KOCAM ÇOK PİS!!!

12 yıldan bildiriyorum. Düzelmiyor, zamanla daha da kötü oluyor. 😂 Bu yıl resmen kafayı yedirtti bana, mutfağa giriyor talan edip çıkıyor, traş oluyor banyoda her yer kıl oluyor, çoraplarını çamaşırlarını ben topluyorum falan. Havlusunu asla götürüp yerine asmaz, kıyafetlerini bazı yerlerde bırakır, araba anahtarının bile yeri yoktur (duvarda anahtarlığımız var). Önceden bu kadar değildi. Ama bu yıl ne olduysa baya bi level atladı. Üstelik iki de oğlum var. Büyük olan da aşırı aşırı dağınık. Ona da 6-7 yıldır öğretemedim. Eve kadın alıyorum, temizliği öyle iyi olmasa da en azından kadın gelecek diye evi çok dağıtamıyorlar. Bir de ramazan ya mutfağa da girmiyor. Öyle olunca orası da dağılmıyor, şükür. Geriye yatak odası kalıyor, onda da elime geçeni sepete atıyorum. Napayım, yaparsam gururuma yediremiyorum yapmazsam afakanlar basıyor. 😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

kişisel bakımını yapıyor bedenine saygılı, dışarıda çöpleri topluyor doğaya saygılı, misafirliğe gittiği evde yediğini içtiğini topluyor insanlara saygılı ama size saygısı yok.
Ay evet bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Aynı evde yaşayıp böyle dağınık olmak saygısızlıktan başka bir şey değil. Eşime söyleyince de ne alakası var der. Ama bence bu düpedüz saygısızlık. Adam bir dediğimi iki etmez, peşimde dolanır, gözlerimin içine bakar ama iş toplu olmaya geldi mi yok yok. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Eşim çok pis deyince bende tuvaletten çıkınca elini yikamiyor banyo yapmıyor sandım.esin dağınık çünkü annesi her işini görmüş ona yaptırmamış.boyle işler bilmiyor toplaması gerektiğini akıl edemiyor.oyle kabul et yada söyleye söyleye yoluna sok
sadece kişisel bakımına bakıp duş almak temizlik göstergesi değil ki bariz pis daha saymadıgım birsürü şey var. Söyleye söyleye yıldım yani geri geri gidiyoruz tam tersi

12 yıldan bildiriyorum. Düzelmiyor, zamanla daha da kötü oluyor. 😂 Bu yıl resmen kafayı yedirtti bana, mutfağa giriyor talan edip çıkıyor, traş oluyor banyoda her yer kıl oluyor, çoraplarını çamaşırlarını ben topluyorum falan. Havlusunu asla götürüp yerine asmaz, kıyafetlerini bazı yerlerde bırakır, araba anahtarının bile yeri yoktur (duvarda anahtarlığımız var). Önceden bu kadar değildi. Ama bu yıl ne olduysa baya bi level atladı. Üstelik iki de oğlum var. Büyük olan da aşırı aşırı dağınık. Ona da 6-7 yıldır öğretemedim. Eve kadın alıyorum, temizliği öyle iyi olmasa da en azından kadın gelecek diye evi çok dağıtamıyorlar. Bir de ramazan ya mutfağa da girmiyor. Öyle olunca orası da dağılmıyor, şükür. Geriye yatak odası kalıyor, onda da elime geçeni sepete atıyorum. Napayım, yaparsam gururuma yediremiyorum yapmazsam afakanlar basıyor. 😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Bende öyle arkasını toplarsam sinir krizi geçiriyorum toplamazsam rahat edemiyorum. Bugün havlunu as diye başının etini yedim kafası nasıl basıyorsa nasıl zorla yaptıysa havluyla beraber çıkardığı kıyafetleri de asmış asmak da denmez askılıga fırlatmış 😅

Ay evet bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Aynı evde yaşayıp böyle dağınık olmak saygısızlıktan başka bir şey değil. Eşime söyleyince de ne alakası var der. Ama bence bu düpedüz saygısızlık. Adam bir dediğimi iki etmez, peşimde dolanır, gözlerimin içine bakar ama iş toplu olmaya geldi mi yok yok. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
banada diyor ki millet aldatıyor ben bi etrafı toplamıyorsam çok mu kafaya bak yaaa

