Merhabalar,
Ben eşimin durumuyla ilgili size danışmak istiyorum. 1,5 yıllık evliyim. 2 ay öncesine kadar hiçbir sorunumuz yoktu, çevremizdeki herkes bize imrenirdi. Fakat son iki aydır eşim değişmeye başladı. Depresyonda. Ruhen yorgun olduğunu, içinde sıkıntı yaşadığını söylüyor. Ama nedenini bilmiyorum diyor. Ben yardımcı olmaya çalışıyorum ama bu konuları konuşmak bile istemiyor. Psikoloğa gitmeyi önerdim, isterse tek gidebileceğini isterse birlikte gidebileceğimizi söyledim, kabul etmedi. elimden hiç birşey gelmiyor. Evden soğumaya başladı, eve gelmek istemiyor. Benden mi soğudun diye soruyorum, genel olarak herşeyden sıkıldım, bunaldım, üstüme gelme konuşma bunları diyor ama içim içimi yiyor. Seninle ilgisi yok ben senin kalbini kırmak istemiyorum diyor ama benden de uzaklaşıyor. Ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Onu bu duruma sokacak bir olay da yaşamadık. Dün gece içmiş, çok sarhoştu aradı beni ağladı Ben çok kötüyüm diye. Bu şekilde hiçbir şeyin düzelmeyeceğini, birşeyler yapmamız gerektiğini söyledim ama konuşmak bile istemiyor bunları. Yapısı itibariyle zaten sıkıntılarını anlatabilen bir insan değil. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.