'a Ankara havası yazsin dinlesin ama adamın derdi dinlemek değil izlemek olunca

Hahhaha adam kadınları izliyorum dememek için pavyon müziği seviyorum demiş resmen bu erkeklerin zeka seviyesi güldürüyor beni

Yani o değil pavyon müziği sevmesi de sorun. Size kanıtlamak istercesine bak bunları da izliyorum demesi zaten sizi yatıştırma çabası. İzliyor demek ki

Yerinizde olsam
Aksam esim geldikten sonra bir anda pavyon muzigi acar
Oynamaya baslarim hatta 4 tane tahta kasik alip onunda eslik etmesini beklerdim
Madem seviyor kalksin oynasin
Yok oynamazsa
Kadinlara bakiyor demek
Bu arada twerk yapanlarada bakiyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…