Maalesef bir insanı değiştiremiyoruz. Erkeklerin doğasında var kısmına katılmıyorum ben . Benim eşim benden iyi Süpürge yapar , çamaşır yıkar , cam da siler . Gerçekten de güzel yapar . Değişmez kısmını temizlik dışında başka konularda yaşıyoruz. İkna olsa bile 3 gün sürüyor. Ufak şeyler olduğu için kendisini böyle kabul ettim 😅 düşünüyorum ben de kolay kolay değişmem .

Merhaba ben bir yıllık evliyim ve eşimle ilişkimiz çok güzel bana sevgisi ilgisi yerinde ama gel gelelim artık dayanamadıgım bi konu var. Evde o kadar dağınık heryeri o kadar pis bırakıyo ki artık bıktım defalarca konuştum her seferinde sözler veriyor ama nafile. En ufak banyoya bile girip çıksa arkasından bornozu dışarı asıyorum kıyafet havlu topluyorum banyoyu yıkıyorum lavaboyu yıkıyorum hergün böyle. Sakız çiğniyor oraya buraya yapıştırıyor çoraplar kıyafetler çıkardık yerde. Canı bi şey çekse mutfağa girse mutfak girilmicek hale geliyor çıkardığı çıkardık yerde ev hergün savaş alanı haline geliyo. Yerde bir şey bir ay dursa rahatsız olmaz üstünden atlar geçer. Çözüm olarak yapma toplama diyecekseniz denedim hiçbi işe yaramıyor rahatsız olmuyor kendisi . eve temizlikçi çağır diyecekseniz çağır istediğin zaman diyor. Ama benim sıkıntım bunlsrı kendinin öğrenmesi artık beyninde sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım günde milyon kere söylüyorum tamam aşkım tamam diyip geçiştiriyor. Ama dediğim gibi diğer türlü mükemmeliz ben kızarken bile konu değiştirip yumuşatıyor. Kendi kişisel bakımı konusunda mükemmeldir parfüm sıkmadan dışarı çıkmaz günde 2 kere duş alır sürekli kıyafet değiştirir dışardan gören temiz bakımlı bir adam olduğunu düşünür kesinlikle kendisine de arrık midem bulanıyo senden diyorum ama yok umursamıyo Tüm yolları denedım ama düzelmesi ıcın Sizce ne yapmam gerekiyo??

Bence aynı hareketi siz yapın
Evi biraz dağınık bırakın siz
Mesela mutfağı toplamayın
Eşini dağınık görsün size yardım eder belki

Çok alakası var, eşiniz ortalığı dağıtırken eşim zaten ev işi çocuklarla uğraşmak, ki galiba bir de çalışan kadınsınız iş hayatındaki yorgunluk vs derken benim gibi kazık kadar adamın da banyodaki kıllarına kadar temizlemek zorunda kalıyor deyip size zerre acımıyor, yaptığı hem saygısızlık hem acımasızlık.
Bende bunu anlamıyorum elalem ne der diye bile düşünüyor söylesem kimse inanmaz evde böyle olduğuna

banada diyor ki millet aldatıyor ben bi etrafı toplamıyorsam çok mu kafaya bak yaaa
Kusura bakmayın ama bu kadar sığ bir savunma daha duymamıştım, maalesef sizin eşiniz de size acımıyor, kazık kadar adamlar anneleri gibi arkalarından toplayanları olsun istiyorlar demek ki, banyoda kılını tüyünü, ortalıkta kirli çamaşırını pisliğini bırakmak saygısızlık, eşisiniz diye mideniz kaldıracak diye bir şey de yok, bu alışkanlığını hamile kaldığınızda bırakacağını düşünmeyin, yapma toplama deyip kendince olayı çözdüğünü düşünecektir, midem bulanıyor senden demişsiniz, söylemekle de anlamıyor, banyoda kıl yerde kirli çamaşır, oraya buraya yapıştırdığı sakızları görünce onun yanında öğürün, tiksindim temizleyemeyeceğim gördükçe de midem kötü oluyor lütfen hemen temizle yoksa kusacağım deyin belki işe yarar.

pöf.

Türk erkeğinin evlilk eşiği buralara geldi ya ona üzülüyorum

seninle evlendim ya, akşam eve geliyorum para getiriyorum ya, seni aldatmıyorum ya daha ne istiyorsun
dövmüyorum sövmiyorum da desin bari.

Ben bunun çözümünü şu şekilde buldum yapabilir misiniz bilmiyorum ama eşim dağıttı ben toplamadım çamaşır yıkamadım yemek yapmadım o dağıttıkça hiç bir şeye elimi sürmedim nereye kadar gidecek diye deney gibi. Acıkınca dışardan söyledim ev leş gibi oldu 2 haftanın sonunda baktım bulaşık makinesi topluyor ben de çamaşır makinesini çalıştırdım. O bişey yaptıkça ben de yaptım böyle böyle alıştı. Baktım gene dağıtmaya başlıyor direkt iş bırakma eylemi yapıyorum taa ki o iş yapana kadar.

Bence aynı hareketi siz yapın
Evi biraz dağınık bırakın siz
Mesela mutfağı toplamayın
Eşini dağınık görsün size yardım eder belki
Yok kendisi rahatsız olmuyor ben dağınık görünce başıma ağrılar giriyo tabi çok dağılınca toplaması bana daha zulüm oluyor

Benim eşimde öyleydi evlendigimiz ilk zamanlar. Yerde çorap isterse 1 ay dursun üstünden atlar ya da ayağıyla kapının arkasına iter yoluna devam ederdi. Bende titiz sayılabilecek bir insanım sürekli temizler toplarım. Baktım bu böyle olmuyor aksine gittikçe daha da pislesiyor. Eşim ortamlarda böyle övülen bakımına düşkün görünen bir tiptir yani evdeki haline kimse inanmaz. Ben fotoğraflarını çekmeye başladım bunların video kayıtları flan aldım şaka yollu diyorum arkadaşlarınla buluşunca izleticem biraz gülelim diye, bunun tabi şaftı kaydı bakıyor öküz tren misali yüzüme 😄 şimdi bir temizlik yapılacaksa evde beraber yaparız, bir gun ben süpürürüm o siler ben silerim o toz alır. Tabi işin şakası bir yana ailede görmeyen yapmayan erkek evlenince de yapmıyor. Benim eşim öyleydi evde bir çöp atmamış arkasını toplamamis yani ogrenmemis bunları sorumluluk olarak. O yüzden burda sabırla sizin anlatmanız gerekiyor bu durumu. Birde bir iş yaptığı zaman çok güzel olmasada vaaaaov harikasın ben böyle silemiyorum ya flan deyin o da ise yarıyor 😄 Velhasıl huzur sağlık mutluluk olsun gerisi her şekilde hallolur merak etmeyin

pöf.

Türk erkeğinin evlilk eşiği buralara geldi ya ona üzülüyorum

seninle evlendim ya, akşam eve geliyorum para getiriyorum ya, seni aldatmıyorum ya daha ne istiyorsun
dövmüyorum sövmiyorum da desin bari.
Kriter buraya kadar düştü kötülerden pay biçerek kendilerini iyi zannediyorlar

Çok alakası var, eşiniz ortalığı dağıtırken eşim zaten ev işi çocuklarla uğraşmak, ki galiba bir de çalışan kadınsınız iş hayatındaki yorgunluk vs derken benim gibi kazık kadar adamın da banyodaki kıllarına kadar temizlemek zorunda kalıyor deyip size zerre acımıyor, yaptığı hem saygısızlık hem acımasızlık.

Kusura bakmayın ama bu kadar sığ bir savunma daha duymamıştım, maalesef sizin eşiniz de size acımıyor, kazık kadar adamlar anneleri gibi arkalarından toplayanları olsun istiyorlar demek ki, banyoda kılını tüyünü, ortalıkta kirli çamaşırını pisliğini bırakmak saygısızlık, eşisiniz diye mideniz kaldıracak diye bir şey de yok, bu alışkanlığını hamile kaldığınızda bırakacağını düşünmeyin, yapma toplama deyip kendince olayı çözdüğünü düşünecektir, midem bulanıyor senden demişsiniz, söylemekle de anlamıyor, banyoda kıl yerde kirli çamaşır, oraya buraya yapıştırdığı sakızları görünce onun yanında öğürün, tiksindim temizleyemeyeceğim gördükçe de midem kötü oluyor lütfen hemen temizle yoksa kusacağım deyin belki işe yarar.
Evet hem çalışıp hemde gecenin bir vaktine kadar ev temizliyorum bir gün elleme iki gün elleme rahatsız oluyorum o eve gelip temizleyene kadar ben onu kaç kere görüyorum daha çok midem bulanıyor yani işten geliyor çok yorgunum vs bahaneler basım catlıyo kaldırıversen ölür müsün diyor giderken çöpü at diyorum tamam aldım çöpü diyor bakıyorum çöp orda duruyo ellemedim çöpü bir ay kapı önünde duracak nerdeyse arkasından kapıya çıkıyorum al at diye kaçıveriyor hemen yani deliricek oluyorum artık

Ben bunun çözümünü şu şekilde buldum yapabilir misiniz bilmiyorum ama eşim dağıttı ben toplamadım çamaşır yıkamadım yemek yapmadım o dağıttıkça hiç bir şeye elimi sürmedim nereye kadar gidecek diye deney gibi. Acıkınca dışardan söyledim ev leş gibi oldu 2 haftanın sonunda baktım bulaşık makinesi topluyor ben de çamaşır makinesini çalıştırdım. O bişey yaptıkça ben de yaptım böyle böyle alıştı. Baktım gene dağıtmaya başlıyor direkt iş bırakma eylemi yapıyorum taa ki o iş yapana kadar.
Çamaşırlarını yıkamıyorum baya uzun süredir yeni kıyafet almaya başladı çözüm anlayışı bu. Yemek yapmıyım direkt dışardan söylüyor canına minnet zaten hıc sıkayeti de yok ortalıkta oturcak yer olmasa eliyle ittirir de yatar oturur

Benim eşimde öyleydi evlendigimiz ilk zamanlar. Yerde çorap isterse 1 ay dursun üstünden atlar ya da ayağıyla kapının arkasına iter yoluna devam ederdi. Bende titiz sayılabilecek bir insanım sürekli temizler toplarım. Baktım bu böyle olmuyor aksine gittikçe daha da pislesiyor. Eşim ortamlarda böyle övülen bakımına düşkün görünen bir tiptir yani evdeki haline kimse inanmaz. Ben fotoğraflarını çekmeye başladım bunların video kayıtları flan aldım şaka yollu diyorum arkadaşlarınla buluşunca izleticem biraz gülelim diye, bunun tabi şaftı kaydı bakıyor öküz tren misali yüzüme 😄 şimdi bir temizlik yapılacaksa evde beraber yaparız, bir gun ben süpürürüm o siler ben silerim o toz alır. Tabi işin şakası bir yana ailede görmeyen yapmayan erkek evlenince de yapmıyor. Benim eşim öyleydi evde bir çöp atmamış arkasını toplamamis yani ogrenmemis bunları sorumluluk olarak. O yüzden burda sabırla sizin anlatmanız gerekiyor bu durumu. Birde bir iş yaptığı zaman çok güzel olmasada vaaaaov harikasın ben böyle silemiyorum ya flan deyin o da ise yarıyor 😄 Velhasıl huzur sağlık mutluluk olsun gerisi her şekilde hallolur merak etmeyin
Öğretmeye çalışıyorum onda bile ayak sürüyor geçen havlusunu dışarı astırdım zorla üstünden çıkardığı kıyafetleri de havluyla beraber sermiş yaptırmasan daha iyi dedirtiyor insana. Bir yılda bir kere yer sildirebildim tüm ev yaklaşık 2 dakika sürdü ben hızlıyım tabi falan diye gülüyor bide pis pis 😭

X